voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

 • Herken je het gevoel dat een droomleven voor jou niet is weggelegd, omdat zoveel andere dingen in je leven aandacht vragen?
 • Kan het zijn dat je diep in je hart ervan overtuigd bent dat jouw droom te groot is voor deze wereld of misschien wel net te klein?
 • Kan het zijn, dat je bang bent dat het allemaal niet realistisch is?
 • Voelt het voor jou veiliger om binnen de voor jou bekende grenzen te blijven?
 • Denk jij dat je de boot naar je droomleven hebt gemist?.

Deze trektocht door de 12 maanden van het jaar is voor jou! 

Online, dus lekker vanuit je eigen stoel en omgeving.

Deze (spirituele) trektocht geeft je de komende tijd - maand na maand- cadeautjes met impulsen, om je potentieel verder te ontwikkelen en de verdere ontwikkeling van je ziel te optimaliseren.
Het verbindt je opnieuw met de krachten van de natuur en dus ook met de natuur in je. Het is als een anker, dat je elke maand opnieuw benadert, dat wat er in jou sluimert naar boven haalt en gezien wil worden.

TWAALF MAANDEN - TWAALF KANSEN
een spirituele trektocht – een persoonlijke ontwikkelingsreis door de seizoenen

Elk seizoen heeft zijn eigen unieke energie. Of je je daarvan bewust bent of niet, de veranderende seizoenen hebben een diepgaande invloed op je - mentaal, emotioneel en spiritueel. Wanneer je je bewust wordt van de verschillende energieën, die in elk seizoen aanwezig zijn, kun je beter begrijpen wat je geest nodig heeft om je gevoed en sterk te voelen.

Door deel te nemen aan de oefeningen in dit 12 maanden programma zul je meer voelen verbonden met je Hogere Zelf met de universele energie die overal aanwezig is om je heen. Je voelt je meer zelfverzekerd en gemotiveerd dan ooit. Je zult je meer in balans, vredig en gelukkig voelen.

En hoe mooi: je kunt instappen wanneer je maar wilt! Welke maand dan ook.

 

Hoe gaat het in zijn werk

mail

◊ Enerzijds gebeurt het door je af te stemmen op de kenmerken van elk seizoen en hoe dit jou in wezen beïnvloedt. 

◊ Anderzijds helpen diverse reflecties, oefeningen, en nog veel meer je maand na maand duidelijkheid te verkrijgen in de stemmingen van jou en in je leven en om ze vervolgens constructief te beïnvloeden.

◊ Tijdens deze online cursus ontvang je maandelijks een mail met een link naar het programma. Je leert hoe je door vragen, opdrachten, meditaties, opstellingen en EFT sessies je energie kunt afstemmen en transformeren naar een positieve en gelukkige toekomst. Je gaat jezelf afstemmen op het natuurlijke ritme van de seizoenen.

◊ Dit programma biedt je een rode draad, waarlangs je jezelf kunt ontwikkelen. Bovenal brengt het je altijd weer bij jezelf - de werkelijke krachtbron van je leven.

De allerbeste maatstaf is en blijft de natuur, de enige constante die ons houvast geeft door de kracht van de seizoenen. Het is iets onveranderlijk, zelfs in tijden van verandering. Deze reis stelt jou in staat:
* het natuurlijke levensritme weer dichter bij jezelf te brengen
* je te ondersteunen om jezelf volledig mee te laten voeren in de stroom van het leven
* vol te vertrouwen in het grote geheel
* je eigen innerlijke kracht te activeren en te optimaliseren.

 

Doe je mee?
Het is een uitnodiging om jezelf verder te ontdekken, om je met je eigen kernkwaliteiten te verbinden en tegelijkertijd een nog nauwere verbinding te maken met de natuur. Zo'n band maakt je wakker, aanwezig, alert, helder en zelfverzekerd. Het brengt je meer in verbinding met de wereld om je heen en je medemensen. Je voelt je steeds meer, op een liefdevolle manier, betrokken bij het echte leven.

Een heel bijzonder dagboek
Graag wil ik je uitnodigen voor deze spirituele trektocht van 12 maanden met o.a. EFT oefeningen, opstellingen, en ook:

met

Een spirituele trektocht met een werkboek, waarin veel ruimte aanwezig is voor je eigen aantekeningen. Op deze manier wordt dit een persoonlijke dagboek – of beter: maandboek.
Een maandboek waarin je - gedurende het jaar - kunt lezen wat je geschreven hebt en je kunt laten inspireren. Het verloop van het jaar, met zijn oeroude ritme, geeft je het kader voor je reis naar jezelf en naar het grotere plaatje.

 
Welke optie kies je? 

Aanbieding

 • 12 maanden online geeft je maand na maand toegang tot dit programma.
 • 12 maanden - met per seizoen een coachingscall - geeft je maand na maand toegang tot dit programma èn 4 x per jaar een coachingscall van een uur. 

 Laat je het me weten? Je kunt je hieronder aanmelden. 

Wat is een coachingscall
Een coachingcall is een gesprek van 1 uur en vindt plaats via Skype, What's App of Zoom. Jij neemt contact met me op om een ​​afspraak in te plannen.

Deze sessies zijn ontworpen om te kijken waar je jezelf saboteert, welke overtuigingen je tegenhouden je doel te bereiken. Ik leer je hoe je er mee om gaat en/of hoe je het los kunt laten.

Hier zijn vijf voordelen van een coachingscall:

 1. Stand van zaken
  We zetten de belangrijkste kwesties waarmee je momenteel te maken hebt op een rijtje. 

  Vragen waar we mee aan de slag gaan:
  Wat voor resultaten hebben je behaald sinds ons laatste gesprek?
  Wat heb je nu nodig om verdere stappen te ondernemen.
  Waar loop je tegenaan?

 2. Focus ligt op wat voor jou het belangrijkst is
  In ons gesprek gaat het erover wat op dit moment het belangrijkst voor jou is. Het maakt niet uit of je een alleenstaande moeder, een manager, of misschien wel werkeloos bent. We hebben allemaal de houding en kwaliteiten om boven onze eigen persoonlijke problemen uit te stijgen. Ik help je om je gedrag, je gedachten, je overtuigingen etc. te laten in zien.

  Vragen waar we mee aan de slag gaan:
  Wat is jouw mentaliteit en hoe heeft dit een diepgaande invloed op de manier waarop je dingen ziet?
  Heb je een fixed mindset of een groeimindset?
  Welke mentaliteit bezit je die jouw succes kan saboteren?

 3. Direct en eerlijk
  Naast het tonen van professionaliteit tijdens het coachinggesprek, ben ik openhartig tegenover je, zodat jij je kunt concentreren op het uitdagen van jezelf en het behalen van je doelstellingen.

  Vragen waar we mee aan de slag gaan:
  Wat zijn de oorzaken van het zelfvernietigende gedrag van je en hoe kan jij dit gedrag tegengaan?
 1. Werk aan resultaten
  Mentaliteit en coaching vraagt ​​om impact. Ik help je bij het nadenken en beantwoorden van de vraag: "Wat kan ik doen om mijn zelfvernietigende mentaliteit te veranderen en een nieuwe mentaliteit te omarmen die in lijn is met mijn doelen en waarden?"

  Als je angst hebt om te falen, succes te hebben, risico's te nemen of fouten te maken, dan onderzoeken we waar dat vandaan komt. Is het de angst voor verandering? Dan onderzoeken we wat het ergste is dat kan gebeuren.
  Dan draaien we het om ... Wat is het beste dat kan gebeuren? Natuurlijk ondersteun ik je om te leren van je fouten, mocht er iets mis zijn gegaan.
 1. Problemen oplossen
  Tijdens deze sessie help ik je bij het oplossen van problemen rond de uitdagingen waarmee je wordt geconfronteerd. We werken samen om ervoor te zorgen dat je klaar bent om je mentaliteit te veranderen en een mentaliteit te ontwikkelen die positief is, buiten de gebaande paden te kijken, brutaler en groter denkt en is bereid om mislukking te omarmen.

Mocht je hier nog vragen over hebben, neem dan gerust contact met me op.

 

aanmeld knop 12 mnd

 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.