voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

IK STA STERKER IN MIJN SCHOENEN!
Meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie, sterker in mijn schoenen staan en eigen grenzen beter aangeven. Inzicht gekregen in oude belemmerende patronen en deze kunnen loslaten. Diana mei 23

Wat is het belangrijkste inzicht dat je uit het traject hebt gehaald?
Op een vertrouwde en fijne manier achter mijn oude belemmerende factoren komen en deze doorbreken.

Waarom zouden mensen naar Susanne moeten gaan?
Om meer inzicht te krijgen in zichzelf en hier ook mee aan de slag te gaan.

Ik heb een heel fijn, mooi en vertrouwd traject bij Susanne mogen doorgaan. Inzicht gekregen in oude belemmerende patronen en deze mogen helen, waardoor ik meer zelfvertrouwen en zelfacceptatie heb gekregen. Het voelde vooraf en tijdens echt als een hele mooie kans om aan mezelf te werken en daar heb ik geen minuut spijt van gehad.

 

'NEE', IS OOK EEN ANTWOORD!.
Waar liep ik tegen op? Eigenlijk liep er letterlijk iets over. De emmer met werk. Die heb jij mij leren leegmaken en leeg houden. Ton apr 23

De winst zit er in het feit dat “nee” ook een antwoord is. Doseren is het antwoord.

Waarom zouden mensen naar Susanne toe moeten gaan?
In eerste instantie was ik wat huiverig en keek ik de kat uit de boom. Maar al snel was daar die klik met Susanne. De wijze waarop zij met jouw, als je het al zo mag noemen, probleem aan de slag gaat is fantastisch. Susanne weet als geen ander op een fantastische wijze de vinger op de zere plek te leggen. Zonder dat je daar erg in hebt wordt de “blokkade” besproken en verholpen.

 

IK KAN MIJN KINDEREN ZIEN ZONDER OORDEEL!
Ik zat in de fase van mijn leven dat ik zoekende was naar de nieuwe stap in mijn loopbaan. Maar iets hield me tegen. Annechien mrt 23

Ik leerde tijdens elke sessie weer wat nieuws. Denk dus ook niet dat ik uitgeleerd ben.

Alles staat in relatie tot elkaar. En dat je dingen uit het verleden nu nog kan veranderen/verwerken. Maar belangrijkste inzicht is het zien van mijn kinderen zoals ze zijn zonder oordeel. Ze mogen begeleiden met gevoel en liefde.

Waarom zouden mensen naar Susanne toe moeten gaan?
Om het zelf te gaan ervaren.
Geen sessie bij jou is gelijk. Je tast af wat mensen kunnen en waar ze staan. Je wind snel vertrouwen.

Ik heb een zeer mooi traject mogen doorlopen met Susanne. Ze heeft mij meegenomen in een wereld die voor mij nieuw was en totaal buiten mijn comfort zone. Maar ze begeleiden me hier zo mooi in.
Je lichaam weet de antwoorden, je hoeft er alleen maar naar te luisteren. En weten hoe je moet luisteren/voelen.

Daarnaast heeft ze ook familie systemen zichtbaar gemaakt.

Susanne ik ben je dankbaar! En ik weet zeer zeker dat ik graag nog eens bij je aanklop (mooie passende woordspeling 🤣).

 

IK BEN WEER GAAN GELOVEN IN MEZELF!
Ik had veel lichamelijke klachten - erg moe, zwak, alles was me teveel, wist niet goed hoe ermee om te gaan, had veel angst hierdoor. Ik voelde me niet fijn in mijn lijf.
Mijn zelfvertrouwen was flink gekelderd en het vertrouwen in mijn lijf was ik ook kwijt. Stèphanie jan 23

Ik heb inzicht gekregen in waar de klachten vandaan kwamen, waar ik me niet gehoord voelde in mijn thuissituatie/relatie. Ik heb ook leren omgaan met wat ik voelde in mijn lijf, waardoor ik veel meer kon gaan ontspannen en de klachten minder werden. Ik ben weer gaan geloven in mezelf en in wat ik kan. Inmiddels ben ik weer aan het werk en heb ik nu zelfs een vast contract gekregen met extra uren.

Dat ik normaal ben, dat ik mag zijn wie ik ben, dat is mijn belangrijkste inzicht dat ik uit het traject behaald heb. Dat mijn lichaam ook eigenlijk gewoon goed functioneert, maar ik er niet goed naar geluisterd heb. Dat ik waardig ben.

Waarom zouden mensen naar Susanne moeten gaan?
Absoluut een aanrader om bij Susanne aan de slag te gaan met een traject. Ze helpt je om je eigen situatie te bekijken in alle kalmte en echt te laten voelen waar je behoefte aan hebt. Wat goed is voor jóu, dat ga je weer uitvinden. Voelen dat je jezelf mag zijn en weer vertrouwen krijgt in jezelf en je lijf, zodat je weer kan ontspannen en in balans je uitdagingen aan kunt gaan.

De manier waarop jij werkt laat mensen eigenlijk van een afstandje naar zichzelf en hun situatie kijken. Hierdoor kun je beter voelen op je eigen stuk en er makkelijker naar kijken dan dat je er middenin zit. Je bent ook een heel prettig persoon, waar je jezelf bij mag zijn, maar ook kun je goed doorpakken als het nodig is.

 

IK MAG GEWOON DOEN!
Ik ben nu zover dat ik vervolgstappen kan gaan zetten. Dat kon voorheen nog niet.
Af en toe was het een uitdaging om voor mijzelf te staan en dingen die ik niet wilde doen, niet te doen. Daar heb ik van geleerd dat ik dat gewoon mag doen ipv van me tegen te laten houden uit angst voor een eventueel 'afwijzende' reactie. Monique okt 22

Wat is het belangrijkste inzicht dat je uit het traject hebt gehaald?
Het belangrijkste daarin is de verbinding met mijn lijf, daar mag ik mee verder.

Waarom zouden mensen naar Susanne moeten gaan?
Susanne is doortastend, krachtig, respectvol en geduldig. Als het echt nodig is staat ze ook buiten de 'sessietijd' voor je klaar om evt. op afstand ondersteuning te bieden. Je weet dus, zonder er misbruik van te maken, dat er altijd iemand is op wie je terug kunt vallen op een moment dat je even wat moeilijk zit. Weten dat je er niet alleen voorstaat is op zo'n moment heel belangrijk.
Haar kennis van de biologische natuurwetten in combinatie met EFT heb ik als een grote meerwaarde ervaren.

 

IK BEN DICHTER BIJ MEZELF GEKOMEN EN DURF DINGEN UIT TE SPREKEN
Ik heb het als prettig en waardevol ervaren. Je spreekt de dingen uit, zonder er doekjes om te winden, wat soms wel confronterend is, maar wel noodzakelijk. Spiritualiteit gegrond in het aardse. EFT heeft mij enorm geholpen. Iris juli 22

Ik zat in de knoop met mijzelf, op velerlei vlakken.

Wat heeft het opgeleverd? Welke winst heb je behaald?
Dichter bij mezelf. Dingen durven uit te spreken. Het besef dat ik niet de enige ben die ergens mee zit, en ik dus niet zo raar/ gek ben als dat ik altijd had gedacht. EFT is een hele fijne, simpele methode. Zo ongelooflijk blij dat ik dit zelf kan toepassen.

Het belangrijkste inzicht dat ik uit het traject heb gehaald is, is dat er niks mis met mij. En ik een fijn leven mag hebben.

Waarom zouden mensen naar Susanne moeten gaan?
Als ze praktische handvatten willen. Een luisterend oor. EFT daar ben jij echt heel goed in. Inzichten in hun huidige situatie.

 

IK VOEL ME STEEDS EEN BEETJE MEER VERBONDEN MET MIJZELF.
Ik heb de sessies altijd als fijn ervaren. Je zorgde altijd voor de juiste opdrachten en gesprekken. Mandy apr 22

Ik vond het moeilijk om mijn eigen grens aan te geven en om in mijn kracht te gaan staan. Ik voel me nu steeds een beetje meer verbonden met mijzelf. Dit is bij mij niet iets wat na een aantal sessies helemaal over is. Maar ik heb geleerd dat ik het kan en dat de kracht in mij zit.

Het belangrijkste inzicht dat ik uit het traject heb gehaald is, dat het er is en ik veel meer naar mezelf, mijn gevoel moet en mag kijken en hiervoor gaan staan.

Waarom zouden mensen naar Susanne moeten gaan? 
Omdat ze een liefdevolle, professionele en toegankelijke vrouw is.

 

MET BEHULP VAN DE METHODE EFT HEB IK BINNEN EEN MAAND EEN ANDER HUIS GEMANIFESTEERD.
Iedereen met mentale en fysieke klachten, voor meer rust in je hoofd probeer de behandelingen bij Susanne!
Melissa mei 21

Ik kwam bij Susanne met blaasproblemen. Later bleek dat ik het ook over een eventuele verhuizing, kinderwens en carriëre switch wilde hebben.

De winst die ik behaald heb is dat de blaasproblemen minder zijn, maar zijn er nog wel. Ander huis gemanifesteerd wat ook is geluk binnen een maand. Dus dat is super. En veel meer rust mbt de kinderwens. Die kinderwens hebben we tijdens de laatste sessie gemanifesteerd dus ik ben heel erg benieuwd! Maar alle vertrouwen in nu!

Het belangrijkste inzicht dat ik uit het traject heb gehaald is, dat ik de dingen vaak veel groter en ingewikkelder maak dan dat ze zijn. Dat ik er veel gemakkelijker en met een open houden naar kan en mag kijken. De oplossingen komen dan vaak vanzelf.

Waarom zouden mensen naar Susanne moeten gaan?
Zij kan mensen een fijn gevoel geven zodat ze open en zichzelf kunnen zijn. Ze blijft heel rustig en alert. Ze pakt de dingen op die gezegd worden en verwerkt ze gelijk in een behandeling. En wat ik heel belangrijk vindt is dat zij de dingen/ problemen veel luchtiger kan maken en dat ook kunt laten inzien. Iedereen met mentale en fysieke klachten, voor meer rust in je hoofd probeer de behandelingen bij Susanne!

 

VOEL ME BETER!
Susanne is erg divers, rustig en neemt de tijd voor je. Speelt goed in wat op er opdat moment belangrijk is. Hierdoor kon ik een stuk krachtiger door mijn ziekteproces gaan!
Roel mei 21

Waarvoor was ik bij Susanne gekomen?
Zelf ontdekking. Omgaan met mijn ziekte.

Het heeft me opgeleverd dat ik een duidelijker zelfbeeld heb en sterker/beter voel in mijn ziekteproces.

Het belangrijkste inzicht dat dat ik uit het traject heb gehaald is dat ik een positiever zelfbeeld heb. Goed is goed.

Mensen zouden naar Susanne moeten komen omdat ze van veel markten thuis is. Ze switcht makkelijk naar wat er op dat moment aandacht nodig heeft.

  

OMDENKEN EN BEWUSTE STAPPEN NEMEN.
Er kan een moment in je leven komen waardoor er zoveel dingen op je pad komen en die je uiteindelijk volledig uit je veld kunnen slaan. Het was hard werken want door jouw EFT en coaching traject heeft mij gebracht waar ik wilde zijn. Hierdoor heb ik ook geleerd om met een aantal zaken "anders" om te gaan. Patronen die er zijn ingeslepen, bewust te worden en het anders te doen om weer volledig in mijn kracht te staan.
Dank je wel Susanne. Jij bent een super coach, een mooi en warm mens, die doortastend is, professioneel en die snel in de gaten heeft welke tool ingezet kan worden voor dat moment.
Hennie jan 21

Ik was bij Susanne gekomen gezien ik een hele tijd alle ballen in de lucht heb gehouden na het overlijden van mijn zus een behoorlijke terugslag gekregen. Energie, concentratie, totaal niet instaat om te werken.

Welke winst heb ik behaald?
EFT is een perfecte methode. Je moet niet in het denken gaan zitten maar gewoon doen en ervaren. Deze methode in combinatie met jou coaching hebben mij geleerd: anders te denken en te doen.

Het belangrijkste inzicht dat ik uit het traject heb gehaald:
Het stukje: niet te denken om weer een casus op te pakken. Omdenken, eraan te staan maar wel om het anders aan te pakken. Bewuster stappen nemen; wie doet en kan wat? Familiepatronen en de energie hiervan. Door de reflectieverslagen te maken ben ik heel bewust met mijn proces bezig.

Waarom zouden mensen bij Susanne moeten komen?
Zij prikt door dingen heen. Zij vertrekt vanuit de ander, wat hij/zij nodig heeft en ze heeft heel wat tools om in te zetten. Ze laat de ander werken en dringt niks op of vult in.

 

IK WILDE LEREN OMGAAN MET MIJN FNS. (Functionele Neurologische Stoornis). 
Susanne is een aardige begripvolle en kundige therapeute. Was fijn om met haar dit traject aan te gaan. Voelde me meteen bij haar op mijn gemak. Ik wilde leren omgaan met mijn FNS.  De winst die ik behaald heb is dat ik wat stappen in mijn verleden gezet. Paar dingen opgehelderd. Voel me wat sterker. Anouk nov 20

Waarom zouden mensen bij Susanne moeten komen?
Ze luistert goed, Ze geeft een zetje in de goede richting en laat het van een andere kant zien. Ze is heel aardig, dat is ook belangrijk als je een therapie aangaat.

 

ZAKEN KUNNEN ER ANDERS UIT ZIEN, DAN DAT ZE ZICH AANVANKELIJK TOONDEN. 
Ze is een "verfrissend" mens om mee te werken. 
Vanaf december 2019 tot en met april heb ik bij Susanne intensieve sessies mogen beleven. Ze heeft een groot inlevingsvermogen. Daarnaast heeft ze de gave met oplossingen te komen die “buiten het traditionele patroon vallen”. Dankzij Susanne ben ik een aantal aspecten van mijn leven anders gaan zien. En dat leidde weer tot meer innerlijke rust. 
Hans mei 20

Ik had vooral last van gebrek aan herinneringen uit mijn eerste huwelijksjaren. Ik startte een fanatieke zoektocht naar dergelijke herinneringen. Maar heb geleerd dat los te laten. Een van de belangrijke inzichten is dat zaken er anders uit kunnen zien dandat ze zich aanvankelijk toonden.

Waarom zouden mensen bij Susanne moeten komen?
Ze moeten natuurlijk niet. Belangrijk is dat mensen aan zichzelf willen werken. Zij biedt ze daarbij belangrijke en nuttige hulpmiddelen.

 

IK MAG ER ZIJN! 
Goede gesprekken gehad, het vertrouwen in Susanne, super, het heeft mij dingen laten inzien waar ik mee verder kan! Top. Het patroon waar ik inzat i.v.m hartritmestoornissen, daarvoor was ik bij Susanne gekomen. Ze heeft me geholpen dingen te laten inzien. Arie apr 20

Wat is het belangrijkste inzicht dat je uit het traject hebt gehaald? Me zelf zijn. Ik mag er zijn

Waarom zouden mensen bij Susanne moeten komen? Omdat er iets in je opent zodat je weer je zelf mag zijn.

 

VEEL VAN ONS GEDRAG IS AFKOMSTIG VAN SITUATIES UIT HET VERLEDEN.  
Ik heb in 10 sessies heel veel inzichten gekregen en geleerd! Het krijgen van handvatten en hoe te gebruiken in wélke situatie heeft mij echt geholpen. Voor de rest van mijn leven blijf ik hiervan profiteren! Al ging ik van de hak op de tak, Susanne zorgde ervoor dat alles wat ik aanhaalde, werd aangepakt. Loes apr 20

Ik kwam omdat ik last had van de drang alles onder controle te houden. Ik was erg bezig met wat de buitenwereld van mij dacht.

Wat heeft het opgeleverd?
Meer dan ik van tevoren had gedacht! Ik heb nu een aantekeningenboek vol met oefeningen die ik kan toepassen als bepaalde situaties zich weer voordoen. Ik moet ze wel blijven oefenen om er een gewoonte van te maken. Ik weet nu dat door te 'kloppen' bepaalde nare gedachtes los gelaten kunnen worden.

Wat is het belangrijkste inzicht dat je uit het traject hebt gehaald?
Dat veel van ons gedrag afkomstig is van situaties uit het verleden. Dat ik me blijkbaar wel erg schuldig voel aan wat me vroeger is overkomen. En dat het belangrijk is dat ik mijn plek inneem in het gezin.

Waarom zouden mensen bij Susanne moeten komen?
Om goed te kunnen herleiden waar hun nare gevoelens vandaan komen en om bruikbare oefeningen te krijgen hoe ze die nare gevoelens of gedachtes kunnen loslaten. Ook om beter begrepen te kunnen worden en om zelf te begrijpen hoeveel invloed het verleden nu nog kan hebben. En wat je daaraan kunt doen.

 

FISTELPROBLEMEN
Ik heb heel erg veel aan de inzichten gehad die we samen hebben ontdekt. Ik ben heel blij dat je mij hebt kunnen helpen. Marjan jan 20

Waarvoor was je bij Susanne gekomen?
Het oplossen en achter zien te komen waarom ik zoveel pijn in mijn kont had. Hiervoor de achterliggende reden vinden. Ik heb meer inzicht in mezelf gekregen en ook gevonden waardoor het komt nu kan ik daar gerichter aan werken in mijn leven. Ja dit heeft mij heel veel geholpen en ook hoe ik mezelf zie in de toekomst.

Waarom zouden mensen bij Susanne moeten komen?
Het inzicht dat je geeft is waardevol voor iedereen en dit kan helpen bij problemen en oplossingen waar men naar op zoek is.

 

IK WILDE MIJN 'ZIEKTE' BENADEREN VIA DE BIOLOGISCHE NATUURWETTEN. 
Het was prettig met jou dit traject te gaan. Ik had het nodig denk ik. Altijd al overtuigd geweest, dat er meer is tussen hem en aarde en dat ziekten veroorzaakt worden door trauma's, stress etc. Wij waren het niet altijd eens met elkaar maar zijn er altijd weer uitgekomen door hier en daar wat aan te passen. Dank je wel!  Harrie jan 20

Omgaan met met mijn proces was niet altijd eenvoudig. Ik wilde mijn 'ziekte' benaderen via de Biologische Natuurwetten. Ik sta inmiddels wat losser in het proces en ben ervan overtuigd, dat ik het ga winnen

Wat is het belangrijkste inzicht dat je uit het traject hebt gehaald?
Te accepteren, dat ik in een proces zit en dat ik door een positieve kijk op het geheel te houden zeer kansrijk ben

Waarom zouden mensen bij Susanne moeten komen?
Mensen moeten niet te lang blijven hangen in het negatieve. Het levert niets op en je situatie wordt er alleen maar negatief door beïnvloed. Sta open om je zelf te leren kennen.

 

IK NEEM DE TIJD OM OVER DINGEN NA TE DENKEN, MAAK BEWUSTERE KEUZES OP ELK VLAK EN NEEM ZELF DE REGIE OVER JE EIGEN LEVEN! 
Ik raad Susanne zeker aan! Het heeft mij enorm geholpen om met haar aan de slag te gaan. Eindelijk een einde aan dat eindeloze piekeren en die onrust in mijn hoofd. Ben er sterker uitgekomen en heb dingen uit mijn verleden nu wil dalijk af kunnen sluiten. Dorie nov 19

Ik liep vast op het werk, er was geen balans tussen werk en privé en al mijn oude patronen. Het heeft rust opgeleverd en beter voor mijzelf kunnen zorgen en beter de regie kunnen pakken. Ik neem  nu de tijd om over dingen na te denken, maak bewustere keuzes op elk vlak en neem zelf de regie over je eigen leven

Waarom zouden mensen bij Susanne moeten komen?
Om te ervaren dat er meer is dan de standaard zorg die een huisarts voorschrijft. Als je iemand zoekt die echt met jou aan de slag gaat om veranderingen teweeg te brengen.

  

ZELFKENNIS EN EIGENWAARDE.
Ik had last van huiduitslag. Angela juni 19
Ja de uitslag blijft wel wat langer weg maar daar wil ik nog meer aan werken in de toekomst. 

Wat is het belangrijkste inzicht dat je uit het traject hebt gehaald?
Zelfkennis ,eigenwaarde.

Waarom zouden mensen bij Susanne moeten komen?
Om meer het van een andere kant te bekijken en niet van enkel de medische kant maar meer de mindfull kant.

 

IK HEB GEEN STRESS MEER TIJDENS AUTORIJDEN! 
Wat ik heb ervaren is prachtig. Ik had al jaren last van zenuwen bij het autorijden na een vervelend incident. Zeker als het geen standaardritjes waren en ook als ze wat verder weg waren. Door het gebruik van de EFT-techniek merkte ik vrijwel meteen resultaat toen ik naar huis terugreed. Ik stap een stuk geruster en relaxter in de auto ook voor de wat verdere autoritten. Zeker nu ik de laatste tijd vaker in de auto moet stappen is dit een hele fijne ervaring. 
Helmi mei 19

Autorijden naar nieuwe en wat verdere bestemmingen gaven mij stress. Ik heb na de sessie met Susanne geen stress meer om auto te rijden en niet meer proberen om er onder uit te komen.

Wat is het belangrijkste inzicht dat je uit het traject hebt gehaald? Dat een simpele techniek je veel kan opleveren

Waarom zouden mensen bij Susanne moeten komen? Om hetzelfde te ervaren wat ik ervaren heb!

 

VEEL DIEPER BIJ MIJN EIGEN WARE INNERLIJKE IK GEKOMEN 
Ik kan Susanne Odekerken van harte aanbevelen. Zij heeft inmiddels zoveel tools in huis, dat ze altijd tot een oplossing van jouw probleem komt, lichamelijk of psychisch. En het gaat nog verder dan alleen het probleem waarvoor je haar opzoekt. Je komt er als persoon zoveel krachtiger en sterker uit, dan dat je ooit geweest bent. Zoveel kwartjes vallen er tijdens haar behandeling. Soms komt het uit een hoek, die je zelf nooit verwacht zou hebben, maar een oplossing komt er hoe dan ook. En wie wilt er nou niet krachtiger uitkomen? Dus ik zou zeggen laat je verrassen door haar jarenlange studies en ervaringen. En ga lekker aan de slag met jezelf door de prachtige totaal-methode die Susanne heeft ontwikkeld. En is je klacht na behandeling nog niet helemaal weg, dan waren er waarschijnlijk belangrijkere zaken die voorrang hadden voor oplossing. Zie het als een ui met vele schillen. Eerst de buitenste schil eraf pellen voordat je bij de kern komt. Marly jun 19

Ik wilde graag van mijn tinnitus afkomen. Ondanks dat ik zelf weet dat er een oorzaak moet liggen in het verleden en dat de tinnitus de bescherming is voor situaties, zoals in het verleden, kon ikzelf hier niet achter komen, waardoor dit gebeurd was. En zodoende zocht ik hierbij hulp. Waar ik voornamelijk tegenaan loop is dat ik niet goed bij mijn gevoel durf te komen.

Mijn tinnitus is nog niet helemaal weg.
Die winst die ik behaald heb is dat ik heel veel andere problemen die ik had/heb wel aan het oplossen ben of opgelost heb.
De behandeling kwam toch vaak neer op systemisch werk. Wat is mijn plek? Waar is mijn plek? Sta ik op de goede plek? Is er wel ruimte voor mij? Maak ik wel ruimte voor anderen? Zelfs mijn kinderen in mijn buik hadden bijna geen ruimte(te weinig vruchtwater) Zij lieten het mij zien, maar toen besefte ik dat nog niet.
Ik heb een klopprotocol gekregen van Susanne dat ik iedere dag 2X toepas.
Ik merk dat dat mij ook veel brengt. Bij sommige zinnen moet ik boeren of geeuwen of niezen. Dat is elke keer verschillend. Van sommige woorden voel ik van dat ze sterker worden in mijn doen en laten. bijvoorbeeld zoals eetverslaving of kledingverslaving. Ik merk dat mij dat makkelijker afgaat om daar nee tegen te zeggen. Niet elke dag, maar wel heel vaak. Het heeft allemaal te maken met bewustwording. En iets wat ik al 60 jaar meedraag is niet van vandaag op morgen omgekeerd. Dat kost tijd. Het leven is een workshop.

Het belangrijkste inzicht dat ik uit het traject hebt gehaald, is dat ik in mijn familiesysteem niet op de goede plek stond/sta. En dat ik heel moeizaam bij mijn gevoel kom. Mijn denken wilt mij beschermen tegen de oude pijn die ik niet wil voelen.

Waarom zouden mensen naar Susanne moeten gaan?
Om veel dieper in je eigen ware innerlijk te komen.
Mensen leven hun leven vanuit aangepaste patronen en je brein zegt dat dat de beste methode is, maar je diepe innerlijk is anders en daar kun je alleen maar bijkomen via de tools die Susanne daarbij gebruikt. Je moet het natuurlijk wel zelf willen. En dat is dan tevens de valkuil. Wil je het zelf wel? Of heb je de klacht (lichamelijk of psychisch) nodig om te overleven? Het zelf niet willen veranderen? 

 

VAN DE -DOOR PROSTAATANKER- VEROORZAAKTE PLASKLACHTEN AF - Bert

Susanne heeft mij in sessie 4 van mijn plasklachten afgeholpen. De methodiek hierachter kan Susanne het beste zelf beschrijven. Wanneer ik in dit bestek vertel dat mijn vinger imaginair, als een soort endoscoop mijn onderlichaam, i.c. mijn blaas onderzocht op afsluitingen, dan klinkt dit bevreemdend. Maar het werkte. Ik "zag" een afknelling van de urineleider. Later, bij het kloppen, voelde ik direct a.h.w. een stroming op gang komen, een verlichting. Na 2 jaar van plasklachten ben ik wat dit betreft alweer weken klachtenvrij.

Ik hoef u niet te vertellen hoe bevrijd ik mij voel. Maar ook hoe dankbaar ik ben naar Susanne toe! (mrt 19)


Hallo, ik ben Bert, een 65 jarige man die 2 jaar geleden de diagnose prostaatkanker met uitzaaiingen in het lymfatisch stelsel en doorgroei in de blaas kreeg. Dit zonder een ziektevoorgeschiedenis doorgemaakt te hebben. Vanaf het op zijn zachts gezegd shockerende moment van deze diagnose en de daarop volgende behandelingen, werd- en bleef het plassen bij mij problematisch. Ik legde het probleem voor aan resp. de uroloog en de radioloog / oncoloog. Wat hierop volgde was een medicamenteuze bijstelling. Zonder resultaat overigens. Prognostisch werden mijn klachten negatief ingekaderd. In overleg met mijn huisarts consulteerde ik een bekkenbodem therapeute die geen afwijkingen kon vinden in het onderlichaam. Wel adviseerde deze therapeute mij om een EMDR* behandeling te gaan volgen. (*EMDR is een therapie voor mensen die last blijven houden van de gevolgen van een schokkende ervaring). De therapeute opperde de mogelijk dat de traumatische ervaringen door de behandelingen van de prostaatkanker de mogelijke oorzaak van mijn klachten konden zijn. Deze EMDR behandeling leverde weinig op.

Tot ik geadviseerd werd om eens vrijblijvend met Susanne te gaan praten. Wat volgde was een kennismaking - intakegesprek. Susanne geeft hierbij geen garanties. Wel kan zij mij leren om op een andere manier naar mijn klachten te kijken. Deze klachten staan ergens voor. Ik leer in de loop van de sessies mijn eigen valkuilen kennen.HET GAAT EMOTIONEEL EEN STUK BETER MET ME - Desie

Ik beveel Elysion EFT ten zeerste aan, na het overlijden van mijn zoontje zat ik emotioneel heel erg in de knoei. Dankzij Susanne kan ik er inmiddels iets beter mee omgaan, ik ben nog altijd verdrietig, maar de echte diepe depressiviteit is weg.

Het gaat emotioneel een stuk beter met me. 
Mijn inzicht is dat er dingen zijn waar je gewoon echt niks aan kunt veranderen en dat er dingen zijn die je door je eigen houding en instelling wel kunt veranderen (mrt 19)


OOK HET BUITEN -AL WANDELEND- DOELGERICHT WERKEN VOND IK ERG FIJN - Vera
Fijne positieve bijeenkomsten waarbij goed geluisterd werd in het moment, per keer haalde ik er iets uit voor waar ik dan was in mijn proces. Dat vond ik fijn.
Als ik aangaf dat iets voor mij niet werkte, dan was dat wel ok, dus dat was fijn. Voor mij werkte vooral de positieve mindset, het meedenken en het EFT kloppen.
De EFT toepassing heeft me zeker in kleine setting geholpen en kan ik thuis ook nog inzetten. 
En mij blijft vooral de positieve sfeer bij, die ik steeds heb ervaren in jouw sessies. ook het buiten al wandelend doelgericht werken vond ik erg fijn.
dank daarvoor!

Ik was vooral moe door langdurige carpaal tunnel syndroom klachten. Teveel hooi op mijn vork nemen, te hoog spanningsgevoel opbouwen. Ik heb een techniek kunnen toepassen en een positieve mindset kunnen inzetten.
Belangrijkste inzicht is dat ik zelf invloed heb op hoe ik de dag inkleur / aanvlieg. Positief gevoel neem ik mee!
Voor een positieve ondersteuning in leerproces kunnen mensen bij jou terecht.
Bedankt Susanne en veel succes met je ontwikkeling! (mrt 19)

 


WIL JE OOK ECHT HET MAXIMALE UIT JE TRAJECT HALEN, DAN BETEKENT HET OOK DAT JE JE BLOOT MOET GEVEN  – Raoul
Susanne Odekerken: een professional in hart en nieren met aandacht en focus op en voor de mens. Iemand waarbij ik me comfortabel voelde en met mij een geweldig mooi maar ook emotioneel traject heeft afgelegd.

Susanne is makkelijk benaderbaar, zegt ook waar het op staat tijdens de sessies en dat is confronterend maar werkt verhelderend. Wil je ook echt het maximale uit je traject halen, dan betekent het ook dat je je bloot moet geven en dat is niet altijd leuk, maar mij heeft het heel veel opgeleverd.

Ik beveel Susanne aan. Ben je onzeker of het iets voor jou is, praat eens met haar. Je zult zien, het gaat je leven een boost geven.

Ik heb bij Susanne een coachingstraject doorlopen waar mijn werkgever mij ook in is tegemoet gekomen. Dit coachingstraject is ook op het juiste moment op mijn pad gekomen. Ik had privé al wat sessies met Susanne doorlopen maar had ook behoefte om vanuit mijn werkgerelateerde zijde eens zaken goed aan te pakken.

Ik stond niet zoals ik wilde in mijn eigen kracht. Had moeite om mijn gevoel te leggen in mijn werk. Hierdoor liep ik ook vast. Het managen binnen mijn bureau en werk kostte mij meer energie het afgelopen jaar en op die manier wilde ik niet meer werken. De professional in mij werd in feite steeds meer naar de achtergrond verdrongen.

Susanne en ik hebben zeven coachingssessies gedaan waarbij zij mij ook uit mijn comfortzone haalde. Ja, das niet leuk en dan moet je. Maar door telkens verschillende soorten oefeningen te doen zetten wij samen telkens stapjes. Door theorie ook in de praktijk toe te passen kreeg ik ook weer controle in mijn werk maar ook privé. Ik kreeg mijn energie weer terug .

Belangrijkste inzicht:
Luister naar je gevoel. Ook al zegt je verstand ga ervoor maar je gevoel geeft wat anders aan, luister naar je gevoel. En dat heb ik ook gedaan door voor mezelf te kiezen. Ik ga voor een nieuwe uitdaging in mijn leven en wat dat precies is daar ga ik nu mee aan de slag.

Door naar mijn gevoel te luisteren sta ik ook beter in mijn eigen kracht, heb ik weer meer energie. Ik leef maar één keer en ik wil niet straks terugkijken op mijn leven en denken: "had ik toen maar......"

Susanne kan net die trigger zijn die je nodig hebt om een verandering in je leven teweeg te brengen. Verandering betekent voor veel mensen onzekerheid en dat zorgt voor angst (wat brengt de toekomst). De enige die de stap kan zetten om te veranderen ben jijzelf. Mij heeft het heel veel gebracht en ik heb heel veel over mezelf geleerd. Door iemand anders inzicht te geven in wie je bent maar daadwerkelijk zou willen zijn is in het begin misschien eng, maar het verrijkt je leven enorm als je eenmaal een traject met Susanne hebt doorlopen. (jan 19)

 

DE WANDELSESSIES VOND IK ERG FIJN - Cécile
Hadden er wat mij betreft meer mogen zijn. Je kan goed luisteren en bent rustig. Je past het programma aan. Dus je laat iemand vrij of hij wel of niet het werkboek-kloptherapie gebruikt.

Ik wilde graag meer rust, vertrouwen, balans in mezelf. Beter verwoorden wat ik voel. Welke energie is van mij of van de ander. Ik kan duidelijker aangeven wat ik voel en dat ik zelf diegene ben die dingen kan veranderen. Heb vertrouwen in mezelf en ben zekerder en rustiger in mezelf.

Belangrijkste inzicht is dat jezelf de verandering in je hebt die je graag ziet. Je kan meer dan jezelf denkt.

Je straalt rust uit, je hebt een luisterend oor, je kan tussen de regels door luisteren. (nov 18)


IK HEB ENORM MOGEN GROEIEN DOOR DE ONDERSTEUNING VAN SUSANNE - Kelly 
Ik heb leren loslaten en heb meer rust in mijn hoofd.

Ik kwam voor het leren loslaten van oude pijn en patronen en het vergroten van zelfcompassie en zelfvertrouwen.

Ik voel me rustiger, heb zaken los kunnen laten. Ik heb een houvast op momenten dat ik het moeilijk heb en ik weet waar ik naartoe wil in de toekomst.

Het belangrijkste inzicht is dat ik oké ben. Ik mag stralen. Mijn emoties mogen er zijn, is het iets van mij?

Je bent lief en direct, je denkt mee en confronteert, je geeft nieuwe inzichten en bent objectief. (aug 18)


DE OEFENINGEN WAREN CONFRONTEREND, MAAR VERHELDEREND - Bas
Ik ben bij Susanne terecht gekomen omdat ik behoefte had om op korte termijn inzicht te krijgen in mezelf. Susanne heeft veel tijd en energie gestoken om mij op professionele en uiteenlopende manieren te begeleiden en te adviseren. De sessies heb ik als zeer plezierig ervaren. De oefeningen waren confronterend, maar verhelderend. En de adviezen zeer leerzaam en toepasbaar in praktijk.

Susanne kan ik omschrijven als een warm persoon met kennis van zaken. Ze stemt de sessies af op relevante situaties en behoeften.

Ik had op korte termijn behoefte aan inzicht, advies en coaching en wilde antwoord op concrete vragen "waarom is dit gebeurd" en "waarom doe ik dit" en "hoe kan ik dit voorkomen".Ik ben nergens tegenaan gelopen. Maar heb wel nieuwe inzichten gekregen in mezelf en de situatie

- belangrijkste winst is inzicht in mezelf
- nieuwe kennis en vaardigheden

Belangrijkste inzicht:

- Je bent zelf verantwoordelijk voor je eigen geluk
- Waardering van anderen is niet nodig
- Uitgaan van eigen kracht en behoeften

Susanne is:
- professioneel
- gevarieerde aanpak
- warm persoon
- stelt programma / content af op de klant en situatie

De kracht zit juist in het feit van flexibiliteit en aanpassen van de sessies op relevante situaties en gebeurtenissen. Dat moet je ook vooral zo houden! (jul 18)


ENIGSZINS SCEPTISCHE WAS IK WEL - Ludo.
Ik ben van nature heel rationeel en snap niets van de techniek achter EFT. Toch laten overhalen om het eens te ervaren en "verhip" het werkt echt. Ik weet nog altijd niet hoe. Maar dat het werkt is mij wel duidelijk geworden. Dus bij twijfel onderga het ontdek het zelf bij Susanne. Echte aanrader.

Ik kwam omdat ik mij onzeker voelde over de toekomst en had ik wel de juiste keuze gemaakt? Ik had last van uitstelgedrag en fysiek buikpijn.

Ik ben goed zoals ik ben en wil graag groeien . Mijn onzekerheid heeft ook een functie (jun 18)


JIJ HEBT MIJ TERUG GEZET IN MIJN KRACHT  - Suus
In het begin van mijn traject bij jou zat ik in een spagaat. Wat wil ik? hoe nu verder? Waarom kom ik niet verder? Waar wil ik eigenlijk naar toe?

Jij hebt mij terug gezet in mijn kracht. Door mij te spiegelen, Het mij zelf te laten ervaren welke kant ik op wil. Door op verschillende manieren naar mij zelf in bepaalde situaties te laten kijken. Door mijn eigen aandeel te laten zien. Wat ik doe en te ontdekken wat ik allemaal zou kunnen doen. En het wonder van het leven en beleven weer te (her) ontdekken.

Mede dank zij jou ondersteuning weet ik mijn pad te bewandelen op een positieve, krachtige manier. Ik durf meer mijn eigen aandeel te zien en hier ook daadwerkelijk iets in te doen als het niet gaat zoals ik graag zou willen.

Nogmaals dank daarvoor.

Waarvoor was je bij mij gekomen? Waar liep je vooral tegenop? Vooral door knopen door te gaan hakken. Door echt eens wat te gaan doen aan mijn plannen.

Door krachtiger te gaan staan en mijn ruimte in te mogen gaan nemen. Maar ook door beter om te gaan in lastige situaties op de werkvloer, waarin dominantere personen op te voorgrond staan. Door niet actief te handelen maar pro actief.

*Ik ben me veel bewuster geworden van mijn eigen aandeel in zaken en wat ik daar in kan doen (of niet hoef te doen);

*Ik sta in situaties veel krachtiger en zelfverzekerder (ik mag mezelf zijn);

*Ik ben veel bewuster geworden in wat ik nodig heb en hoe ik goed voor mezelf kan zorgen; ik geef bijvoorbeeld veel beter mijn eigen grenzen aan (soms nog nalast van in mijn gedachten maar we groeien;-));

*Meer in het hier en nu;

*bewuster van mijn doelen (waar wil ik naar toe, en werk ik aan);

Meer rust.

Belangrijkste inzicht: Ik ben goed zoals ik ben. Ik kan zelf iets aan een situatie doen; anderen mensen kan ik niet veranderen.

Als je meer diepgang willen in je leven, ga dan naar Susanne. Als je meer uit het leven wilt halen. Echt aan jezelf wilt werken.

Positiviteit, inzicht, wijsheid. (mei 18)HET STUUR VAN MIJN LEVEN - Rogér
Door een burn-out waren mijn gevoel, verstand en lichaam volledig uit balans. In een wanhopige zoektocht naar 'rust in mijn hoofd' ben ik bij Susanne Odekerken van Elysion EFT terecht gekomen voor een individueel coachingstraject. Daarin heb ik Susanne als een professionele, integere en betrokken persoon leren kennen. Het eindresultaat is zonder meer verbluffend te noemen. In net iets meer dan 2 maanden heb ik 'het stuur van mijn leven' weer in handen gekregen, is de verbinding met mezelf en anderen hersteld en heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Hierdoor voel ik nu elke dag weer vreugde en ben ik dankbaar, blij en trots op mezelf. Wat een rijkdom! Susanne, hartelijk dank daarvoor.

Door onrust in mijn hoofd (burn-out) en onduidelijkheid over de missie in mijn leven een afspraak gemaakt.

Rust in mijn hoofd en een duidelijke missie die transparant is gemaakt via een 'Moodboard' en 'Storyline'. Ik voel nu elke dag veel vreugde, ben dankbaar, blij en trots op mezelf.

Mijn inzicht:
Een diepere gevoelswereld waarin ik nu in staat ben te luisteren naar wat mijn gevoelens me te vertellen hebben. Een sterk geloof in mezelf, mijn dromen en de kracht van het Universum. We kunnen alles in ons leven manifesteren waar we op zielsniveau naar verlangen. Ik heb mezelf te lang tekort gedaan door direct na ieder verlangen een twijfel het Universum in te sturen.

Waarom zouden mensen bij Susanne moeten komen?
Vind ik moeilijk te beantwoorden. Voor diverse zaken denk ik, maar kijkend naar mezelf vooral om "Rust in je hoofd" te vinden. Door “negatieve”emoties de ruimte te geven, te doorleven en te omarmen en het contrast dat je dan ervaart laat zien wat je niet wil en dus ook wat je wel wil. Vanuit acceptatie ontstaat daarna ruimte voor heling (mrt 2018)


ZELFVERTROUWEN WEER TERUG - Carlijn
Het afgelopen jaar hebben een aantal zaken ervoor gezorgd dat mijn zelfvertrouwen een grote deuk had opgelopen. Ik ben op aanraden van iemand op gesprek gegaan. Dit gesprek had mij een goed gevoel gegeven en zodoende ben ik een traject aangegaan.
Uiteindelijk heeft dit traject ervoor gezorgd dat ik met andere ogen op het afgelopen jaar kan kijken en mijn zelfvertrouwen weer terug is gekomen.

In januari te horen gekregen dat mijn werkgever het dienstverband met mij wilden opzeggen. 17 feb. de overeenkomst getekend en sindsdien thuis. Per 1 mei 2017 officieel werkloos. Zelfvertrouwen had een enorme deuk opgelopen.

Wat heeft het opgeleverd? Meer zelfvertrouwen gekregen / terug gekregen

Wat is het belangrijkste inzicht dat je uit het traject hebt gehaald? Zelf reflectie / niet in negativiteit blijven hangen.

Mensen zouden een traject, bij Susanne, moeten volgen om aan zichzelf te werken wanneer er een situatie is / zich voortdoet waar men even geen raad mee weten. (jan 2018)

OP MIJN GEMAK EN VEILIG - Shirley
Ik wil Elysion zeker van harte aanbevelen. Ik vind Susanne een warm persoon en tegelijk een ijverige efficiënt werkende zelfstandig ondernemer. Zij is voor mij het voorbeeld dat die twee goed samen kunnen gaan. Tijdens de sessie van EFT voelde ik mij op mijn gemak en veilig bij haar. Ik vond haar behandelmethode verrassend effectief. Dankjewel, Susanne, voor deze aparte ervaring.

Ik was nieuwsgierig over de "beklopte" methode. Je bedrijfspresentatie bij BNI Rosa raakte mij, vooral door het verhaal over die zieke mevrouw. Momenteel heeft mijn schoonzus ook die ziekte en deel ik jouw overtuiging over de dieper liggende oorzaak.

Ik heb kennisgemaakt met de manier waarop jij EFT toepast. De sessie heeft bij mij ook een herstellende uitwerking gehad. Graag wil ik en hoop ik dat mijn schoonzus zich wil laten helpen door jou.

Ik heb nu niet alleen rust in mijn hoofd, maar ook in mijn hart.

Mensen zouden naar jou moeten komen, omdat ze zichzelf een (nieuwe) kans moeten geven en omdat het effect heeft. Omdat jij goed coacht en de sfeer aangenaam is. (okt 2017)


TOT INZICHT GEKOMEN - Roel
Susanne creëert een sfeer waarin je zelf tot inzichten komt door goed te luisteren en daarop te acteren

Ik had een afspraak gemaakt om kennis te nemen van de methodiek en aanpak. Ik heb een duidelijk beeld en vooral ook gevoel van aanpak gekregen

Mijn inzicht: soms even langer stil staan bij de momenten en voor je zelf dieper gaan

Susanne weet vertrouwen te creeeren. blijft rustig luisteren en reageert op hetgeen er gezegd wordt. Heb niet het gevoel dat er een 'structuur of programma' moet worden afgewerkt (sept 2017).

 

PIJNPUNTEN UIT VERLEDEN OPGELOST - Laura
Mooi traject doorlopen waarbij allerlei pijnpunten uit het verleden en dingen die mij belemmerden om voluit te leven opgelost werden. Je bent even met jezelf bezig.

Ik kwam bij jou omdat ik vast liep. Kwam niet vooruit. Teveel in mijn hoofd bezig. Ellenlange lijstjes en niets gedaan krijgen. Futloos. En steeds het gevoel van falen, niet goed genoeg zijn.

Ik ben er nog niet voor mijn gevoel, maar dat komt wel. Ik doe weer aan hardlopen en heb me in ieder geval 2 hele heldere doelen gesteld. Ik kan meer ontspannen en naar mijn gevoel luisteren.

Mijn inzicht: ik ben goed zoals ik ben. Ik hoef niet perfect te zijn.

Eigenlijk zou iedereen in zijn leven een keer dit traject moeten doorlopen. Het geeft inzicht. Overbodige ballast kan overboord en je leert nieuwe dingen die je vooruit helpen. Ook het doelen stellen (boom) ou heel wat mensen kunnen helpen om te focussen op wat ze nu echt willen (aug 2017)

 

PRAKTISCHE HANDVATTEN - Irene
Susanne is een warme, open, rustige vrouw die goed kan invoelen wat er speelt. Ze helpt je stap voor stap hier zelf meer duidelijkheid over te krijgen en helpt je aan praktische handvatten om zelf aan de slag te gaan.

Ik had het gevoel dat ik vast hing in stappen zetten in mijn carrière switch. Het zorgde ervoor dat ik (in ieder geval voor mijn gevoel) stil stond en dat frustreerde me.

Ik heb mijn onrust ervaren, ontdekt wat mijn onhandige gedachten zijn. Hierdoor ontstond er een postieve, active instelling en kreeg ik inzicht in stappen die ik wel kon zetten.

Mijn inzicht
Dat ik zelf kan kiezen hoe ik ergens naar kijk en altijd wel een kleine stap mogelijk is, ook als het einddoel nog niet helder is.

Mensen zouden een traject bij Susanne moeten volgen om inzicht te krijgen in hun eigen proces, dit te kunnen omarmen en van daaruit stappen te zetten (jul 2017).


IK BEN NIET DE EMOTIE - Bergy
Susanne straalt rust uit, geeft vertrouwen en kan de essentie van de dat wat er speelt goed en snel oppakken. De methodieken ze daarop en daaruit laat volgen, sluiten daardoor voor mij goed aan bij dat wat er nodig is te doen.

Ik kwam naar Susanne om beter om te leren gaan met een emotionele shock. 

De bijeenkomsten hebben me verder geholpen in mijn bewustzijnsvermogen en ik heb handvatten gekregen om emoties die me dwarszitten te verminderen of eventueel weg te laten vloeien zodat ze mijn doen en laten niet of althans zo weinig mogelijk beïnvloeden en beperken.

Het belangrijkste inzicht dat ik uit het traject hebt gehaald is
Dat ik niet de emotie ben, maar dat een deel van mij ze aantrok en er onbewust een eigen leven door ging "lijden" ipv " positief te leiden" naar een beter level in mezelf . Dat inzicht zal me helpen in de toekomst. (juli 2017)


HEFT IN EIGEN HANDEN - Yvonne
Susanne laat je op een heel ontspannen manier kennis maken met een bijzondere methodiek. Zij leidt je op een zeer deskundige en vertrouwenwekkende manier. Een aanbeveling waard!

Rust in mijn hoofd! had ik nodig,toch weer eens goed stil gestaan bij wat me bezig houdt en belemmert. Daarnaast een simpele methode geleerd die ik inmiddels al een aantal keren gebruikt heb. 

Je hebt zelf het heft in handenVERTROUWENSBASIS - Ana
De manier hoe jij werkt is heel prettig, je voelt je daardoor heel erg op je gemak. Dat creëert een veilige sfeer en er onstaat een vertouwensbasis. Dit zorgt ervoor dat je je makkelijker open stelt om aan je problemen te werken. Dit bij elkaar is een hele goede combinatie om resultaten te behalen. Ik zal je zeker bij anderen aanbevelen?

Ik had een grote groeisprong gemaakt waar ik me nog niet van bewust was. Doordat ik het onbewust tegenhield was het niet gëintegreerd in mijn systeem. Daardoor had ik het gevoel dat ik achter de feiten aanliep waardoor ik uit balans was.

Heb veel op kunnen ruimen waardoor ik me een heel stuk lichter voel en meer in balans. Ik ben goed zoals ik ben, ik mag weer vertrouwen hebben en de touwtjes meer los moet laten.

Het is een heel effectieve methode is waar je snel resultaat me kunt behalen. Dat je het thuis zelf kunt toepassen is ook heel waardevol. (april 2017)


VERBLUFFEND - Susan
Susanne maakt op een warme en fijne manier contact en gaat vandaaruit op zoek naar oorzaken. Verbluffend wat zij bereikt in haar aanpak.

Last van moeiheid, energielek,  hoofdpijn en nekklachten.We hebben slechts 1 sessie gedaan, waarin we met name aan de hoofdpijn en nekklachten hebben gewerkt. Verbluffend wat daarvan het resultaat was, dat er met een relatieve simpele manier mooie resultaten kunnen worden bereikt

Er is meer mogelijk om klachten aan te pakken dan de meeste mensen weten. Ik gun mensen deze aanpak. (mrt 2017)JUISTE RICHTING - Véronique

Mijn behandeling bij Susanne heeft me weer wat stappen in de juiste richting laten zetten. Mijn doel duidelijk voor ogen te krijgen.

Ik kwam vooral kennismaken met de methode en met jou zelf. Maar tijdens de sessie weer een dieper laagje in een verwerking kunnen aanraken.

Ik heb nu weer wat meer inzicht in mezelf en het ging voor mij verder bij een bepaald traject dat is ingezet. Belangrijkste inzicht is dat ik mijn doel duidelijk voor ogen heb op dit moment. 

Je bent een fijn persoon, veel kennis die je deelt. (febr 2017)

STAAT NAAST JE - Ermie
Susanne stelt zich kwetsbaar op in haar sessies, waardoor je het gevoel hebt dat ze niet boven maar naast je staat en je samen de reis gaat maken. Dit geeft vertrouwen.

Ik had een afspraak gemaakt om dat ik altijd het gevoel had iets te 'moeten'. Nu heb ik meer duidelijkheid over 'het waarom" ik altijd iets 'moet' van mezelf. Het is goed wie ik ben.

Mensen zouden naar jou moeten komen als ze zich beter willen leren kennen om zichzelf te accepteren om daarmee weer stappen vooruit te kunnen maken.
Je merkt dat je soms nog zoekende bent welke methode je gaat gebruiken en je nog aan het ontwikkelen bent. Aan de andere kant is deze onzekerheid ook een kracht, want hierdoor durfde ik mij ook kwetsbaar op te stellen.KERN - Leo

Het was een zeer goed gesprek. Er wordt doormiddel van vragen gezocht naar de kern van je uitdaging. Ik kan het iedereen aanbevelen!

Ik had een afspraak gemaakt om te kijken wat een sessie precies inhoudt en hoe je mensen helpt / begeleid.

Ik heb nu een beter idee hoe ik mijn zaken kan verbeteren en doelen kan realiseren, vooral wat ik als persoon belangrijk vind om te behalen met mijn bedrijf (en dan heb ik het niet over het financieele plaatje)

Mensen zouden bij je moeten komen om rust en overzicht te krijgen in hun leven. En een "strategie" te bepalen. (febr 2017)


POSITIEF OPSLAAN IN JE BEWUSTZIJN - Sandra
Susanne laat je net als bij EMDR emoties en belevenissen van vroeger die op dat moment een traumatische of vervelende impact op je hadden in het heden bewust en geaccepteerd en positief opslaan in je bewustzijn.

Voordat ik bij je kwam was ik onzeker over mijn kunnen. Ik kan nu realistisch, met de bewustwording van het verleden, omgaan met situaties in het heden.

Het belangrijkste inzicht is:
Belevenissen uit het verleden kun je niet veranderen maar wel de manier waarop ik er naar kijk en hoe ik er mee omga

Je werkt op een hele toegankelijke manier. Laat de mens in z'n waarde en komt samen tot in de emotie door middel van een methode die je uit het denken haalt en daardoor een ingang creëert naar je gevoel. (febr 2017)INZICHT - Janis
Susanne is een fijne en hartelijke vrouw, die feilloos aanvoelt waar het probleem zit. Ze gaat meteen aan de slag en na 1 sessie merk je al een vooruitgang. Susanne geeft je inzicht in jezelf en je patronen, waardoor je in staat bent deze te doorbreken en met een rustig hoofd verder kunt.

Met de klacht chronische moeheid was ik bij je gekomen. Ik heb inzicht in het patroon waardoor mijn moeheid ontstaat en kan dit nu doorbreken, door mijn rustmomenten te pakken en op te laden. Ik mag mezelf ook op de 1e plaats zetten.

Je bent een fijne en hartelijke persoonlijkheid, die goed en makkelijk contact maakt, waardoor je je al snel op je gemak voelt. Je vraagt op de juiste punten door en zet aan het denken, waardoor de 'oplossing' natuurlijk voelt en van jezelf is. (febr 2017)


HART EN HOOFD VERBINDING - Edith

Tijdens de coaching heb ik geleerd (weer) mijn hart en hoofd met elkaar te verbinden. Negatieve, saboterende gedachten, denkpatronen en emoties die mij blokkeerden, die ik vasthield, negeerde, versterkte heb ik leren herkennen, ze aandacht geven erkend en daardoor los kunnen laten. Ik heb onderzocht wat “zeggen” mijn denkpatronen en gedachten over mij? Waar ben ik eigenlijk bang voor? Wat doet mij eigenlijk pijn? Waar dienen ze voor? Zijn ze wel van mij? Heb ik ze nog nodig?
Hierdoor kwam ik steeds dichterbij mijn kern, wie ben ik en wil ik zijn. Ik heb het als ziels heling ervaren waardoor ik een nieuw waardeoordeel over mijzelf kon maken. Waardoor ik beter naar mijzelf, mijn ziel kan luisteren en ernaar kan handelen.

Voor mij voelt het als een cyclus die blijft, omdat je steeds weer nieuwe dingen mee maakt in je leven. en je brein toch graag op patronen functioneert en het een tijd duurt voordat het nieuwe patronen integreert. De eerste periode van de coaching is gericht op verbinden en onderzoek en dat geeft rust in je hoofd. Dat voelde voor mij als een transformatie. Ik heb mezelf weer gevonden wat leidde tot een nieuw waardeoordeel.

In mijn coaching zijn we vanuit het hier en nu terug gegaan naar Edith de adolescent, Edith het kind, Edith de baby, Edith in vorige levens…. Door al deze stukjes van mij te helen ben ik in het hier en nu… het handelen van deze kennis in het hier en nu Edith de volwassene, moeder en partner brengt genoeg uitdaging met zich mee waar door ik met een soort van strippenkaart 3 voor de prijs van 2 actie zal ik maar zeggen me zou verbinden aan een vervolg traject.
Waar ik nu ondersteuning in zou kunnen gebruiken. Is blijven luisteren naar mijzelf en ernaar blijven handelen. Niet “terugvallen” in oud gedrag en zorgdragen dat deze transformatie op zielsniveau ook een patroon wordt voor mijn brein.VEEL KRACHTIGER - Jos
Ik kan iedereen die in zijn eigen hoofd ook maar enigzins vast zit aanraden contact te zoeken met Elysion. Susanne is een bijzonder kundige therapeute die met haar persoonlijkheid een warme sfeer van vertrouwen creëert waardoor het prettig voelt om je bloot te geven. Susanne heeft de juiste tools bij de hand om alles op zo'n manier te vertalen dat het altijd aankomt en ik me na iedere sessie echt geholpen heb gevoeld.

De winst zit hem in het feit dat ik door ons traject mij niet meer zo overgeleverd aan mijn emoties voel, doordat ik mijn denken meer in de hand heb en zelf de toon tussen mijn oren weet te bepalen heb ik veel minder negatieve emoties en die die opkomen weet ik redelijk te pareren. En als mij nog iets weet te grijpen trekt het me niet meteen naar de grond maar heb ik de tools om dat binnen afzienbare tijd om te draaien zodat ik me niet genoodzaakt voel om mij steeds ziek te melden.

Belangrijkste inzicht, dat ik veel krachtiger ben dan dat ik mijzelf krediet geef, ik kan veel meer aan dat ik mijzelf toesta en dit begint mij nu echt duidelijk te worden. (Jan 2017)HOOFD LEEGMAKEN EN TOEKOMST IN EIGEN HANDEN NEMEN - Bas
Mensen zouden naar jou moeten komen om het hoofd eerst leeg te maken en vervolgens stap voor stap op weg te gaan naar je eigen toekomst/ droom. Je moet eerst het virus uit je hoofd halen. Zodra de blokkades weg zijn, kun je de weg open gooien en vervolgen zonder obstructies maar wel met kansen.

Tijdens de BNI meeting kreeg ik telkens het idee dat je alleen klopt (EFT). Hiermee doe je jezelf in mijn ogen tekort. 

Ik vind hetgeen je doet heel goed en confronterend. Je helpt mensen stap voor stap het hoofd leegmaken en de toekomst in eigen handen nemen. Een onderdeel hiervan is het kloppen, maar minstens even interessant vond ik het zetten van stappen. Plangericht naar de toekomst met confronterende vragen die je aan het denken zetten.

Ik heb mijn hoofd leeggemaakt en nagedacht over hoe ik mijn toekomst zie en hoe ik te werk ga om mijn doel te bereiken. Ik weet wat ik wil en laat dit doel niet meer los. (Jan 2017)VERTROUWEN IN MIJZELF EN DE KRACHT OM MEZELF TE HELEN - Edith 
Als je ruimte voor jezelf wil voelen, jezelf wil ontdekken, blij wil zijn met en op jezelf en positief in het leven wil staan dan zeker een traject bij jou volgen!

Door de bomen het bos niet meer zien, op mijn werk, privé en op persoonlijk vlak. Op zoek naar een frisse wind door mijn hoofd kwam ik bij Susanne terecht.  

Ik kreeg weer vertrouwen in mijzelf en kracht om mezelf te helen. Dit met GROTE hulp van Susanne, middels o.a. EFT. Ik heb geleerd me zelf te voeden met positieve gedachten en het negatieve waaraan ik zo gewend was vast te houden, los te laten. Helemaal los te laten op zielsniveau en niet alleen in mijn hoofd. Ik heb Susanne als een prettige coach ervaren, ze sloot aan waar ik op dat moment behoefte aan had, ze is warm, eerlijk en puur. 

Ik voel dat ik meer in balans ben en ook wanneer ik uit balans dreig te raken. En nu heb ik geleerd dat ik wat met dat gevoel kan doen. I.p.v. alleen maar te blijven nadenken kan ik nu middels EFT iets doen aan dat gevoel. Het directe resultaat van EFT is voor mij de perfecte combinatie van lasten vermindering waardoor ik weer in balans kom en bij mezelf kan blijven. Belangrijkste inzicht is Vertrouwen hebben in mijzelf. (nov 2016)

INZICHT IN EIGEN KUNNEN, HOUDEN VAN MEZELF - Henri
Ondanks mijn bedenkingen en scepticisme was na een paar sessies heel duidelijk dat EFT de oplossing voor me was. Ongelofelijk wat het na een paar keer al doet met je gemoedstoestand. Daarbij is Susanne een prettig persoon waarbij het makkelijk is om je ziel en zaligheid bloot te geven

Voel me minder onder druk en gestresst dan voorheen, Zet me makkelijker over moeilijke afspraken of vergaderingen heen, en kan beter relativeren. Wat heeft het me opgeleverd? Inzicht in eigen kunnen. Houden van mezelf. (juni 2016)

KAN CONFLICTEN AANGAAN - M
Mensen zouden naar jou moeten komen om zich weer bewust te worden van hun ‘eigen’ kracht, die iedereen bezit! Alleen deze ‘eigen’ kracht is je afgenomen door anderen en vooral door jezelf! En daardoor worden we ‘ziek’ geestelijk of lichamelijk, dat maakt eigenlijk niet uit. Je lichaam schreeuwt om aandacht voor het probleem en we kunnen het zelf oplossen dankzij jouw tools!

Ik was bij jou gekomen omdat ik depressief was, ik helemaal vast zat in mijn huwelijk en ik niet wist welke kant op te gaan. En ik het zelf niet kon oplossen. Het heeft opgeleverd dat ik veel heb kunnen loslaten, dat als mijn ‘waarheid’ in mij opgeslagen lag, maar nergens toe diende, mij alleen maar tegenwerkte. Ik kon absoluut niet tegen conflicten en ging ze altijd uit de weg. Nu kan ik ze gemakkelijker aangaan en ze zijn sneller opgelost. Het is overigens nog steeds niet mijn hobby :( . Ik sta sterker in mijzelf. 


 

RUST IN MIJN HOOFD - EK
In een voor mij zeer roerige periode in mijn leven een workshop rust in mijn hoofd bij Susanne/EFT gedaan.
Hierna besloten om nog aparte sessies bij haar te doen. De verkregen rust in mijn hoofd, de positieve benadering van de toekomst, heeft me teruggebracht naar wie ik ben. Dank je Susanne, dat, door jouw warme benadering, je rust en onze fijne gesprekken/sessies, mij gebracht heeft waar ik nu ben. Je bent een KANJER. (juli 2016)VEEL MINDER BOOS - Elly
Het gaat heel goed met A. Deze week is ze veel minder boos geweest of onrustig geweest.
Ze heeft haar regeltjes voor in de kerk komende zondag al goed geleerd. Ze kende ze na 3x oefenen uit haar hoofd. Ik heb ook het idee dat ze niet zenuwachtig is voor zondag. Ze vindt het wel spannend maar dat mag ook wel. Heerlijk zoals ze nu is. Luisteren gaat veel beter, afspraken die we afgesproken hebben komt ze goed na. Het boekje lezen we samen ook weer leuk om te doen. ik ben echt ontzettend blij dat ik met haar naar jou ben gegaan. Mocht ze aangeven nog en keer te willen gaan dan doen we dat. OP dit moment heb ik niet het idee dat het nodig is. Ook weet ik zeker dat er weer een tijd gaat komen dat het wel weer nodig. Dan laat ik je dat weten. Super zoals je haar hebt geholpen. Bedankt. (jun 2016)ALS MIJN ZOON ZO SNEL CONTACT MET IEMAND LEGT, IS DAT EEN HOGE UITZONDERING - Vivianne

Hoi Susanne, Wat een mooi begin was dit gisteren...als mijn zoon zo snel contact legt met iemand is dat een hoge uitzondering!!
En als hij dan ook nog vanalles verteld..dan sta ik met open mond te kijken...Ik ben zo blij dat hij het zo fijn vond..
hij vind je erg prettig..dat mogen duidelijk zijn!! Ik zei tegen hem..lieve vrouw is ze he..ja dat zeker zei hij...
nou dan kan ik alleen maar van geluk spreken dat ik jou ontmoet heb en je mij vertelde over je praktijk en over dat je hem kan helpen!
En als hij aangeeft dat hij zeker nog eens naar jou wil gaan..dan heb je het heel goed gedaan!
Dank je wel!! Ik ben heel happy. Groetjes Vivianne.OPEN EN GEWENST GEVOEL - Chantal
(workshop)
Je geeft de deelnemers een prettig, open en 'gewenst' gevoel, dit maakt dat iedereen fijn meer kan werken. Top!!
Kritisch als ik ben, heb ik verandering ervaren en dat zegt in mijn geval heel veel...


VEILIG - Aukje
(workshop)
Het kloppen, dat was nieuw voor me. Het was ook veilig. Je hoefde niet over jezelf te praten als je dat niet wou.
Ik vond het een fijne avond. Het heeft me goed gedaan.


IK KAN KIEZEN, VOEL ME RUSTIGER - J

Ik heb de gehele sessie als positief ervaren. Een klik gevoel met Suzanne, waardoor ik veel vertrouwen schonk en me kwetsbaar en leerbaar opstelde.
Tijdens de sessie voelde ik (ik denk voor het eerst) in mijn lijf een bepaalde rust. Ik heb de gehele dag, al werkend, flitsen van herinneringen en de doorwerking van de sessie gevoeld op een prettige manier. Ik heb ervaren dat er (keuze)ruimte ontstaat en relativering van mijn automatische denkpatronen. Ik heb innerlijk ook moeten lachen om mijn vaak dwaze gedachten

Door de kordate interventies van Suzanne heb ik niet alleen (teveel?) gepraat, maar vooral gewerkt met de kloptechnieken. Telkens nam zij het initiatief in een verhaal wat ik vertelde om dat meteen te ‘bewerken’. Ik heb meer het gevoel gekregen dat ik kan kiezen en dat ik mezelf, precies zoals ik ben, kan accepteren. Ik voel me vrijer. Ik voel me rustiger.Ik relativeer meer.
Ik heb wederom ‘ontdekt’ dat er andere manieren zijn om naar hetzelfde te kijken; hetgeen ik denk en voel te herademen.
Ik ervaar dan ruimte om te kiezen; het hebben van die ruimte is op zich al prettig. Ik relativeer mezelf. Ik ‘leer’ mezelf meer te accepteren, precies zoals ik ben. Ik leer om situaties meer te aanvaarden en ze minder te willen bevechten. Ik kan anders, liefdevoller, met mezelf leren omgaan. Ik kan me minder afhankelijk maken van de goedkeuring van anderen. Ik heb de mogelijkheid om me vaker gelukkig te voelen.


RUST IN HET HOOFD EN MEER ZELFVERTROUWEN - P
Je voelt je hierna sterker en kunt weer meer aan. Je gaat door een diep dal maar krijgt er wat moois voor terug.

Ik ben naar jou toegekomen om meer rust in mijn hoofd te krijgen. Dat had ik helemaal niet meer voordat ik bij jou kwam. Veel oudzeer kwam naar boven door vanalles wat er in het laatste jaar gebeurd was. Ik heb uit de sessies geleerd om verdriet toe te laten. Maar ook anders tegen bepaalde zaken van het verleden aan te kijken. De winst voor mij hieruit was meer rust in mijn hoofd en mijn zelfvertrouwen kwam hierdoor weer een deel terug. Dat was ik ook kwijt. Mensen zouden om dezelfde reden naar jou toe moeten / kunnen komen om dit ook te bereiken.


ONDERBEWUSTZIJN HERPROGRAMMEREN - N

Ik zit weer goed in mijn vel. Voel me zelfverzekerder en vrolijk. Een heel ander mens. Zo wil ik zijn! Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Susanne. Na iedere behandeling voelde ik me WEER iets beter en beter. De behandelingen waren heel eenvoudig en ik had een onverklaarbaar prettig gevoel erna! Dit was precies wat ik nodig had! Ik zou dit iedereen gunnen!!!
Ik voel me nog steeds heel goed. Ben nu veel aan het sporten ook en al 7 kilo afgevallen!!! Ik had het idee dat ik mijn onderbewustzijn moest herprogrammeren. Ik had soms sombere gevoelens die niet bij mij pasten. Zelf kwam ik er niet uit.


ONTSPANNING - J

Zonder verwachtingspatroon kwam ik bij je binnen. Het heeft me verrast wat ik ervaren heb tijdens de workshop. Een ontspanning die alleen maar toenam tijdens de sessie. Ieder mag zijn zoals die is bij jou. Alles is oké. En vanuit die basis kom je door jouw coaching dichter bij je ware zelf. Zonder dat ik het gevoel had dat ik in een richting gestuurd werd. Ik kon zelf mijn richting bepalen.

 

HANDVATTEN - Esmée
Voelde me vrij direct op m'n gemak! Tips en handvaten om actief iets mee te doen en ook later op terug te kunnen vallen. Top !


OP JE GEMAK - Joyce

Er wordt een vertrouwde sfeer gecreëerd, waardoor je je snel op je gemak voelt. Susanne volgt jouw tempo en voelt heel goed aan wat je nodig hebt en wanneer je klaar bent voor de volgende stap. Super fijn, ik kan niks anders dan haar hulp aanraden!


LICHTER GEVOEL - Marijke
 
Ik voelde me direct veel lichter en de emotie die me dwars zat is zo goed als verdwenen. Ik kan iedereen aanraden eens een sessie bij Susanne te proberen. Ook al ben je misschien sceptisch dat maakt niks uit. Susanne laat je op je gemak voelen en je zult zien dat je verder komt in je proces.

Al een tijdje had ik last van een emotie die me in de weg zat. Ik was in eerste instantie wat sceptisch tegenover EFT, maar dacht; laat ik het proberen. Omdat ik ver van Susanne woon deden we de sessie via een Skype meeting. Na een kleine test ging Susanne met me aan de slag en het resultaat was verbluffend. 

OVERWELDIGEND GEVOEL VAN LIEFDE - Marita
Onverwachts een EFT sessie gedaan samen met Susanne. Mijn god wat heb ik genoten van de oefening en vooral de visualisatie. In liefde loslaten en lief zijn voor jezelf. Mijn warme en liefdevolle buikgevoel geankerd. 2 dagen na de sessie op weg naar mijn moeder om haar te verblijden met een mooie bos gekleurde roosjes. Alles wat ik in de oefening heb mogen ervaren gebeurde nu in levende lijve tussen mij en mijn moeder. Allebei emotioneel en een overweldigend gevoel van liefde. Tevens begrip vanuit mijn moeder, opbeurende en lieve woorden. Voor mij een gevoel van ruimte en lucht. Dankbaar, heel dankbaar dat ik dit heb mogen ervaren! ThanX lieve Susanne voor je begeleiding ! Het voelde veilig en vertrouwd.


AANRADER - Connie

Net een sessie EFT met Susanne gehad. Een aanrader van de bovenste plank...
dankjewel Susanne! 


BAAN - Pauline

Vandaag een geweldige dag! Na gisteren wat tips gekregen van Susanne en dat ging vooral over hetgeen ik het universum inslingerde. Dus ik heb gisteren heel dapper gezegd steeds: ik bezit al een baan. En vandaag word ik gebeld of ik 16 weken wil komen invallen op een school? Woehoeeeee geweldig! Nu dus herformuleren dat ik een vaste baan bezit


DIEPE RUST EN WARMTE - José

Het was een geweldige ervaring om dit mee te maken, ik had het voor geen goud willen missen, ik zat in een diepe rust en warmte. Ik kan jullie dit aanbevelen bij Susanne.

ANDERE BAAN - Michel
Ik ben nogal het type dat weet wat hij wil en probeert alles uit het leven te halen. Toch heeft Susanne mij weten te triggeren om eens een groepssessie EFT mee te doen. Het kloppen vond ik in instantie wel iets grappigs hebben. Ik weet nog dat ik vertelde over mijn frustraties op werk en dat ik tijdens het gesprek moest kloppen. Toch was dat wel het punt dat alles ging veranderen. Ik kreeg een hele andere baan bij dezelfde werkgever waar ik het nu ontzettend naar mijn zin heb. Komt het door EFT? Ik kan alleen zeggen dat ik die avond bewust mijn probleem onder ogen zag en daardoor dingen zelf kon veranderen. Dus Susanne nogmaals dank!

EIGEN TEMPO - Jordy
Je voelt je direct op je gemak waardoor het een hele fijne ervaring is. Je kunt op je eigen tempo aan jezelf werken en Susanne voelt heel goed aan wat je op het moment het meeste nodig hebt. Het heeft mij heel goed geholpen en de gegeven tips en handvatten zijn handig om op een later moment op terug te vallen. Elysion EFT is zeker een aanrader!

 

 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.