wie ben ik 1000x250

IMG 20161225 204456

Mijn naam is Susanne Odekerken.

Ik geloof dat ieder mens kan kiezen voor geluk en voorspoed in het leven.

Ik geloof ook dat als jij keuzes vanuit  je hart gaat maken, je omgeving èn vooral jijzelf daar baat bij hebben. Op die manier help jij anderen en lever je een bijdrage aan de wereld. En hoe mooi is dat? Hoeveel voldoening zal je dat geven? Hoeveel meer zelfvertrouwen zul je dan voelen? Het resultaat is dat je regie over je leven krijgt èn rust in je hoofd. Ik ben ervan overtuigd dat ieder mens kan doen wat hij het allerliefste doet en er ook nog geld mee kan verdienen.

Waarom kan ik jou helpen?
Ik had een baan en een huwelijk en binnen een paar maanden tijd was ik beide kwijt. Rust in mijn hoofd en regie over mijn leven was ver te zoeken. Met een dubbele hypotheek moest ik rondkomen van een uitkering gebaseerd op een parttime baan. Houtje bijten dus.

Persoonlijke ontwikkeling
Ik besloot om niet bij de pakken neer te gaan zitten en in mezelf te investeren, me persoonlijk te ontwikkelen.
Tijdens mijn carrière werd me vaak gevraagd wat ik deed om mensen in beweging te brengen en krijgen. Dat was iets dat me goed afging. Een methode had ik daar niet voor, dacht ik, ik werkte vanuit mijn intuïtie en luisterde goed naar wat iemand vertelde.

Keuzes maken
Door in mezelf te investeren leerde ik ook strategieën en methodes om mensen bewust te maken van hun eigen keuze in een situatie. Ook voor mezelf dus, ik heb alles geïmplenteerd wat ik geleerd heb. Nu weet ik hoe ik Rust in mijn hoofd krijg, waar mijn focus ligt, welke keuzes ik te maken heb. Keuzes die niet altijd makkelijk zijn, echter het zijn de juiste keuzes om regie over mijn leven te hebben.

Succes
Nu weet ik hoe dat moet en hoe ik er geld mee kan verdienen. Ik heb nu mijn eigen praktijk en het lukt! Op mijn manier, op eigen houtje heb ik succes met mijn praktijk. Iedere dag krijg ik nieuwe klanten en melden zich bedrijven bij me met medewerkers om ze te helpen de juiste acties te nemen. Om eerst negatieve emoties en beperkende overtuigingen overboord te gooien en dan te kiezen voor kansen en mogelijkheden. Het ziekteverzuim gaat omlaag, mensen zitten goed in hun vel, de juiste keuzes worden gemaakt en er wordt effectiever gewerkt.

Dankbaarheid
Ik voel een enorme voldoening en dankbaarheid als weer iemand met opgeheven hoofd de deur uit gaat. Door al die mensen te mogen helpen, groei ik zelf ook enorm als persoon en meer nog als ondernemer.

Rust in je hoofd

Het is nu maart 2017 als ik dit (her)schrijf. Intussen is mijn praktijk gegroeid. Ik geef workshops, trainingen en begeleid mensen individueel met als doel: rust in het hoofd te vinden en te houden! Heb ik je geïnspireerd met mijn verhaal? Dat wat ik gedaan heb om dat te bereiken, leer ik je graag in mijn programma's. Als trainer, als therapeut... als transformatiecoach. Als jij weet welke stappen je moet zetten en daar help ik je bij, zul jij snel regie over je leven hebben en RUST IN JE HOOFD ervaren!

ZET NU JE EERSTE STAP!
Denk je dat ik de coach ben die jou kan helpen om rust in je hoofd te krijgen, vul dan mijn contactformulier in via de button.
Ik kom dan binnen 48 uur bij je terug.

Ik kijk uit naar je reactie! Tot snel!

Warme groet,
Susanne