voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

𝐀𝐧𝐠𝐬𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐬𝐤𝐢𝐥𝐢𝐟𝐭?

 
Angst voor skilift 200 x 200 pxOok ik heb mijn uitdagingen: de skilift bijvoorbeeld 🥴!
 
Om hier EFT op toe te passen is het van cruciaal belang om duidelijk te identificeren waar de angst precies vandaan komt en welke aspecten ervan specifieke triggers zijn.
 
In het geval van de angst voor skiliften, zijn er verschillende elementen die angst kunnen veroorzaken, zoals
🥴hoogtes (#hoogtevrees)
🥴opgesloten zitten (#claustrofobie)
🥴het gevoel van controleverlies (#controledrang).
 
Deze specifieke angstelementen kunnen elk op zichzelf staande triggers zijn en moeten afzonderlijk worden aangepakt.
Door bewust te zijn van deze specifieke elementen en ze duidelijk te benoemen, kunnen je, als je met deze angst te maken hebt, een meer gerichte en effectieve aanpak hanteren.
 
Dit helpt je om je angsten te begrijpen en te bepalen welke aspecten van de angst je wilt aanpakken met behulp van methoden zoals EFT. Door te focussen op de specifieke aspecten van de angst kun je de oefeningen en affirmaties aanpassen aan je individuele behoeften, wat de kans vergroot dat je positieve resultaten behaalt en je angst kunt verminderen.
 
Onthoud dat angst een natuurlijke emotie is, maar als het in de weg staat van het dagelijks leven, plezier en activiteiten, is het raadzaam om professionele hulp te zoeken.
Uiteraard kan ik je helpen bij het aanpakken van de diepere oorzaken van de angst en je effectieve behandelingsmethoden aanreiken om het leven van jou weer in balans te brengen.
 
https://static.xx.fbcdn.net/rsrc.php/v3/yc/r/-utvp1_2P_S.png"); background-position: 0px -258px; background-size: 38px 346px; width: 20px; height: 20px; background-repeat: no-repeat; display: inline-block;" data-visualcompletion="css-img">
Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.