voor rust in je hoofd

Omslag website kip 1000 250 1

Bewustwording


Een liefdevolle relatie, wie is er niet op zoek naar?
Het komt vaak genoeg voor dat je niet de juiste partner hebt, omdat je blij bent dat er überhaupt iemand in je leven is.

Er is een groot verschil tussen behoefte aan liefde hebben en behoeftig zijn.
Als je behoeftig bent en naar liefde smacht, betekent dit dat je jezelf niet genoeg liefde en waardering geeft. Je raakt dan afhankelijk van je partner en die relatie geeft je niet ècht een fijn gevoel. Als je je eenzaam en alleen voelt en je blijft daarover piekeren, kun je geen liefde in je leven toelaten. Doordat je de aandacht richt op wat er niet is, jaag je mensen van je weg. Zo houd je de negatieve gedachtencirkel in stand met gedachten als: ‘Ik ben niet goed genoeg’.

Investeer in de relatie met je jezelf!
Als je blij bent met jezelf, verbeteren al je andere relaties ook. Als je op zoek bent naar meer liefde in je leven, dien je meer van jezelf te gaan houden.
Dit betekent: ophouden met zelfkritiek, jezelf de schuld geven, je wentelen in zelfbeklag en ervoor kiezen om je niet langer eenzaam te voelen. Het betekent dat je tevreden bent over jezelf in het nu. Je kiest ervoor om gedachten te denken die je nu een goed gevoel geven.

Je kunt meerdere manieren liefde ervaren
Ieder van ons ervaart liefde op zijn eigen manier. Sommige mensen willen geknuffeld en omhelsd worden, ze moeten liefde voelen voordat ze haar kunnen ervaren.
Anderen willen de woorden 'Ik hou van jou' horen, om zich geliefd te kunnen voelen. Weer anderen willen een tastbaar bewijs van liefde, zoals een bos bloemen.
De manier waarop wij ons geliefd kunnen voelen is vaak dezelfde als de manier waarop wij onze liefde uitdrukken.

Van jezelf houden
Ik raad je aan om eraan te werken om voortdurend van jezelf te houden. Laat zien dat je steeds meer van jezelf gaat houden.
Trakteer jezelf op liefde en romantiek. Laat jezelf merken hoe bijzonder je bent. Vertroetel jezelf. Zorg ervoor dat er steeds bloemen in de kamer staan en omring je met kleuren, stoffen en geuren die je prettig vindt. Het leven weerspiegelt altijd onze gedachten. Als je meer van jezelf gaat houden, je gevoel voor romantiek vergroot en meer intimiteit aankan, trek je als een magneet de juiste persoon aan, die graag die intimiteit met je wil delen.

Vervulling denken
Als je van eenzaamheid denken wilt overstappen naar vervulling denken, moet je denken in termen van het creëren van een liefdevolle mentale sfeer in je en om je heen. Zorg ervoor dat al je negatieve gedachten over liefde en romantiek in het niets oplossen. Daarvoor in de plaats komen nu gedachten over het delen van liefde en over het waarderen en accepteren van iedereen die je ontmoet.
Als je een bijdrage levert aan de vervulling van je behoeftes, voel je je veel minder behoeftig en afhankelijk. Dit heeft te maken met de hoeveelheid liefde die je voor jezelf kunt voelen. Als je echt van jezelf houdt om wie je bent, blijf je bij jezelf, ben je rustig en voel je je veilig.

Je hebt prachtige relaties thuis en op je werk.
Je reageert anders op mensen en gebeurtenissen. Bepaalde zaken worden veel minder belangrijk dan ze waren.
Er komen nieuwe mensen in je leven en andere mensen verdwijnen eruit – wat in het begin heel eng kan zijn. Maar het kan ook heel mooi, verfrissend en opwindend zijn. Als je eenmaal je gedachten hierover op een rijtje hebt, en je weet waaraan je behoefte hebt in een relatie, moet je eropuit gaan en je onder de mensen begeven.

Het is niet zo dat er zomaar opeens iemand voor je deur staat.
Een steungroep of cursus is een goede manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Op zo’n manier kom je in contact met gelijkgestemden en met mensen die hetzelfde doel nastreven. Het is verbazingwekkend hoe snel je nieuwe vrienden kunt ontmoeten. Stel je ervoor open, en het Universum zal je antwoorden en het goede naar je toe laten stromen.

Bedenk dat je een gelukkig mens bent als je vreugdevolle gedachten denkt.
Dan zal iedereen in je nabijheid willen verkeren en al je huidige relaties zullen verbeteren,

Speciaal voor Valentijnsdag heb ik een mooie aanbieding voor je, alleen als JIJ bereid bent in jezelf te investeren.
Met GRATIS een klopprotocol speciaal voor liefde en romantiek in je leven aan te trekken! Klik op de afbeelding.

Valentijn

 

Wacht niet te lang met aanmelden! Mijn agenda is tegenwoordig snel gevuld.

Veel liefs ... en ... een mooie Valentijnsdag toegewenst!

Susanne

 

#valentijnsdag #valentine #liefdevoorjezelf #vanjezelfhouden #eigenliefde #eigenwaarde

Bron: Je kunt het - Louise Hay

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid