voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

 "Als je niet meer weet wat je wilt doen, begin je een B&B of je wordt coach!”


                         sprak een spreker op een seminar uit. Het is me altijd bijgebleven.


Misschien ken je me al of ben je ‘per toeval’ of mijn website terecht gekomen. Je zult, intussen, wel ontdekt hebben dat je bij mij geen kamer kunt boeken. Nee, een B&B is geen optie voor mij.

 

Ja, wèl ben ik coach!

Ik weet echter heel goed wat ik wil: ik wil jou begeleiden in je ontwikkeling. Of het nu gaat om persoonlijke groei of professionele vooruitgang, mijn missie is om je te helpen, inspireren, activeren, leren, trainen en begeleiden. Het doel is simpel: rust in je hoofd.

Daarnaast begeleid ik mensen met gezondheidsproblemen. Hierbij maak ik gebruik van mijn achtergrond en specialisatie in de Biologika, ook wel Germaanse Geneeskunde genoemd, ontwikkeld door Dr. Hamer. Deze methode combineer ik met andere succesvolle technieken om jou optimaal te ondersteunen.

 

Website Wie ben ik ElysionEFT

 

In een notendop

Mijn naam is Susanne Odekerken, geboren in 1966, getrouwd in 1990, 2 kinderen en gescheiden in 2012. Vanaf mijn 18e ben ik werkzaam. De highlights zijn: bijna 20 jaar als intercedente en nog enkele jaren als personeelsconsulent bij een sociale werkvoorziening. Hardlopen, wielrennen, wandelen en pilates doe ik graag in mijn vrije tijd. Ook kan ik genieten van een bezoek aan de sauna of het lezen van mooie inspirerende boeken.

 

Website Wie ben ik ElysionEFT 1

 

Mijn persoonlijke ontwikkeling 

Waarom nu coach? Ik had een baan en een huwelijk en binnen een paar maanden tijd was ik beide kwijt. Rust in mijn hoofd en regie over mijn leven was ver te zoeken. Met een dubbele hypotheek moest ik rondkomen van een uitkering gebaseerd op een parttimebaan. Houtje bijten dus.

Tijdens mijn carrière (intercedente en personeelsconsulent) werd me vaak gevraagd wat ik deed om mensen in beweging te brengen. Dat was iets wat me goed afging. Een methode had ik daar niet voor, dacht ik, ik werkte vanuit mijn intuïtie en luisterde goed naar wat iemand vertelde.
In die richting wilde ik me verder ontwikkelen, zodat ik mijn aangeboren talenten en werkervaring kon inzetten. Ik besloot om in mezelf te investeren, me persoonlijk verder te gaan ontwikkelen. Vele jaren van intensieve studie volgden. Met veel plezier volgde ik opleidingen op het gebied van zelfontwikkeling, waaronder Master NLP, EFT en de Germaanse Geneeskunde, maar ook de Wet van de Aantrekking.

Ik geloof dat werken aan jezelf en continue ontwikkeling je tot een betere behandelaar maken. Daarom investeer ik tot op heden graag in verdere opleidingen en specialisaties. Daarnaast werk ik nog altijd samen met een coach voor zowel mijn zakelijke als persoonlijke ontwikkeling. De nieuwe kennis en strategieën die ik me hierdoor eigen maak, draag ik graag over op mijn cliënten.

 

EFT

De grote ommekeer in mijn leven was de kennismaking met EFT – Emotional Freedom Techniques, een effectieve methode om stressklachten te neutraliseren. Ik ging ermee aan de slag, voor mezelf, ik was verrast – het werkte! Hiermee kon ik, eindelijk, LOSLATEN! Van alle kanten stroomden al mensen naar me toe, de resultaten overweldigden me. Toen en nu nog steeds.

In het jaar dat ik 50 ben geworden, heb ik de grote stap gewaagd. Ik heb nog even een baantje gehad, maar in april van 2016 ontslag genomen om me volledig op mijn praktijk te richten.

 

Germaanse Geneeskunde

Sinds januari 2017 ben ik in de ban van de Germaanse Geneeskunde ook bekend onder de naam Biologische natuurwetten.

Veel mensen zijn er, intussen, wel van bewust van het feit dat het ontstaan van fysieke ziektes iets te maken heeft met emotionele, psychische gebeurtenissen. Vanuit de Germaanse Geneeskunde wordt goed beschreven welke ziektes – ofwel ‘veranderingen’ – ontstaan zijn vanuit emotionele gebeurtenissen en beschrijft ook hun mechanisme.

Alle ziekteprocessen werken op basis van identieke fundamentele wetmatigheden. Het bio-'logische' proces beschrijft waardoor het ziekteproces begint en hoe het verloopt. Bewustwording van dit proces kan een deur openen tot herstel.

 

Oorzaken

De afgelopen periode heb ik me verdiept in diverse methoden (o.a. Germaanse Geneeskunde, de levensblauwdruk, familie opstellingen, Human Design) waarmee ik samen met jou nòg beter kan kijken naar mogelijke oorzaken van fysieke en mentale klachten/aandoeningen en het oplossen ervan. Deze oorzaken zouden wellicht van invloed kunnen zijn op je huidige klachten. Ik werk met een BIO-LOGISCH STAPPENPLAN om de code van je ziekte/uitdaging te kraken en de wijsheid ervan te ontdekken. Website Wie ben ik ElysionEFT 2

Als er één uitdaging of kwestie in je leven is, waar ik je bij zou kunnen helpen, wat zou dat dan zijn?

 • Is het je gezondheid, je relatie, je werk of het ontbreken ervan?
  Of speelt jouw probleem op een ander vlak in je leven?

 • Lijkt het alsof niemand je begrijpt?
  Je hebt alles wat je hartje begeert, maar er mist iets?
  Zit je al een tijdje niet meer lekker in je vel?
  Lijkt het alsof je vast zit in je eigen patronen en je geen idee hebt welke kant je op moet?

 • Heb je last van (chronische) fysieke klachten, waarbij alle medische onderzoeken niets lijken op te leveren?
  Ben je al binnenste buiten gekeerd, maar ze kunnen niks vinden?
  Hoor je vaak de opmerking: 'het zit tussen je oren"?

Website home ElysionEFT.nl 14

 

 

Hoe zou het voor je zijn als we hierover eens van gedachten wisselen? Je kunt dit formulier invullen en binnen 48 uur neem ik contact met je op. Wil je eerst nog weten hoe ik te werk ga? Klik dan HIER.

Ik kijk uit naar je reactie! Tot snel!

Hartelijke groet,
Susanne

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.