voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

BELANGRIJK
lees dit helemaal door en bekijk het filmpje


Je kunt alles zijn wat je wilt, je kunt alles doen wat je wilt,
Je kunt alles zijn wat je wilt, want het leven steunt jou.
Het leven houdt van je!


Vandaag zijn we de gedachten van gisteren,
en de gedachten van vandaag maken
ons leven van morgen:
we creëren ons leven met onze geest.

 

Gedachten
Als je van jezelf houdt, krijg je vanzelf mooie gedachten. De meeste van onze gedachten zijn niet onze echte gedachten. Zijn zijn op de eerste plaats een samenraapsel van oordelen, kritiek, twijfels en ander commentaar dat we op ons levenspad hebben opgepikt. Deze zogenaamde gedachten komen niet van de oorspronkelijke geest van ons Ongeconditioneerde zelf, maar van een zelfbeeld dat in de voornaamste angst Ik ben geen liefde waard gelooft. Deze voornaamste angst is niet natuurlijk, maar aangeleerd. Al onze neuroses komen hieruit voort.

Ik ben liefde waard
Je oorspronkelijke geest geeft de voornaamste waarheid Ik ben liefde waard weer. Dit is een bewustzijn van liefde, een schitterende intelligentie zonder gedachten die de voornaamste angst Ik ben geen liefde waard weerspiegelen. Je bent op elk gegeven moment òf in gedachten òf in liefde.
Met andere woorden, je stemt je af op de gedachten van je zelfbeeld of op het zuivere bewustzijn van je Ongeconditioneerde Zelf. (Ongeconditioneerde Zelf = totaliteit van mogelijkheden)

Reset
Elke keer als je je gedachten verandert, kun je je leven veranderen. Elke keer als je een beperking loslaat, zoals een oordeel, een punt van kritiek, een angst of een twijfel, dan stel je jezelf open voor de totaliteit van mogelijkheden in de oneindige intelligentie van je oorspronkelijke geest.
Iedereen kan zichzelf ‘resetten’, mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel. Iedereen kan RUST IN JE HOOFD realiseren.

Resetknop
Met dit klopprotocol wordt er een resetknop ingedrukt.
Het resetten van je gedachten, van je overtuigingen die je belemmeren, van negatieve emoties die bij een vervelende herinnering horen.
Het resetten van je emoties en gevoelens.
Het resetten van je fysieke lichaam, van klachten en kwaaltjes, zodat je ‘in genezing’ kunt gaan.
Het resetten van je spirituele lichaam, door je trillingsfrequentie te verhogen. De trillingsfrequentie wordt steeds hoger. Hoe hoger je eigen trilling, hoe minder last heb je van verstorende emoties.

Kern
Met het klopprotocol word je weer teruggebracht tot de oorsprong van je echte zelf, je echte kern. Als je verlost bent van negatieve gedachten, van pijnlijke ziektes of kwalen, als je weer jezelf kunt zijn, is je verdraagzaamheid naar anderen vele malen groter. Je begrip voor anderen versterkt, eenvoudigweg, omdat je daar meer ruimte en energie voor hebt.
Je krijgt een schone lei, een diepe innerlijke rust. Door gebruik te maken van dit KLOPPROTOCOL is het mogelijk om tot rust te komen, om tevredenheid en troost te ervaren. Je kunt jezelf een enorme BOOST hiermee geven.

Hoe heerlijk is het om in een staat van tevredenheid en zelfverzekerdheid te komen, die ver boven je verwachtingen uitstijgt?
Na het opschonen van jezelf krijg je richting. Je missie wordt steeds duidelijker en alles wat nodig is voor jou, gaat op je pad komen.

Affirmaties
Het woord affirmatie komt van het Latijnse woord ‘affirmare’. Dat betekent versterken of bekrachtigen.

Op het moment dat je affirmaties uitspreekt, stap je uit de rol van slachtoffer. Je bent niet langer hulpeloos. Je erkent je eigen kracht en hebt de volgende stap naar heelwording gezet.

Een affirmatie vormt een punt van begin. Het opent nieuwe wegen. Je vertelt je onderbewuste gedachtewereld: 'Ik neem verantwoordelijkheid op me.' 'Ik ben me ervan bewust dat ik iets kan doen om te veranderen.'
Als je doorgaat met het uiten van de affirmatie, ben je ofwel bereid wat het ook is los te laten en dan zal de affirmatie ook uitkomen, ofwel zal het een nieuwe weg voor je openleggen. Misschien komen er briljante ideeën naar boven, of een vriend belt je op en zegt: 'Heb je ooit wel eens het volgende geprobeerd?" Je zult gevoerd worden naar de volgende stap die je kan helpen bij jouw heelwordingsproces.


Affirmaties geven je onderbewuste gedachtewereld iets om in het hier en nu aan te werken.

Ik ben open en ontvankelijk.|
Wanneer we met affirmaties werken om goede dingen in ons leven te creëren en een deel van ons niet gelooft dat we dat ook waard zijn, zullen we die affirmaties dan ook niet manifesteren. We zullen dan op een punt aankomen waarop we zeggen: 'Affirmaties werken niet.' Dat heeft niets met de affirmaties te maken, het komt door het feit, dat we niet geloven dat we het waard zijn.


Het is belangrijk om je ervan bewust te worden wat het is waarin je gelooft.

Ik word mij zonder moeite bewust van de antwoorden binnenin mij.
Als je tegenover een spiegel met je affirmaties werkt, zorg dan altijd dat je pen en papier bij de hand hebt, zodat je de negatieve boodschappen die tijdens het uitspreken ervan in gedachten komen, kunt opschrijven. Op dat moment hoef je met die informatie verder niets te doen. Je kunt er later voor gaan zitten en, als je een lijst van negatieve reacties hebt, zul je ook begrijpen waarom je niet hebt wat je zegt te willen hebben. Als je je niet bewust bent van je eigen negatieve berichten, is het erg moeilijk om ze te veranderen. Het overzicht met de negatieve boodschappen kun je meenemen, zodat we er samen aan kunnen werken.

 
Hoe nu verder.

  • Print het document uit. Leg het -bijvoorbeeld- bij je bed, zodat je het 's ochtends bij het opstaan en 's avonds voor het slapen gaan, meteen bij de hand hebt.
  • Dit KLOPPROTOCOL dient uitgesproken te worden op een krachtige, duidelijke manier, helder van toon. Hoe overtuigender hoe krachtiger. Spreek het uit met overtuiging, vertrouwen en zekerheid. Ben je niet in de situatie of op een plek waar het niet mogelijk is om hardop te spreken, doe het dan in stilte. 
  • Neem het op als een geluidsfragment en beluister het als je een moment voor jezelf hebt.
  • EFT is dé methode om hier mee aan de slag te gaan. (Instructievideo volgt nog!) Klop op elk willekeurige plek op je lichaam, je kunt zelfs op de plek van de kanker kloppen.
  • Aai over je handen als kloppen niet lukt.
  • Doe het minimaal 2 keer per dag en minstens 4 weken lang. 
  • Geloof en vertrouw erop dat je de waarheid spreekt.


Pas het meteen toe, iedere dag, zonder uitzondering.
Hoe vaker en consequenter je het doet,
hoe sneller en hoe meer je resultaat zult behalen.

KLIK op onderstaande afbeelding.

Klopprotocol ja dat wil ik ook

Bovenstaand protocol is gebaseerd op de MIR Methode en werkt super met EFT. We bespreken wekelijks je vorderingen.


 

  


Klopprotocol ja dat wil ik ook

Wil je weten hoe je EFT moet toepassen? Klik dan HIER. 

Veel geluk en ook veel plezier met het activeren van jouw eigen zelfheling!

 

Liefs, Susanne

 

#klopprotocol #protocol #affirmaties #reset #resetten #gedachten #helendekrachtvanwoorden #heeljeleven #voorrustinjehoofd #regieoverjeleven #elysioneft

Bron: MIR Methode - I AM woorden met helende kracht / Susan Shumsky - Het leven houdt van je / Louise Hay

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.