voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

Für die deutsche Version: Scrolle nach unten.

 

Ontdek dè Adventskalender voor PERSOONLIJKE GROEI EN SUCCES.
Begin nu aan een buitengewone reis naar jezelf door middel van zelfontdekking, groei en succes! Deze Adventskalender is geen gewone kalender, het is een uitnodiging voor je innerlijke ik om het beste en het meeste uit de laatste dagen van het jaar te halen en je voor te bereiden op een 2024 vol kracht en betekenis.

Adventskalender 380x540 200 x 300 px

Wat maakt deze Adventskalender voor persoonlijke groei en succes zo bijzonder?

 • 24 dagen? NEE, wel 31 dagen van transformatie!
  Elke dag biedt een nieuwe kans voor groei en reflectie. De Adventskalender voor persoonlijke groei en succes bevat 144 pagina's aan diepgaande inhoud om je te begeleiden bij elke stap van je reis.

 • Dagelijkse opdrachten.
  Elke dag is er een inspirerende opdracht die je helpt jezelf beter te begrijpen, te reflecteren op 2023 en je doelen voor 2024 te formuleren.

 • EFT klop-oefeningen.
  Verdiep je persoonlijke ontwikkeling met dagelijkse EFT (Emotional Freedom Techniques) klop-oefeningen. Deze krachtige techniek helpt je om negatieve emoties los te laten en je groei te versnellen.

 • Werkboek.
  De Adventskalender voor persoonlijke groei en succes is meer dan een reeks pagina's. Het is een interactief werkboek van wel 144 bladzijden, waarin je je gedachten, inzichten en doelen kunt vastleggen. Het is een waardevolle bron die je keer op keer kunt raadplegen.

 • Reflectie en groei.
  Duik dieper in jezelf, leer van je ervaringen in 2023 en bereid je voor op een nieuw jaar vol kansen. Deze Adventskalender voor persoonlijke groei en succes is ontworpen om je persoonlijke ontwikkeling te stimuleren en je te helpen groeien.

  

 

ADVENTSKALENDER
MENU

 

Voorgerecht


Stilte en Reflectie


Een vleugje rustige winterlucht
geserveerd met een zachte stilte
om je gedachten te ordenen.Hoofdgerecht


Visie en Doelen


Een stevige portie zelfreflectie
met een bijgerecht van
heldere visie voor het komende jaar.Bijgerecht


Diepste Verlangens


Een smaakvolle mix van diepste verlangens en doelen,
geserveerd met
een saus van zelfontdekking.Dessert


Inspiratie en Motivatie


Een feestelijke selectie van inspiratie en motivatie,
overgoten met
een warme saus van hoop.


 

Bonussen!
Bij aanschaf van de Adventskalender ontvang je dus niet 24 dagen, maar wel 31 dagen vol waardevolle content, maar je krijgt ook exclusieve bonussen om je reis nog waardevoller te maken.

 

 

TIP: Combineer je Adventskalender voor persoonlijke groei en succes met de online cursus "De 12 Heilige Nachten"
Dit is je kans om nog dieper in te gaan op je persoonlijke groei en transformatie. Tijdens de 12 Heilige Nachten ontdek je 12 belangrijke archetypen die de basis vormen van je persoonlijkheid. Deze universele beelden en energieën vertegenwoordigen een deel van ons potentieel en bieden inzicht in jezelf. Door beide te combineren, leg je de basis voor een krachtige reis van innerlijke ontwikkeling. Klik op de afbeelding voor meer informatie. Stuur me een bericht als je wilt de combinatie wilt kopen. 

 

20231104 133331 0000

 aanmeld knop adventskalender

Voor iedereen toegankelijk
Ik bied deze cursus aan met de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel je wilt betalen. Ik begrijp dat iedereen uniek is en verschillende financiële omstandigheden heeft. Daarom heb ik ervoor gekozen om deze cursus toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht je budget. Betaal naar je eigen inkomen en geniet van dezelfde waardevolle content.

Hoeveel wil je betalen?

- [ ] € 19
- [ ] € 35
- [ ] € 55

Dit is het totaalbedrag voor alle 31 dagen, inclusief het bonusmateriaal.

 

Aanmelding en betaling
Aangezien ik geen webshop heb en betaling met iDeal niet mogelijk is, verzoek ik je vriendelijk om het volgende stappenplan te volgen.

 1. Vul je gegevens in: Voltooi (onderaan deze pagina) je aanmelding door je benodigde gegevens in te vullen.
 2. Selecteer je bedrag: Kies het juiste bedrag voor jouw Adventskalender voor persoonlijke groei en succes.
 3. Ontvang betaalverzoek: Na je aanmelding ontvang je een e-mailbericht met een betalingsverzoek.
 4. Betaal: Rond de betaling af.
 5. Ontvang je link: Zodra de betaling is voltooid, ontvang je een mail met de exclusieve link naar de Adventskalender.

 

Haal het meeste uit deze adventstijd.
December is een bijzondere maand, doordrenkt met een sfeer van magie en verandering. Het is de perfecte tijd om jezelf een cadeau te geven dat blijvende impact heeft. Deze 31-daagse 'adventskalender voor persoonlijke groei en succes' is jouw kans om te investeren in persoonlijke groei en succes.

Klaar om jezelf te verwennen met een waardevol cadeau voor dit feestelijke seizoen? Sluit je aan bij ons op deze reis en maak van 2024 jouw jaar van groei en succes.

 

TIP: ook leuk om als kado te geven!

 

Meld je aan en laat de transformatie beginnen!

 aanmeld knop adventskalender

 

Veel gestelde vragen.

V: Moet ik de EFT oefeningen elke dag doen?

A: Absoluut niet! Neem de tijd die voor jou werkt. De EFT Adventskalender is bedoeld om ondersteuning te bieden, niet om extra druk te creëren. Doe het in je eigen tempo en geniet van de reis.

V: Wat als ik een dag oversla?

A: Geen probleem! Het is jouw persoonlijke avontuur. Als je een dag wilt overslaan of van volgorde wilt wisselen, voel je vrij om dat te doen. Het belangrijkste is dat je de oefeningen ervaart op een manier die voor jou goed voelt.

V: Moet ik me strikt aan het schema houden?

A: Nee, helemaal niet. Deze kalender is flexibel ontworpen, zodat je het kunt aanpassen aan jouw behoeften. Als je behoefte hebt aan een beetje flexibiliteit, ga ervoor! Het gaat erom dat je jezelf ondersteunt, niet om rigide regels te volgen.

V: Maakt het uit waar ik klop?

A: Niet echt. Vind de plekken op je lichaam die voor jou het meest comfortabel en effectief zijn. Het is jouw reis, dus neem de vrijheid om de plekken te kiezen waar je je het beste bij voelt.

V: Is het oké om de oefeningen op verschillende tijdstippen van de dag te doen?

A: Zeker! Of je nu 's ochtends, 's middags of 's avonds klopt, het maakt niet uit. Pas het aan aan jouw dagelijkse ritme en creëer een routine die past bij jouw levensstijl.

V: Is het alleen voor de adventstijd of kan ik het vaker gebruiken?

A: Geweldige vraag! Hoewel deze EFT Adventskalender is ontworpen als een speciale reis tijdens de adventstijd, zijn de EFT oefeningen op zichzelf staande en kunnen ze op elk moment worden gebruikt. Dus, voel je vrij om ze ook buiten de adventsperiode te benutten. Of je nu behoefte hebt aan een moment van rust, reflectie of ondersteuning in welk seizoen dan ook, de EFT oefeningen staan altijd voor je klaar. Het is als een cadeautje dat je jezelf op elk gewenst moment kunt geven!

V: Kan ik het combineren met de online cursus 12 Heilige Nachten?

A: Absoluut! De EFT Adventskalender kan perfect worden gecombineerd met de online cursus "12 Heilige Nachten." Beide zijn ontworpen om elkaar aan te vullen en een holistische benadering van persoonlijke groei te bieden. Voel je vrij om de oefeningen uit de kalender te integreren in jouw dagelijkse routine, zowel binnen als buiten de cursusperiode.
Sterker nog: als je besluit de Adventskalender èn de online cursus 12 Heilige Nachten te kopen, betaal je maar €120,-

V: Hoeveel tijd heb ik per dag nodig?

A: Ik begrijp dat het leven druk kan zijn, daarom zijn de EFT oefeningen ontworpen om flexibel te zijn. Je hebt slechts enkele minuten per dag nodig om de oefeningen uit te voeren. De focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit, zodat je zelfs in een druk schema ruimte kunt vinden voor persoonlijke groei en welzijn.

Laat me weten als je nog meer vragen hebt of als ik je op een andere manier kan ondersteunen. Het is de bedoeling om te genieten van deze reis naar persoonlijke groei!

 

 aanmeld knop adventskalender

Hartelijke groeten,

Susanne Odekerken

 

Entdecke den Adventskalender für PERSÖNLICHES WACHSTUM UND ERFOLG.
Starte jetzt eine außergewöhnliche Reise zu dir selbst durch Selbstentdeckung, Wachstum und Erfolg! Dieser Adventskalender ist nicht einfach nur ein Kalender, sondern eine Einladung an dein inneres Selbst, das Beste aus den letzten Tagen des Jahres herauszuholen und dich auf ein Jahr 2024 voller Kraft und Bedeutung vorzubereiten.

Adventskalender 380x540 200 x 300 px

 

Was macht diesen Adventskalender für persönliches Wachstum und Erfolg so besonders?

 • 31 Tage der Transformation statt 24!
  Jeder Tag bietet eine neue Gelegenheit für Wachstum und Reflexion. Der Adventskalender für persönliches Wachstum und Erfolg enthält 144 Seiten tiefgreifenden Inhalts, der dich durch jeden Schritt deiner Reise begleitet.

 • Tägliche Aufgaben.
  Jeden Tag gibt es eine inspirierende Aufgabe, die dir hilft, dich selbst besser zu verstehen, das Jahr 2023 zu reflektieren und deine Ziele für 2024 zu formulieren.

 • EFT-Klopfübungen.
  Vertiefe deine persönliche Entwicklung mit täglichen EFT (Emotional Freedom Techniques) Klopfübungen. Diese kraftvolle Technik hilft dir, negative Emotionen loszulassen und dein Wachstum zu beschleunigen.

 • Arbeitsbuch.
  Der Adventskalender für persönliches Wachstum und Erfolg ist mehr als nur Seiten. Es ist ein interaktives Arbeitsbuch mit 144 Seiten, in dem du deine Gedanken, Einsichten und Ziele festhalten kannst. Es ist eine wertvolle Ressource, auf die du immer wieder zurückgreifen kannst.

 • Reflexion und Wachstum.
  Tauche tiefer in dich selbst ein, lerne aus deinen Erfahrungen in 2023 und bereite dich auf ein neues Jahr voller Chancen vor. Dieser Adventskalender für persönliches Wachstum und Erfolg ist darauf ausgelegt, deine persönliche Entwicklung zu fördern und dir beim Wachsen zu helfen.

ADVENTSKALENDER MENÜ

 

Vorspeise


Stille und Reflexion


Ein Hauch von ruhiger Winterluft
serviert mit einer sanften Stille,
um deine Gedanken zu ordnen.

 

  ♥

 

Hauptgericht


Vision und Ziele


Eine kräftige Portion Selbstreflexion
mit einem Beilagen von
klarer Vision für das kommende Jahr.

 

 ♥

 

Beilage


Tiefste Sehnsüchte


Eine geschmackvolle Mischung aus tiefsten Sehnsüchten und Zielen,
serviert mit einer Sauce der Selbstentdeckung.

 

 ♥

 

Dessert


Inspiration und Motivation


Eine festliche Auswahl an Inspiration und Motivation,
übergossen mit
einer warmen Sauce der Hoffnung.

 

 

Bonus!
Beim Kauf des Adventskalenders erhältst du nicht nur 24, sondern 31 Tage voller wertvoller Inhalte und exklusive Boni, um deine Reise noch wertvoller zu gestalten.

 

TIPP: Kombiniere deinen Adventskalender für persönliches Wachstum und Erfolg mit dem Online-Kurs "Die 12 Heiligen Nächte".
Das ist deine Gelegenheit, noch tiefer in dein persönliches Wachstum und deine Transformation einzutauchen. Während der 12 Heiligen Nächte entdeckst du 12 wichtige Archetypen, die die Grundlage deiner Persönlichkeit bilden. Diese universellen Bilder und Energien repräsentieren einen Teil unseres Potenzials und bieten Einblicke in dich selbst. Durch die Kombination beider legst du den Grundstein für eine kraftvolle Reise der inneren Entwicklung. Klicke auf das Bild für weitere Informationen. Schick mir eine Nachricht, wenn du die Kombination kaufen möchtest.

 

 

20231104 133331 0000

 Melde dich an:aanmeld knop adventskalender

 

 

Für jeden zugänglich
Ich biete diesen Kurs mit der Möglichkeit an, selbst zu entscheiden, wie viel du zahlen möchtest. Ich verstehe, dass jeder einzigartig ist und unterschiedliche finanzielle Umstände hat. Deshalb habe ich mich dafür entschieden, diesen Kurs für jeden zugänglich zu machen, unabhängig von deinem Budget. Zahle entsprechend deinem Einkommen und genieße den gleichen wertvollen Inhalt.

 

Wie viel möchtest du zahlen?

- [ ] € 19
- [ ] € 35
- [ ] € 55

Dies ist der Gesamtbetrag für alle 31 Tage, einschließlich des Bonusmaterials.

Anmeldung und Bezahlung
Da ich keinen Online-Shop habe und die Bezahlung mit iDeal nicht möglich ist, bitte ich dich freundlich, folgendes Schritte zu befolgen.

 1. Fülle deine Daten aus: Vervollständige (am Ende dieser Seite) deine Anmeldung, indem du deine erforderlichen Daten eingibst.
 2. Wähle deinen Betrag: Wähle den für dich passenden Betrag für deinen Adventskalender für persönliches Wachstum und Erfolg.
 3. Erhalte die Zahlungsaufforderung: Nach deiner Anmeldung erhältst du eine E-Mail mit einer Zahlungsaufforderung.
 4. Bezahle: Schließe die Zahlung ab.
 5. Erhalte deinen Link: Sobald die Zahlung abgeschlossen ist, erhältst du eine E-Mail mit dem exklusiven Link zum Adventskalender.

Hol das Beste aus dieser Adventszeit heraus.
Dezember ist ein besonderer Monat, durchdrungen von einer Atmosphäre der Magie und Veränderung. Es ist die perfekte Zeit, dir selbst ein Geschenk zu machen, das einen bleibenden Eindruck hinterlässt. Dieser 31-tägige Adventskalender für persönliches Wachstum und Erfolg ist deine Chance, in persönliches Wachstum und Erfolg zu investieren.

Bereit, dich selbst mit einem wertvollen Geschenk in dieser festlichen Jahreszeit zu verwöhnen? Schließe dich uns auf dieser Reise an und mache 2024 zu deinem Jahr des Wachstums und des Erfolgs.

 

 Melde dich an:

 aanmeld knop adventskalender

TIPP: Auch als Geschenk eine tolle Idee!

Melde dich an und lass die Transformation beginnen!

 

Häufig gestellte Fragen.

F: Muss ich die EFT-Übungen jeden Tag machen?

A: Auf keinen Fall! Nimm dir die Zeit, die für dich funktioniert. Der EFT-Adventskalender soll Unterstützung bieten, nicht zusätzlichen Druck erzeugen. Mach es in deinem eigenen Tempo und genieße die Reise.

F: Was ist, wenn ich einen Tag auslasse?

A: Kein Problem! Es ist dein persönliches Abenteuer. Wenn du einen Tag auslassen oder die Reihenfolge ändern mö

chtest, fühl dich frei, das zu tun. Das Wichtigste ist, dass du die Übungen auf eine Weise erlebst, die für dich gut ist.

F: Muss ich mich strikt an den Zeitplan halten?

A: Nein, überhaupt nicht. Dieser Kalender ist flexibel gestaltet, damit du ihn an deine Bedürfnisse anpassen kannst. Wenn du etwas mehr Flexibilität brauchst, nur zu! Es geht darum, dich selbst zu unterstützen, nicht darum, starren Regeln zu folgen.

F: Spielt es eine Rolle, wo ich klopfe?

A: Nicht wirklich. Finde die Stellen auf deinem Körper, die für dich am bequemsten und effektivsten sind. Es ist deine Reise, also nimm dir die Freiheit, die Stellen zu wählen, bei denen du dich am besten fühlst.

F: Ist es okay, die Übungen zu unterschiedlichen Tageszeiten zu machen?

A: Sicher! Egal, ob du morgens, nachmittags oder abends klopfst, es spielt keine Rolle. Passe es an deinen täglichen Rhythmus an und schaffe eine Routine, die zu deinem Lebensstil passt.

F: Ist es nur für die Adventszeit oder kann ich es öfter verwenden?

A: Tolle Frage! Obwohl dieser EFT-Adventskalender als spezielle Reise während der Adventszeit konzipiert ist, sind die EFT-Übungen eigenständig und können jederzeit verwendet werden. Also, fühle dich frei, sie auch außerhalb der Adventszeit zu nutzen. Egal, ob du eine Pause, Reflexion oder Unterstützung in jeder Jahreszeit benötigst, die EFT-Übungen stehen jederzeit zur Verfügung. Es ist wie ein Geschenk, das du dir jederzeit machen kannst!

F: Kann ich es mit dem Online-Kurs "Die 12 Heiligen Nächte" kombinieren?

A: Absolut! Der EFT-Adventskalender kann perfekt mit dem Online-Kurs "Die 12 Heiligen Nächte" kombiniert werden. Beide sind darauf ausgelegt, sich gegenseitig zu ergänzen und einen ganzheitlichen Ansatz für persönliches Wachstum zu bieten. Fühle dich frei, die Übungen aus dem Kalender in deine tägliche Routine zu integrieren, sowohl innerhalb als auch außerhalb des Kurszeitraums.
Noch besser: Wenn du dich entscheidest, den Adventskalender und den Online-Kurs Die 12 Heiligen Nächte zu kaufen, zahlst du nur €120,-

F: Wie viel Zeit benötige ich pro Tag?

A: Ich verstehe, dass das Leben hektisch sein kann, deshalb sind die EFT-Übungen flexibel gestaltet. Du benötigst nur wenige Minuten pro Tag, um die Übungen durchzuführen. Der Fokus liegt auf Qualität vor Quantität, sodass du selbst in einem vollen Terminkalender Platz für persönliches Wachstum und Wohlbefinden finden kannst.

Lass mich wissen, wenn du weitere Fragen hast oder wenn ich dich auf andere Weise unterstützen kann. Die Absicht ist es, diese Reise zum persönlichen Wachstum zu genießen!

 Melde dich an:

 aanmeld knop adventskalender

Herzliche Grüße,

Susanne Odekerken

 

 

 

 

 

#advent #persoonlijkegroei #succes#zelfliefde #emotionelebalans #flexibiliteit #12heiligenachten #zelfontwikkeling #adventskalender #eigenritme #eftoefeningen #eft #tapping #groeiinjouwtempo #welzijn #holistischbewustzijn #bewustleven #voorrustinjehoofd #regieoverjeleven #elysioneft

 

 #persönlichewachstum #erfolg #selbstliebe #emotionalebalance #flexibilität #12heiligennächte #selbstentwicklung #adventskalender #eigenerhythmus #eftübungen #eft #klopfen #wachstumindeinemtempo #wohlbefinden #holistischesbewusstsein #bewusstleben #fürruheindenkopf #regieüberdeinleben

 

 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.