voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

PROMO POST 1.pdf

21 maart 2024

19.30 uur

Bibliotheek Gulpen-Wittem

Ontdek een intrigerende reis door de wereld van de populaire boekenreeks "De Zeven Zussen" van Lucinda Riley tijdens deze workshop. We duiken dieper in op de personages, thema's en verhaallijnen die wereldwijd lezers boeien.

Door boeiende discussies en praktische oefeningen zul je een dieper inzicht verwerven in de verhalen en hun betekenis voor jou en anderen.

 

Of je nu een fervente fan van de serie bent, interesse hebt of er helemaal niet bekend mee bent,

deze workshop is geschikt voor iedereen.

 

Ontdek een transformerende workshop die emotionele bevrijdingstechnieken (EFT) en familiedynamieken integreert. Je krijgt niet alleen inzichten uit boekenreeksen aangereikt, maar ook praktische tools om emotionele blokkades los te laten en familiepatronen te doorbreken. Klaar voor diepgaande persoonlijke transformatie? Doe mee!

Deze actieve workshop biedt een boeiende verkenning van de thema's, karakters en archetypen in de bekroonde boekenreeks "De Zeven Zussen". Ontdek hoe deze verhalen resoneren met jouw eigen levensreis, terwijl de zussen op zoek zijn naar hun identiteit en persoonlijke groei.

 

Ontdek hoe deze verhalen van deze zussen,

op zoek naar hun identiteit en persoonlijke groei,

resoneren met jouw eigen levensreis.

 

Aanmelden
De lezing begint om 19.30 uur en duurt ongeveer 2 uur. De lezing is gratis voor leden van Bibliotheek Gulpen-Wittem en kost €2,50 voor niet-leden en leden van een andere bibliotheek.

Aanmelden is verplicht en kan via 043-4506220, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en aan de balie.

 

 

Organiseer een Workshop over De Zeven Zussen op jouw locatie
Ben je op zoek naar een boeiende en interactieve workshop voor jouw organisatie, evenement of vriendinnenuitje? Dan is mijn workshop over "De Zeven Zussen" precies wat je zoekt!

Tijdens deze workshop neem ik je mee op een intrigerende reis door de wereld van de populaire boekenreeks "De Zeven Zussen" van Lucinda Riley. We verkennen de personages, thema's en verhaallijnen die deze serie zo geliefd maken bij lezers over de hele wereld.

Door middel van boeiende discussies en praktische oefeningen, zullen de deelnemers een dieper inzicht krijgen in de verhalen en de betekenis ervan voor henzelf en anderen. Of je publiek nu bestaat uit fervente fans van de serie of nieuwsgierige nieuwkomers of zelfs mensen die helemaal niet bekend zijn met deze boeken, deze workshop is geschikt voor alle niveaus.

Als ervaren facilitator en liefhebber van de boekenreeks, ben ik gepassioneerd om mijn kennis en enthousiasme te delen met anderen. Ik ben flexibel en kan de workshop aanpassen aan de specifieke behoeften en wensen van jouw publiek.

Als je geïnteresseerd bent in het organiseren van deze workshop op jouw locatie, neem dan gerust contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Samen kunnen we een onvergetelijke ervaring creëren voor de deelnemers.

Hartelijke groet,

Susanne

 

 

#dezevenzussen #lucindariley #boekenreeks #workshops #literatuur #leesclub #boekentip #verhalen #karakter #archetypes #thematiek #familiesystemen #eft #tapping #voorrustinjehoofd #regieoverjeleven #elysioneft

 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.