voor rust in je hoofd

Strand 1000x250


Herken je dit ook website 2

 

 

Hoe zou het voor je zijn als je

* rust in je hoofd hebt en een heldere focus

* bewust bent van je valkuilen en deze kunt omzetten in sterke vaardigheden 

* meer (zelf)vertrouwen hebt

* ècht jezelf kunt zijn

* makkelijk keuzes kunt maken

* moeiteloos je dag door komt

* meer energie en vitaliteit hebt èn uitstraalt?


Ontdek hoe ook jij RUST IN JE HOOFD kunt krijgen èn houden!

Eenvoudig & Simpel
Jouw wensen en verlangens gieten we in een eenvoudig format. 
We onderzoeken je denken, je gevoelens en je gedrag.

Je wordt je bewust van oude patronen en belemmerende overtuigingen.
Samen pakken we dit aan om ze om te zetten naar voor jou aanvaardbare patronen en positieve overtuigingen.
Alles met als doel om RUST IN JE HOOFD te krijgen.

Persoonlijke ontwikkeling
Het liefste doe je het voor iedereen goed, dat gaat ten koste van jezelf.
We kijken naar wie jij bent en waar jouw passie ligt.
Wat wil JIJ nou eigenlijk?
We gaan je doelen formuleren en dit helpt je weer grip op je leven te krijgen.
Je blijft dicht bij jezelf, waardoor je moeiteloos keuzes kunt maken.
Het leven wordt zoveel eenvoudiger. Das toch fijn hè?

Rust in je hoofd
Ik weet als geen ander hoe het is als je hoofd over loopt.
Hoe je als een kip zonder kop kan rondhollen om uigeblust op de bank neer te ploffen.
Hoe je heel druk kan zijn en toch niets bereikt.
Ik help je om REGIE OVER JE LEVEN te krijgen. 
Waarom moeilijk doen als het makkelijk kan?

Stappen zetten


♥ Wat wil jìj nou echt?

Veel mensen weten vooral wat ze NIET meer willen, echter hebben geen idee van wat ze wèl willen.
Samen gaan we ontdekken wat je passie is en wat je talenten zijn. We gaan je doel precies omschrijven, wanneer je het resultaat wilt bereiken en hoe je het gaat realiseren.

♥ Wie ben jij?
De gevaarlijkste vergissing die de meeste mensen maken, is dat ze het identiteitsniveau verwarren met wat ze doen. Bijv. iemand put haar identiteitswaarde (wat zij is) uit wat zij doet, het beroep dat ze uitoefent. Ze zeggen dan: ik ben onderwijzeres, ik ben wielrenner, ik ben financieel medewerker.   
Als jij als kind iets fout deed en men zei tegen je: 'je bent dom' en je nam dat als waarheid aan, kun je nooit iets 'slims' doen. Je gaat je daarnaar trachten te gedragen, omdat je denkt dat het zo moet.

♥ Welke overtuiging heb je?
Als je anders wilt gaan leven dan je nu doet, is het van belang te weten wat je denkt en gelooft. Welke ideeën, overtuigingen heb je over de dingen in de wereld en over je zelf. Als je gelooft dat een spin heel gevaarlijk is, ontstaat paniek. Je bent dan niet in staat je eigenschappen van vertrouwen en moed te gebruiken en doe je onredelijke en gevaarlijke dingen.  

♥ Wat zijn je (verborgen) capaciteiten, vaardigheden en talenten?
We halen boven water waar je goed in bent, wat je (goed) kunt. Welke hulpbronnen, vaardigheden heb je al, die jou in je proces naar het bereiken van je doel behulpzaam kunnen zijn?

♥ Hoe is je gedrag?
Je wordt je bewust van je eigen functioneren. Door je gedrag schep je de omstandigheden waarin je leeft. Bijv. gedraag jij je op een geordende manier, dan heb je een ordelijke kamer. Je gedrag wordt bepaald door de vaardigheden die je inzet en gebruikt. De stemming of het gevoel waarin je verkeert, bepaalt welke eigenschappen (vaardigheden) je bewust of onbewust kiest te gebruiken.

♥ Wat zijn de obstakels, die je tegenhouden?
We onderzoeken welk excuus je hebt, waar je je achter kunt verschuilen. Hoe zal het behalen van je doel jouw leven beinvloeden, je familie, je werk, je vrienden, je gezondheid? We onderzoeken de voordelen die je hebt om vooral niet je doel te bereiken. We onderzoeken ook de nadelen die het geeft als je je doel bereikt hebt.
Bijv. iemand die wil afvallen. Het nadeel/excuus kan zijn dat ze geen geld heeft om nieuwe kleding te kopen. Ze saboteert hiermee zichzelf en zal dus niet afvallen.

♥ Welke mogelijkheden zijn er? Wat is de eerste stap, die je zult zetten om het doel te bereiken?
We maken een begin van groei naar meer zelfstandigheid, minder slachtoffertje spelen en meer regie over je leven nemen. Dit leidt dan weer naar meer zelfvertrouwen en zelfrespect, waardoor de kwaliteit van leven een aardige sprong vooruit kan maken. Het zou wel eens het begin kunnen zijn van het openbarsten van een cocon, waar je lange tijd ingezeten hebt... zonder het zelfs te weten. 

Een rups weet waarschijnlijk ook niet dat de cocon maar een momentopname is in het proces!


Stappen zetten 1

Lees de inspirerende verhalen van de ambitieuze mensen die je voor gingen:
 

HET STUUR VAN MIJN LEVEN - Rogér
Door een burn-out waren mijn gevoel, verstand en lichaam volledig uit balans. In een wanhopige zoektocht naar 'rust in mijn hoofd' ben ik bij Susanne Odekerken van Elysion EFT terecht gekomen voor een individueel coachingstraject. Daarin heb ik Susanne als een professionele, integere en betrokken persoon leren kennen. Het eindresultaat is zonder meer verbluffend te noemen. In net iets meer dan 2 maanden heb ik 'het stuur van mijn leven' weer in handen gekregen, is de verbinding met mezelf en anderen hersteld en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Hierdoor voel ik nu elke dag weer vreugde en ben ik dankbaar, blij en trots op mezelf. Wat een rijkdom! Susanne, hartelijk dank daarvoor.

Door onrust in mijn hoofd (burn-out) en onduidelijkheid over de missie in mijn leven een afspraak gemaakt.

Rust in mijn hoofd en een duidelijke missie die transparant is gemaakt via een 'Moodboard' en 'Storyline'. Ik voel nu elke dag veel vreugde, ben dankbaar, blij en trots op mezelf.

Mijn inzicht:
Een diepere gevoelswereld waarin ik nu in staat ben te luisteren naar wat mijn gevoelens me te vertellen hebben. Een sterk geloof in mezelf, mijn dromen en de kracht van het Universum. We kunnen alles in ons leven manifesteren waar we op zielsniveau naar verlangen. Ik heb mezelf te lang tekort gedaan door direct na ieder verlangen een twijfel het Universum in te sturen.

Waarom zouden mensen bij Susanne moeten komen?
Vind ik moeilijk te beantwoorden. Voor diverse zaken denk ik, maar kijkend naar mezelf vooral om "Rust in je hoofd" te vinden. Door “negatieve”emoties de ruimte te geven, te doorleven en te omarmen en het contrast dat je dan ervaart laat zien wat je niet wil en dus ook wat je wel wil. Vanuit acceptatie ontstaat daarna ruimte voor heling (mrt 2018)


ZELFVERTROUWEN WEER TERUG - Carlijn
Het afgelopen jaar hebben een aantal zaken ervoor gezorgd dat mijn zelfvertrouwen een grote deuk had opgelopen. Ik ben op aanraden van iemand op gesprek gegaan. Dit gesprek had mij een goed gevoel gegeven en zodoende ben ik een traject aangegaan.
Uiteindelijk heeft dit traject ervoor gezorgd dat ik met andere ogen op het afgelopen jaar kan kijken en mijn zelfvertrouwen weer terug is gekomen.

In januari te horen gekregen dat mijn werkgever het dienstverband met mij wilden opzeggen. 17 feb. de overeenkomst getekend en sindsdien thuis. Per 1 mei 2017 officieel werkloos. Zelfvertrouwen had een enorme deuk opgelopen.

Wat heeft het opgeleverd? Meer zelfvertrouwen gekregen / terug gekregen en ik heb weer een baan!

Wat is het belangrijkste inzicht dat je uit het traject hebt gehaald? Zelf reflectie / niet in negativiteit blijven hangen.

Mensen zouden een traject, bij Susanne, moeten volgen om aan zichzelf te werken wanneer er een situatie is / zich voortdoet waar men even geen raad mee weten. (jan 2018)


Hoe gaat het in zijn werk:

Mijn wens voor jou is dat je je weer gelukkig en vrij kunt voelen! Ik hou ervan om me te verdiepen in jouw levensblauwdruk en patronen samen met je te doorbreken. Dit stelt jou in staat te doen wat je het liefste wilt met rust in je hoofd. Op die manier straal je dat ook uit naar je directe omgeving.

Uitgangspunt is een vragenformulier dat ik je toestuur en dat aangeeft waar de knel- en aandachtspunten liggen. We gaan zo snel mogelijk aan de slag. Het kan zijn dat je mijn traject voorlegt aan je leidinggevende en dat zij van mij eerst een offerte willen ontvangen. We wachten dan eerst even op het accoord. 

Heel of half traject

Je gaat voor één keer goed! In plaats van een enkel consult, plannen we een reeks van 10 afspraken van een uur.  Per sessie besluiten we samen aan welk thema we zullen werken. Je krijgt veel tips en trucs hoe je het in je dagelijkse leven kunt toepassen.

Ben jij er klaar voor om een èchte stap te maken, dan ga ik graag met jou aan de slag. Neem contact met mij op als je serieus aan jezelf wilt werken en een traject van 10 sessies wilt boeken.

 

Stappen zetten 1VUL HET VRAGENFORMULIER IN

Voor mij voelt het als een cyclus die blijft. Je maakt steeds weer nieuwe dingen mee in je leven, je brein functioneert graag op patronen en het een tijd duurt voordat je de nieuwe patronen volledig geïntegreerd hebt. De eerste periode van de coaching is gericht op verbinden en onderzoek en dat geeft rust in je hoofd. Het voelde voor mij als een transformatie. Ik heb mezelf weer gevonden,  dit heeft geleid tot een nieuw waardeovertuiging in plaats van me steeds te veroordelen.

 
Wat is de investering?
Allereerst vergt dit traject een investering in tijd. Het traject is 10 sessie van een uur, dus minimaal 10 weken. Daarnaast besteed je tijd aan je huiswerk en voorbereiding van de volgende sessie. 
De financiële investering in je persoonlijke ontwikkeling is € 1.250,- incl. BTW. Dit bedrag is ook in twee termijnen te voldoen. 
Werkgevers vergoeden steeds vaker de investering van dit traject als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket, vanuit het opleidingsbudget of beperking van het ziekteverzuim. Het prijskaartje van de offerte - die verstuurd wordt naar je werkgever - ziet er anders uit. Er zitten nog evaluatiemomenten bij en de sessies duren 1,5 uur.Stappen zetten 1

Veel gestelde vragen:

"Moet mijn hoofd overlopen om een afspraak bij jou te kunnen maken?"

 Wat speelt er bij jou? Als er één uitdaging of probleem in je leven is, waar ik je bij zou kunnen helpen, wat zou dat dan zijn? Je gezondheid, je relatie, je werk of net géén werk hebben of ligt jouw probleem op een ander vlak in je leven?

  • Lijkt het alsof niemand je begrijpt? Je hebt alles wat je hartje begeert, maar er mist iets? Zit je al lang niet meer lekker in je vel? Lijkt het alsof je vast zit in je eigen patronen? Je hebt geen idee welke kant je uit moet?
  • Rust in je hoofd, is dat wat je wilt? Ongeacht de situatie weer een gevoel van vrijheid, ruimte en rust ervaren? En vandaaruit nieuwe doelen in je leven kunnen realiseren?
  • Heb je (chronische) fysieke klachten? Ben je al binnenste buiten gekeerd, maar ze kunnen niks vinden? Zeggen ze: 'het zit tussen je oren"?

Mocht je toch nog twijfelen of ik iets voor je kan betekenen, vul dan het dit formulier voor een gratis Ervaringssessie via Skype. Ik ben er van overtuigd dat ik je dan van wat praktische en goede tips kan voorzien die per direct zullen zorgen voor meer RUST IN JE HOOFD of REGIE OVER JE LEVEN. Kijken we daarna wel verder.


"Hoeveel tijd ben ik, gemiddeld, kwijt aan de huiswerk opdrachten?"

 De tijd, die jij zelf investeert om je doelen uit te werken en je voor te bereiden voor de volgende sessie, bepaalt met name het resultaat. Iedere dag een kwartiertje uit rekken levert al veel resultaat op. 

Na ieder gesprek nodig ik je uit om een reflectieverslag (volgens format) in te vullen. Op die manier zie je nog meer wat er gebeurt en welke bijdrage dit heeft geleverd aan het bereiken van jouw doel. Dit kost je hooguit een half uurtje van je tijd.


"Ik weet niet of mijn werkgever bereid is het traject te vergoeden".

Werkgevers vergoeden steeds vaker de investering van dit traject als onderdeel van het arbeidsvoorwaardenpakket, vanuit het opleidingsbudget of beperking van het ziekteverzuim. Jij neemt contact op met je leidinggevende of met iemand van de afdeling personeelszaken en je geeft aan dat je wellicht baat kunt hebben bij mijn traject. Je vraagt of het mogelijk is dat ik een offerte naar de betreffende medewerker mag sturen. Op het moment dat we accoord hebben, kunnen we het traject starten.


"Wat kan ik van jou als coach verwachten?" 

Wat ik terug krijg van mijn cliënten is dat ik een warme, open, rustige vrouw ben, die goed kan invoelen wat er speelt. Ik help je stap voor stap meer duidelijkheid te krijgen en geef je praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan. Ik wil zoveel mogelijk mensen bewust maken van hun eigen kunnen, zelfvertrouwen geven, ontplooiien en ze authentiek maken. Ik doe dat helemaal op mijn eigen manier. Soms ben ik zacht confronterend, dan help ik je resoluut maar liefdevol net dat ene zetje te nemen om over je eigen grenzen heen te stappen. Ik leef me in bij je en kan dus goed aanvoelen waar je zit in je proces. Mensen, die reeds bij me zijn geweest zeggen: "Je zegt het juiste op het juiste moment' en ze vragen zich verbaasd af hoe ik zo snel de vinger op de zere plek kan leggen. Ik kan de essentie van wat er speelt goed oppakken. Wat je van mij dus kunt verwachten, is dat je duidelijk weet wat je wilt en de stappen weet die je moet nemen om het te realiseren. 

"Wat is de volgende stap?"

Vul dit formulier in. Als ik dit ontvangen heb dan zal ik contact met je opnemen met wat tijdvoorstellen voor een gratis kennismakingsgesprek van 20 – 30 minuten telefonisch of per Skype (voorkeur). Ik stuur je vooraf een intakeformulier zodat ik meer weet over wat aandacht vraagt en waar je in je dagelijkse leven tegenaan loopt. Tijdens deze sessie kun je zoveel vragen stellen als je wilt en kan ik een inschatting maken hoeveel tijd we samen nodig hebben om voor RUST IN JE HOOFD en REGIE OVER JE LEVEN te zorgen.

"Nog meer vragen?

Stappen zetten 1

 

Neem contact met me op en/of stel ze me tijdens jouw gratis Ervaringssessie met mij.

Hartelijke groet,
Susanne

 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.