wie ben ik 1000x250

IK BEN NIET DE EMOTIE - Bergy
Susanne straalt rust uit, geeft vertrouwen en kan de essentie van de dat wat er speelt goed en snel oppakken. De methodieken ze daarop en daaruit laat volgen, sluiten daardoor voor mij goed aan bij dat wat er nodig is te doen.

Ik kwam naar Susanne om beter om te leren gaan met een emotionele shock. 

De bijeenkomsten hebben me verder geholpen in mijn bewustzijnsvermogen en ik heb handvatten gekregen om emoties die me dwarszitten te verminderen of eventueel weg te laten vloeien zodat ze mijn doen en laten niet of althans zo weinig mogelijk beïnvloeden en beperken.

Het belangrijkste inzicht dat ik uit het traject hebt gehaald is
Dat ik niet de emotie ben, maar dat een deel van mij ze aantrok en er onbewust een eigen leven door ging "lijden" ipv " positief te leiden" naar een beter level in mezelf . Dat inzicht zal me helpen in de toekomst. (juli 2017)


HEFT IN EIGEN HANDEN - Yvonne
Susanne laat je op een heel ontspannen manier kennis maken met een bijzondere methodiek. Zij leidt je op een zeer deskundige en vertrouwenwekkende manier. Een aanbeveling waard!

Rust in mijn hoofd! had ik nodig,toch weer eens goed stil gestaan bij wat me bezig houdt en belemmert. Daarnaast een simpele methode geleerd die ik inmiddels al een aantal keren gebruikt heb. 

Je hebt zelf het heft in handen



VERTROUWENSBASIS - Ana
De manier hoe jij werkt is heel prettig, je voelt je daardoor heel erg op je gemak. Dat creëert een veilige sfeer en er onstaat een vertouwensbasis. Dit zorgt ervoor dat je je makkelijker open stelt om aan je problemen te werken. Dit bij elkaar is een hele goede combinatie om resultaten te behalen. Ik zal je zeker bij anderen aanbevelen😊

Ik had een grote groeisprong gemaakt waar ik me nog niet van bewust was. Doordat ik het onbewust tegenhield was het niet gëintegreerd in mijn systeem. Daardoor had ik het gevoel dat ik achter de feiten aanliep waardoor ik uit balans was.

Heb veel op kunnen ruimen waardoor ik me een heel stuk lichter voel en meer in balans. Ik ben goed zoals ik ben, ik mag weer vertrouwen hebben en de touwtjes meer los moet laten.

Het is een heel effectieve methode is waar je snel resultaat me kunt behalen. Dat je het thuis zelf kunt toepassen is ook heel waardevol. (april 2017)


VERBLUFFEND - Susan
Susanne maakt op een warme en fijne manier contact en gaat vandaaruit op zoek naar oorzaken. Verbluffend wat zij bereikt in haar aanpak.

Last van moeiheid, energielek,  hoofdpijn en nekklachten.We hebben slechts 1 sessie gedaan, waarin we met name aan de hoofdpijn en nekklachten hebben gewerkt. Verbluffend wat daarvan het resultaat was, dat er met een relatieve simpele manier mooie resultaten kunnen worden bereikt

Er is meer mogelijk om klachten aan te pakken dan de meeste mensen weten. Ik gun mensen deze aanpak. (mrt 2017)



JUISTE RICHTING - Véronique

Mijn behandeling bij Susanne heeft me weer wat stappen in de juiste richting laten zetten. Mijn doel duidelijk voor ogen te krijgen.

Ik kwam vooral kennismaken met de methode en met jou zelf. Maar tijdens de sessie weer een dieper laagje in een verwerking kunnen aanraken.

Ik heb nu weer wat meer inzicht in mezelf en het ging voor mij verder bij een bepaald traject dat is ingezet. Belangrijkste inzicht is dat ik mijn doel duidelijk voor ogen heb op dit moment. 

Je bent een fijn persoon, veel kennis die je deelt. (febr 2017)

 

STAAT NAAST JE - Ermie
Susanne stelt zich kwetsbaar op in haar sessies, waardoor je het gevoel hebt dat ze niet boven maar naast je staat en je samen de reis gaat maken. Dit geeft vertrouwen.

Ik had een afspraak gemaakt om dat ik altijd het gevoel had iets te 'moeten'. Nu heb ik meer duidelijkheid over 'het waarom" ik altijd iets 'moet' van mezelf. Het is goed wie ik ben.

Mensen zouden naar jou moeten komen als ze zich beter willen leren kennen om zichzelf te accepteren om daarmee weer stappen vooruit te kunnen maken.
Je merkt dat je soms nog zoekende bent welke methode je gaat gebruiken en je nog aan het ontwikkelen bent. Aan de andere kant is deze onzekerheid ook een kracht, want hierdoor durfde ik mij ook kwetsbaar op te stellen.



KERN - Leo

Het was een zeer goed gesprek. Er wordt doormiddel van vragen gezocht naar de kern van je uitdaging. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Ik had een afspraak gemaakt om te kijken wat een sessie precies inhoudt en hoe je mensen helpt / begeleid.

Ik heb nu een beter idee hoe ik mijn zaken kan verbeteren en doelen kan realiseren, vooral wat ik als persoon belangrijk vind om te behalen met mijn bedrijf (en dan heb ik het niet over het financieele plaatje)

Mensen zouden bij je moeten komen om rust en overzicht te krijgen in hun leven. En een "strategie" te bepalen. (febr 2017)


POSITIEF OPSLAAN IN JE BEWUSTZIJN - Sandra
Susanne laat je net als bij EMDR emoties en belevenissen van vroeger die op dat moment een traumatische of vervelende impact op je hadden in het heden bewust en geaccepteerd en positief opslaan in je bewustzijn.

Voordat ik bij je kwam was ik onzeker over mijn kunnen. Ik kan nu realistisch, met de bewustwording van het verleden, omgaan met situaties in het heden.

Het belangrijkste inzicht is:
Belevenissen uit het verleden kun je niet veranderen maar wel de manier waarop ik er naar kijk en hoe ik er mee omga

Je werkt op een hele toegankelijke manier. Laat de mens in z'n waarde en komt samen tot in de emotie door middel van een methode die je uit het denken haalt en daardoor een ingang creëert naar je gevoel. (febr 2017)



INZICHT - Janis
Susanne is een fijne en hartelijke vrouw, die feilloos aanvoelt waar het probleem zit. Ze gaat meteen aan de slag en na 1 sessie merk je al een vooruitgang. Susanne geeft je inzicht in jezelf en je patronen, waardoor je in staat bent deze te doorbreken en met een rustig hoofd verder kunt.

Met de klacht chronische moeheid was ik bij je gekomen. Ik heb inzicht in het patroon waardoor mijn moeheid ontstaat en kan dit nu doorbreken, door mijn rustmomenten te pakken en op te laden. Ik mag mezelf ook op de 1e plaats zetten.

Je bent een fijne en hartelijke persoonlijkheid, die goed en makkelijk contact maakt, waardoor je je al snel op je gemak voelt. Je vraagt op de juiste punten door en zet aan het denken, waardoor de 'oplossing' natuurlijk voelt en van jezelf is. (febr 2017)


HART EN HOOFD VERBINDING - Edith

Tijdens de coaching heb ik geleerd (weer) mijn hart en hoofd met elkaar te verbinden. Negatieve, saboterende gedachten, denkpatronen en emoties die mij blokkeerden, die ik vasthield, negeerde, versterkte heb ik leren herkennen, ze aandacht geven erkend en daardoor los kunnen laten. Ik heb onderzocht wat “zeggen” mijn denkpatronen en gedachten over mij? Waar ben ik eigenlijk bang voor? Wat doet mij eigenlijk pijn? Waar dienen ze voor? Zijn ze wel van mij? Heb ik ze nog nodig?
Hierdoor kwam ik steeds dichterbij mijn kern, wie ben ik en wil ik zijn. Ik heb het als ziels heling ervaren waardoor ik een nieuw waardeoordeel over mijzelf kon maken. Waardoor ik beter naar mijzelf, mijn ziel kan luisteren en ernaar kan handelen.

Voor mij voelt het als een cyclus die blijft, omdat je steeds weer nieuwe dingen mee maakt in je leven. en je brein toch graag op patronen functioneert en het een tijd duurt voordat het nieuwe patronen integreert. De eerste periode van de coaching is gericht op verbinden en onderzoek en dat geeft rust in je hoofd. Dat voelde voor mij als een transformatie. Ik heb mezelf weer gevonden wat leidde tot een nieuw waardeoordeel.

In mijn coaching zijn we vanuit het hier en nu terug gegaan naar Edith de adolescent, Edith het kind, Edith de baby, Edith in vorige levens…. Door al deze stukjes van mij te helen ben ik in het hier en nu… het handelen van deze kennis in het hier en nu Edith de volwassene, moeder en partner brengt genoeg uitdaging met zich mee waar door ik met een soort van strippenkaart 3 voor de prijs van 2 actie zal ik maar zeggen me zou verbinden aan een vervolg traject.
Waar ik nu ondersteuning in zou kunnen gebruiken. Is blijven luisteren naar mijzelf en ernaar blijven handelen. Niet “terugvallen” in oud gedrag en zorgdragen dat deze transformatie op zielsniveau ook een patroon wordt voor mijn brein.



VEEL KRACHTIGER - Jos
Ik kan iedereen die in zijn eigen hoofd ook maar enigzins vast zit aanraden contact te zoeken met Elysion. Susanne is een bijzonder kundige therapeute die met haar persoonlijkheid een warme sfeer van vertrouwen creëert waardoor het prettig voelt om je bloot te geven. Susanne heeft de juiste tools bij de hand om alles op zo'n manier te vertalen dat het altijd aankomt en ik me na iedere sessie echt geholpen heb gevoeld.

De winst zit hem in het feit dat ik door ons traject mij niet meer zo overgeleverd aan mijn emoties voel, doordat ik mijn denken meer in de hand heb en zelf de toon tussen mijn oren weet te bepalen heb ik veel minder negatieve emoties en die die opkomen weet ik redelijk te pareren. En als mij nog iets weet te grijpen trekt het me niet meteen naar de grond maar heb ik de tools om dat binnen afzienbare tijd om te draaien zodat ik me niet genoodzaakt voel om mij steeds ziek te melden.

Belangrijkste inzicht, dat ik veel krachtiger ben dan dat ik mijzelf krediet geef, ik kan veel meer aan dat ik mijzelf toesta en dit begint mij nu echt duidelijk te worden. (Jan 2017)



HOOFD LEEGMAKEN EN TOEKOMST IN EIGEN HANDEN NEMEN - Bas
Mensen zouden naar jou moeten komen om het hoofd eerst leeg te maken en vervolgens stap voor stap op weg te gaan naar je eigen toekomst/ droom. Je moet eerst het virus uit je hoofd halen. Zodra de blokkades weg zijn, kun je de weg open gooien en vervolgen zonder obstructies maar wel met kansen.

Tijdens de BNI meeting kreeg ik telkens het idee dat je alleen klopt (EFT). Hiermee doe je jezelf in mijn ogen tekort. 

Ik vind hetgeen je doet heel goed en confronterend. Je helpt mensen stap voor stap het hoofd leegmaken en de toekomst in eigen handen nemen. Een onderdeel hiervan is het kloppen, maar minstens even interessant vond ik het zetten van stappen. Plangericht naar de toekomst met confronterende vragen die je aan het denken zetten.

Ik heb mijn hoofd leeggemaakt en nagedacht over hoe ik mijn toekomst zie en hoe ik te werk ga om mijn doel te bereiken. Ik weet wat ik wil en laat dit doel niet meer los. (Jan 2017)



VERTROUWEN IN MIJZELF EN DE KRACHT OM MEZELF TE HELEN - Edith 
Als je ruimte voor jezelf wil voelen, jezelf wil ontdekken, blij wil zijn met en op jezelf en positief in het leven wil staan dan zeker een traject bij jou volgen!

Door de bomen het bos niet meer zien, op mijn werk, privé en op persoonlijk vlak. Op zoek naar een frisse wind door mijn hoofd kwam ik bij Susanne terecht.  

Ik kreeg weer vertrouwen in mijzelf en kracht om mezelf te helen. Dit met GROTE hulp van Susanne, middels o.a. EFT. Ik heb geleerd me zelf te voeden met positieve gedachten en het negatieve waaraan ik zo gewend was vast te houden, los te laten. Helemaal los te laten op zielsniveau en niet alleen in mijn hoofd. Ik heb Susanne als een prettige coach ervaren, ze sloot aan waar ik op dat moment behoefte aan had, ze is warm, eerlijk en puur. 

Ik voel dat ik meer in balans ben en ook wanneer ik uit balans dreig te raken. En nu heb ik geleerd dat ik wat met dat gevoel kan doen. I.p.v. alleen maar te blijven nadenken kan ik nu middels EFT iets doen aan dat gevoel. Het directe resultaat van EFT is voor mij de perfecte combinatie van lasten vermindering waardoor ik weer in balans kom en bij mezelf kan blijven. Belangrijkste inzicht is Vertrouwen hebben in mijzelf. (nov 2016)

 

INZICHT IN EIGEN KUNNEN, HOUDEN VAN MEZELF - Henri
Ondanks mijn bedenkingen en scepticisme was na een paar sessies heel duidelijk dat EFT de oplossing voor me was. Ongelofelijk wat het na een paar keer al doet met je gemoedstoestand. Daarbij is Susanne een prettig persoon waarbij het makkelijk is om je ziel en zaligheid bloot te geven

Voel me minder onder druk en gestresst dan voorheen, Zet me makkelijker over moeilijke afspraken of vergaderingen heen, en kan beter relativeren. Wat heeft het me opgeleverd? Inzicht in eigen kunnen. Houden van mezelf. (juni 2016)

 

KAN CONFLICTEN AANGAAN - M
Mensen zouden naar jou moeten komen om zich weer bewust te worden van hun ‘eigen’ kracht, die iedereen bezit! Alleen deze ‘eigen’ kracht is je afgenomen door anderen en vooral door jezelf! En daardoor worden we ‘ziek’ geestelijk of lichamelijk, dat maakt eigenlijk niet uit. Je lichaam schreeuwt om aandacht voor het probleem en we kunnen het zelf oplossen dankzij jouw tools!

Ik was bij jou gekomen omdat ik depressief was, ik helemaal vast zat in mijn huwelijk en ik niet wist welke kant op te gaan. En ik het zelf niet kon oplossen. Het heeft opgeleverd dat ik veel heb kunnen loslaten, dat als mijn ‘waarheid’ in mij opgeslagen lag, maar nergens toe diende, mij alleen maar tegenwerkte. Ik kon absoluut niet tegen conflicten en ging ze altijd uit de weg. Nu kan ik ze gemakkelijker aangaan en ze zijn sneller opgelost. Het is overigens nog steeds niet mijn hobby :( . Ik sta sterker in mijzelf. 


 

RUST IN MIJN HOOFD - EK
In een voor mij zeer roerige periode in mijn leven een workshop rust in mijn hoofd bij Susanne/EFT gedaan.
Hierna besloten om nog aparte sessies bij haar te doen. De verkregen rust in mijn hoofd, de positieve benadering van de toekomst, heeft me teruggebracht naar wie ik ben. Dank je Susanne, dat, door jouw warme benadering, je rust en onze fijne gesprekken/sessies, mij gebracht heeft waar ik nu ben. Je bent een KANJER. (juli 2016)



VEEL MINDER BOOS - Elly
Het gaat heel goed met A. Deze week is ze veel minder boos geweest of onrustig geweest.
Ze heeft haar regeltjes voor in de kerk komende zondag al goed geleerd. Ze kende ze na 3x oefenen uit haar hoofd. Ik heb ook het idee dat ze niet zenuwachtig is voor zondag. Ze vindt het wel spannend maar dat mag ook wel. Heerlijk zoals ze nu is. Luisteren gaat veel beter, afspraken die we afgesproken hebben komt ze goed na. Het boekje lezen we samen ook weer leuk om te doen. ik ben echt ontzettend blij dat ik met haar naar jou ben gegaan. Mocht ze aangeven nog en keer te willen gaan dan doen we dat. OP dit moment heb ik niet het idee dat het nodig is. Ook weet ik zeker dat er weer een tijd gaat komen dat het wel weer nodig. Dan laat ik je dat weten. Super zoals je haar hebt geholpen. Bedankt. (jun 2016)



ALS MIJN ZOON ZO SNEL CONTACT MET IEMAND LEGT, IS DAT EEN HOGE UITZONDERING - Vivianne

Hoi Susanne, Wat een mooi begin was dit gisteren...als mijn zoon zo snel contact legt met iemand is dat een hoge uitzondering!!
En als hij dan ook nog vanalles verteld..dan sta ik met open mond te kijken...Ik ben zo blij dat hij het zo fijn vond..
hij vind je erg prettig..dat mogen duidelijk zijn!! Ik zei tegen hem..lieve vrouw is ze he..ja dat zeker zei hij...
nou dan kan ik alleen maar van geluk spreken dat ik jou ontmoet heb en je mij vertelde over je praktijk en over dat je hem kan helpen!
En als hij aangeeft dat hij zeker nog eens naar jou wil gaan..dan heb je het heel goed gedaan!
Dank je wel!! Ik ben heel happy. Groetjes Vivianne.



OPEN EN GEWENST GEVOEL - Chantal
(workshop)
Je geeft de deelnemers een prettig, open en 'gewenst' gevoel, dit maakt dat iedereen fijn meer kan werken. Top!!
Kritisch als ik ben, heb ik verandering ervaren en dat zegt in mijn geval heel veel...


VEILIG - Aukje
(workshop)
Het kloppen, dat was nieuw voor me. Het was ook veilig. Je hoefde niet over jezelf te praten als je dat niet wou.
Ik vond het een fijne avond. Het heeft me goed gedaan.


IK KAN KIEZEN, VOEL ME RUSTIGER - J

Ik heb de gehele sessie als positief ervaren. Een klik gevoel met Suzanne, waardoor ik veel vertrouwen schonk en me kwetsbaar en leerbaar opstelde.
Tijdens de sessie voelde ik (ik denk voor het eerst) in mijn lijf een bepaalde rust. Ik heb de gehele dag, al werkend, flitsen van herinneringen en de doorwerking van de sessie gevoeld op een prettige manier. Ik heb ervaren dat er (keuze)ruimte ontstaat en relativering van mijn automatische denkpatronen. Ik heb innerlijk ook moeten lachen om mijn vaak dwaze gedachten

Door de kordate interventies van Suzanne heb ik niet alleen (teveel?) gepraat, maar vooral gewerkt met de kloptechnieken. Telkens nam zij het initiatief in een verhaal wat ik vertelde om dat meteen te ‘bewerken’. Ik heb meer het gevoel gekregen dat ik kan kiezen en dat ik mezelf, precies zoals ik ben, kan accepteren. Ik voel me vrijer. Ik voel me rustiger.Ik relativeer meer.
Ik heb wederom ‘ontdekt’ dat er andere manieren zijn om naar hetzelfde te kijken; hetgeen ik denk en voel te herademen.
Ik ervaar dan ruimte om te kiezen; het hebben van die ruimte is op zich al prettig. Ik relativeer mezelf. Ik ‘leer’ mezelf meer te accepteren, precies zoals ik ben. Ik leer om situaties meer te aanvaarden en ze minder te willen bevechten. Ik kan anders, liefdevoller, met mezelf leren omgaan. Ik kan me minder afhankelijk maken van de goedkeuring van anderen. Ik heb de mogelijkheid om me vaker gelukkig te voelen.


RUST IN HET HOOFD EN MEER ZELFVERTROUWEN - P
Je voelt je hierna sterker en kunt weer meer aan. Je gaat door een diep dal maar krijgt er wat moois voor terug.

Ik ben naar jou toegekomen om meer rust in mijn hoofd te krijgen. Dat had ik helemaal niet meer voordat ik bij jou kwam. Veel oudzeer kwam naar boven door vanalles wat er in het laatste jaar gebeurd was. Ik heb uit de sessies geleerd om verdriet toe te laten. Maar ook anders tegen bepaalde zaken van het verleden aan te kijken. De winst voor mij hieruit was meer rust in mijn hoofd en mijn zelfvertrouwen kwam hierdoor weer een deel terug. Dat was ik ook kwijt. Mensen zouden om dezelfde reden naar jou toe moeten / kunnen komen om dit ook te bereiken.


ONDERBEWUSTZIJN HERPROGRAMMEREN - N

Ik zit weer goed in mijn vel. Voel me zelfverzekerder en vrolijk. Een heel ander mens. Zo wil ik zijn! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Susanne. Na iedere behandeling voelde ik me WEER iets beter en beter. De behandelingen waren heel eenvoudig en ik had een onverklaarbaar prettig gevoel erna! Dit was precies wat ik nodig had! Ik zou dit iedereen gunnen!!!
Ik voel me nog steeds heel goed. Ben nu veel aan het sporten ook en al 7 kilo afgevallen!!! Ik had het idee dat ik mijn onderbewustzijn moest herprogrammeren. Ik had soms sombere gevoelens die niet bij mij pasten. Zelf kwam ik er niet uit.


ONTSPANNING - J

Zonder verwachtingspatroon kwam ik bij je binnen. Het heeft me verrast wat ik ervaren heb tijdens de workshop. Een ontspanning die alleen maar toenam tijdens de sessie. Ieder mag zijn zoals die is bij jou. Alles is oké. En vanuit die basis kom je door jouw coaching dichter bij je ware zelf. Zonder dat ik het gevoel had dat ik in een richting gestuurd werd. Ik kon zelf mijn richting bepalen.

 

HANDVATTEN - Esmée
Voelde me vrij direct op m'n gemak! Tips en handvaten om actief iets mee te doen en ook later op terug te kunnen vallen. Top !


OP JE GEMAK - Joyce

Er wordt een vertrouwde sfeer gecreëerd, waardoor je je snel op je gemak voelt. Susanne volgt jouw tempo en voelt heel goed aan wat je nodig hebt en wanneer je klaar bent voor de volgende stap. Super fijn, ik kan niks anders dan haar hulp aanraden!


LICHTER GEVOEL - Marijke
 
Ik voelde me direct veel lichter en de emotie die me dwars zat is zo goed als verdwenen. Ik kan iedereen aanraden eens een sessie bij Susanne te proberen. Ook al ben je misschien sceptisch dat maakt niks uit. Susanne laat je op je gemak voelen en je zult zien dat je verder komt in je proces.

Al een tijdje had ik last van een emotie die me in de weg zat. Ik was in eerste instantie wat sceptisch tegenover EFT, maar dacht; laat ik het proberen. Omdat ik ver van Susanne woon deden we de sessie via een Skype meeting. Na een kleine test ging Susanne met me aan de slag en het resultaat was verbluffend. 

OVERWELDIGEND GEVOEL VAN LIEFDE - Marita
Onverwachts een EFT sessie gedaan samen met Susanne. Mijn god wat heb ik genoten van de oefening en vooral de visualisatie. In liefde loslaten en lief zijn voor jezelf. Mijn warme en liefdevolle buikgevoel geankerd. 2 dagen na de sessie op weg naar mijn moeder om haar te verblijden met een mooie bos gekleurde roosjes. Alles wat ik in de oefening heb mogen ervaren gebeurde nu in levende lijve tussen mij en mijn moeder. Allebei emotioneel en een overweldigend gevoel van liefde. Tevens begrip vanuit mijn moeder, opbeurende en lieve woorden. Voor mij een gevoel van ruimte en lucht. Dankbaar, heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren! ThanX lieve Susanne voor je begeleiding ! Het voelde veilig en vertrouwd.


AANRADER - Connie

Net een sessie EFT met Susanne gehad. Een aanrader van de bovenste plank...
dankjewel Susanne! 


BAAN - Pauline

Vandaag een geweldige dag! Na gisteren wat tips gekregen van Susanne en dat ging vooral over hetgeen ik het universum inslingerde. Dus ik heb gisteren heel dapper gezegd steeds: ik bezit al een baan. En vandaag word ik gebeld of ik 16 weken wil komen invallen op een school? Woehoeeeee geweldig! Nu dus herformuleren dat ik een vaste baan bezit


DIEPE RUST EN WARMTE - José

Het was een geweldige ervaring om dit mee te maken, ik had het voor geen goud willen missen, ik zat in een diepe rust en warmte. Ik kan jullie dit aanbevelen bij Susanne.

 

ANDERE BAAN - Michel
Ik ben nogal het type dat weet wat hij wil en probeert alles uit het leven te halen. Toch heeft Susanne mij weten te triggeren om eens een groepssessie EFT mee te doen. Het kloppen vond ik in instantie wel iets grappigs hebben. Ik weet nog dat ik vertelde over mijn frustraties op werk en dat ik tijdens het gesprek moest kloppen. Toch was dat wel het punt dat alles ging veranderen. Ik kreeg een hele andere baan bij dezelfde werkgever waar ik het nu ontzettend naar mijn zin heb. Komt het door EFT? Ik kan alleen zeggen dat ik die avond bewust mijn probleem onder ogen zag en daardoor dingen zelf kon veranderen. Dus Susanne nogmaals dank!

 

EIGEN TEMPO - Jordy
Je voelt je direct op je gemak waardoor het een hele fijne ervaring is. Je kunt op je eigen tempo aan jezelf werken en Susanne voelt heel goed aan wat je op het moment het meeste nodig hebt. Het heeft mij heel goed geholpen en de gegeven tips en handvatten zijn handig om op een later moment op terug te vallen. Elysion EFT is zeker een aanrader!

 

Astrid MET DE PAARDEN Bart en Des
Vanavond hebben Destiny en Bartje een EFT behandeling gehad van Susanne. Ik was aan het begin zéér sceptisch, maar na verloop van tijd viel mijn mond open. Ik snap nog steeds niet hoe het precies werkt, maar alle zaken die ze vertelde (en absoluut niet kon weten) klopten exact. Dank je wel!!! Vandaag hebben Desje en Bart de opvolg - EFT - sessie gehad. De sessies hebben Desje echt geholpen om weer lekker in haar velletje te zitten. Bartje is inmissels een echte puber en blijft zijn nukken houden. In ieder geval ontzettend bedankt Susanne!

 

Marcel MET DE PAARDEN Doenja, de schimmel en Fury de grote
Susanne was gevraagd om te komen, omdat ik graag wilde weten of Fury pijn had. Susanne zei van te voren, dat ze geen informatie over Fury wilde om datgene wat ze doorkrijgt zuiver te houden. Ik kreeg antwoord op mijn vraag en meer dan dat. Susanne kon gericht werken op de klachten van Fury en daar meteen rust en ontspanning in aanbrengen. Het resultaat was meteen te zien bij Fury en Doenja reageerde er ook gelijk rustig op.

 

Brigitte MET PAARD Kaey
Een tijdje geleden kwam Susanne bij ons op stal voor een EFT sessie bij een paard, ik was mijn paard aan het poetsen en alsof het zo moest zijn kwam ze er gezellig even bij staan. Ik vroeg een beetje lachend "krijg je iets door?" Susanne vroeg of ze contact met Kaey mocht maken en ik zei natuurlijk ja want ik was wel nieuwsgierig wat hij allemaal te "vertellen" had. Wat er toen gebeurde zal ik nooit meer vergeten, je zag hoe hij contact met Susanne maakte en op een gegeven moment vond hij het genoeg geweest en draaide zich van haar weg. Hij gaf mijn problemen aan Susanne door en mijn problemen zorgde voor een benauwend gevoel bij mijn paard. Ik ben er aan gaan werken en heb nu een veel rustiger en tevredener paard. Ik beveel een EFT set ie aan voor iedere paarden eigenaar want hoe fijn is het dat je paard ook even zijn/haar "problemen" kwijt kan.