voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

๐„๐ซ๐ฏ๐š๐š๐ซ ๐ฃ๐ข๐ฃ ๐จ๐จ๐ค ๐๐ซ๐ฎ๐ค ๐ž๐ง ๐ฌ๐ญ๐ซ๐ž๐ฌ๐ฌ ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ ๐ ๐ž๐ฅ๐ ๐ž๐ง ๐Ÿ๐ข๐ง๐š๐ง๐œ๐ข๐žฬˆ๐ง? ๐„๐ง ๐ฅ๐ข๐  ๐ฃ๐ž '๐ฌ ๐ง๐š๐œ๐ก๐ญ๐ฌ ๐ญ๐ž ๐ฉ๐ข๐ž๐ค๐ž๐ซ๐ž๐ง ๐ก๐ข๐ž๐ซ๐จ๐ฏ๐ž๐ซ?
Laten we samen een EFT-klop oefening doen om je te helpen met de stress en angst die je ervaart rondom geld en financiรซn.
Emotional Freedom Techniques (EFT) is een techniek die acupressuurpunten combineert met het verwoorden van je emoties om emotionele spanning te verminderen. Door deze techniek te gebruiken, kun je je stress en angst verminderen en jezelf helpen meer rust te ervaren.
 
Stappenplan: EFT-klop oefening
 
bank app stressStap 1: Bepaal het specifieke probleem
Denk aan je financiรซle zorgen en de angst die het veroorzaakt. Bijvoorbeeld: "Ik ben dag en vooral 's nachts bezig met geld en of er wel genoeg binnen gaat komen. Ik pieker en maal de hele tijd hoe we het moeten redden. Ik ben super gestrest hierover met als gevolg dat ik niet eens op de bank app durf te kijken. Dat veroorzaakt een knoop in mijn maag en angst en paniek."
 
Stap 2: Evalueer de intensiteit
Op een schaal van 0 tot 10, waarbij 0 geen emotie is en 10 de maximale intensiteit van je stress en angst vertegenwoordigt, hoe sterk voel je de emotie wanneer je denkt aan dit probleem?
 
Stap 3: De Setup (Richt je op het probleem)
Tik met twee of drie vingers op het karatepunt, de zijkant van je handpalm, terwijl je deze zin herhaalt:
"Ondanks mijn stress over geld en financiรซn, accepteer ik mezelf."
 
Stap 4: Klop op specifieke punten en herhaal zinnen
1. Begin van de wenkbrauw: "Deze constante zorgen over geld."
2. Zijkant van het oog: "Die knoop in mijn maag als ik aan mijn bankrekening denk."
3. Onder het oog: "De angst en paniek over de toekomst."
4. Onder de neus: "De behoefte aan zekerheid en rust."
5. Op de kin: "Ik geef mezelf toestemming om deze spanning los te laten."
6. Op het sleutelbeen: "Ik kies voor vertrouwen en kalmte."
7. Bovenkant van het hoofd: "Ik laat mijn angst los en omarm rust."
 
Stap 5: Herhaal de ronde indien nodig
Ga nog een paar keer door deze punten en zinnen terwijl je rustig ademt. Pas eventueel de zinnen aan.
 
Stap 6: Evalueer opnieuw de intensiteit
Hoe sterk voel je nu de emotie wanneer je aan het probleem denkt, op een schaal van 0 tot 10?
 
Je hebt dit fantastisch gedaan! EFT kan een krachtige manier zijn om je emotionele welzijn te ondersteunen. Als je meer oefening nodig hebt of als er andere zaken zijn waar je mee wilt werken, sta ik voor je klaar. ๐Ÿ’•
 
Je staat er niet alleen voor, enik ben hier om je te steunen. Als je je op een later moment comfortabel genoeg voelt om je bank-app te openen, vergeet dan niet dat dit een stap is naar meer controle en rust in je financiรซle situatie. ๐Ÿ’•
 
 
Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.