voor rust in je hoofd

wie ben ik 1000x250

Integrale aanpak

De kracht van mijn coaching zit in de integrale aanpak waarbij ik gebruik maak van de diverse methoden* die ik beheers.

 • Op een intra persoonlijke manier:
  het eventueel veranderen van denken, gevoelens en gedrag
 • Op interpersoonlijke manier:
  interactie/communicatie tussen jou en anderen, zoals bijv. je partner, je kinderen of je collega’s
 • èn als onderdeel van het grotere geheel/samenlevingsverband:
  niet alleen jij maar ook je gezin, familie en ook het bedrijf waar je eventueel werkt komt aan de orde. 


BIO-LOGISCH STAPPENPLAN

Door het opmaken van jou eigen gezondheids- en levensbalans, krijg je antwoord op de vraag waarom bepaalde dingen in je leven gebeuren. De verheldering en het inzicht die dit je geeft, werkt bevrijdend en vaak ook helend. Je wordt je bewust van oude patronen en belemmerende overtuigingen. Samen pakken we dit aan om ze om te zetten naar voor jou aanvaardbare patronen en positieve overtuigingen. Alles als doel om RUST IN JE HOOFD te krijgen.

Het is een manier die het mogelijk maakt om de oorsprong van je patronen op te sporen en je ervan te bevrijden.
Ik kan wel zeggen dat de kennis en de inzichten die ik persoonlijk gekregen heb (en nog dagelijks krijg door het werken met mijn cliënten), heel veel positieve invloed heeft gehad in mijn leven… en dat doet het nog steeds.

Spreekt dit je aan? Om een afspraak maken, kun je dit formulier invullen en binnen 48 uur neem ik contact met je op.Welke methoden kan ik inzetten?

Ieder individu is uniek en krijgt dan ook een individuele aanpak. Er zijn verschillende methodes, die ik inzet, om de kortste weg naar persoonlijk evenwicht en dus RUST IN JE HOOFD te bereiken. Al deze methodes geven je rust, zelfvertrouwen, meer gevoel van eigenwaarde, zekerheid, kracht en innerlijke stabiliteit.

Mijn expertise is het om, door het integreren van o.a. onderstaande technieken, optimale resultaten te bereiken.

 

Emotional Freedom Techniques (EFT)

We maken gebruik van specifieke herinneringen, waaraan een ongewenst negatieve emotie gekoppeld is. Door gebruik te maken van focus (visueel) en de juiste woorden (auditief) maken we verbinding met de herinnering, zodat we die in het hier en nu weer kunnen voelen. De techniek bestaat uit het kloppen op een aantal acupunctuurpunten in combinatie met het uitspreken van rituele zinnen. Op deze manier wordt het energiesysteem in balans gebracht en kunnen emotionele conflicten op een diepe laag worden aangepakt.

 

Germaanse Geneeskunde

Veel mensen zijn er, intussen, wel van bewust van het feit dat het ontstaan van fysieke ziektes iets te maken heeft met emotionele, psychische gebeurtenissen. Vanuit de Germaanse Geneeskunde wordt goed beschreven welke ziektes – ofwel ‘veranderingen’ – ontstaan zijn vanuit emotionele gebeurtenissen en beschrijft ook hun mechanisme.

De Germaanse Geneeskunde gaat ervan uit dat het lichaam alles doet om te overleven. Van nature zijn er 3 ‘basisbehoeften’ om te kunnen overleven:
1. Zuurstof in- en uitademen
2. Voedsel inname en uitscheiden
3. Voortplanten

De 5 biologische natuurwetten, opgesteld door Dr. Ryke G. Hamer, beschrijven hoe de drang tot (over-)leven zich uit in de biologische processen van het lichaam. Matrix Reïmprinting EFT

Met Matrix Reïmprinting transformeren we de oorspronkelijke traumatische herinnering naar een positieve ervaring. Het is een manier om o.a. met je innerlijk kind te werken.Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP) De mens is vergelijkbaar met een ijsberg. 6% bewust (boven water) en 94 % onbewust (onder water). NLP is een methode om het onbewuste te leren kennen en te benutten. Je wordt je bewust van alles wat je denkt, voelt en doet. Het leidt tot meer keuze en kwaliteit op alle belangrijke domeinen van je leven.Mentale en Intuïtieve Reset (MIR)

Het resetten van je gedachtes, overtuigingen, herinneringen en bijbehorende emoties. Je wordt door de MIR-methode teruggebracht tot de oorsprong van je echte zelf, je echte kern. Wat jij graag wilt en waar jij voor staat. Je missie wordt steeds duidelijker en je zult merken dat, alles wat je nodig hebt, op je pad gaat komen.


 

Manieren waarop we kunnen samen werken.

 • Persoonlijke sessies
  Je bent van harte welkom in mijn praktijk aan huis Burg. van Laarstraat 67 te Wijlre
 • Skype / video bellen via What's app
  Woon je verder weg of is reizen lastig voor je, geen probleem. Skype maakt het voor ons mogelijk om toch aan de slag te kunnen gaan. Mijn Skypenaam is susanne.odekerken
 • Wandelsessies
  We gaan wandelen en onderweg, op een mooie plek, maken we een pas op de plaats om stil te staan bij jezelf in relatie met de omgeving. We gebruiken elementen uit de natuur, die een metafoor zijn voor onderwerpen die je bezighouden en om levensvragen te beantwoorden. Door een wandelsessie kom je letterlijk en figuurlijk in beweging. Je krijgt weer 'lucht' en een frisse kijk op je (levens)situatie.


Spreekt dit je aan?

Om een afspraak maken, kun je dit formulier invullen en binnen 48 uur neem ik contact met je op.

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen. Privacy- en Cookiebeleid