wie ben ik 1000x250

Ieder individu is uniek en krijgt dan ook een individuele aanpak. Er zijn verschillende methodes, die ik inzet om de kortste weg naar persoonlijk evenwicht te bereiken. Al deze methodes geven je rust, zelfvertrouwen, hogere zelfwaarde, zekerheid, kracht en innerlijke stabiliteit.

Emotional Freedom Techniques (EFT)
We maken gebruik van specifieke herinneringen, waaraan een ongewenst negatieve emotie gekoppeld is. Door gebruik te maken van focus (visueel) en de juiste woorden (auditief) maken we verbinding met de herinnering, zodat we die in het hier en nu weer kunnen voelen. De techniek bestaat uit het kloppen op een aantal acupunctuurpunten in combinatie met het uitspreken van rituele zinnen. Op deze manier wordt het energiesysteem in balans gebracht en kunnen emotionele conflicten op een diepe laag worden aangepakt.

Matrix Reïmprinting EFT
Met Matrix Reïmprinting transformeren we de oorspronkelijke traumatische herinnering naar een positieve ervaring. Het is een manier om o.a. met je innerlijk kind te werken.

Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP)
De mens is vergelijkbaar met een ijsberg. 6% bewust (boven water) en 94 % onbewust (onder water). NLP is een methode om het onbewuste te leren kennen en te benutten. Je wordt je bewust van alles wat je denkt, voelt en doet. Het leidt tot meer keuze en kwaliteit op alle belangrijke domeinen van je leven.


Mentale en Intuïtieve Reset (MIR)
Het resetten van je gedachtes, overtuigingen, herinneringen en bijbehorende emoties. Je wordt door de MIR-methode teruggebracht tot de oorsprong van je echte zelf, je echte kern. Wat jij graag wilt en waar jij voor staat. Je missie wordt steeds duidelijker en je zult merken dat, alles wat je nodig hebt, op je pad gaat komen.

 

Wandelsessies
We gaan wandelen en onderweg, op een mooie plek, maken we een pas op de plaats om stil te staan bij jezelf in relatie met de omgeving. We gebruiken elementen uit de natuur, die een metafoor zijn voor onderwerpen die je bezighouden en om levensvragen te beantwoorden. Door een wandelsessie kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Je krijgt weer 'lucht' en een frisse kijk op je (levens)situatie.