voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

 Zeven zussen deurtjes webshop 200 x 250 px

 

Ben jij ook zo'n fan van de boekenreeks over De Zeven Zussen?

Ja? Lees dan vooral verder!

Nee? Dan leg ik je graag uit waar het over gaat.

Website Boekenreeks
De Zeven Zussen, geschreven door Lucinda Riley, is niet zomaar een boekenreeks. Het is een meeslepende verhaallijn die niet alleen lezers fascineert, maar ook de diepere betekenis achter de personages raakt. Elke zus vertegenwoordigt een uniek archetype, een symbolische expressie van bepaalde eigenschappen en krachten die resoneren met ons diepste wezen.

 

Website Archetypen

Stel je voor dat je zelf kunt ervaren wat het betekent om een avonturier, kunstenares, strijder, ontdekker, perfectionist, visionair en rebel te zijn. Met de cursus De Zeven Zussen krijg je de kans om deze archetypen te verkennen en te integreren in je eigen leven, terwijl je werkt aan je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Belangrijk om te vermelden
Je hoeft de boekenreeks niet gelezen te hebben om aan de cursus deel te nemen. De cursus is toegankelijk voor iedereen die verlangt naar zelfontdekking en empowerment, ongeacht hun bekendheid met de boeken.

 

Website Modules

Elke module van de cursus duikt dieper in een specifiek archetype, met praktische oefeningen, zelfreflectie-opdrachten en EFT-technieken om je te begeleiden op je reis van zelfontdekking en empowerment. Van het ontdekken van nieuwe kansen en het omarmen van je creatieve stem tot het vinden van zelfvertrouwen en het loslaten van perfectionisme, de cursus De Zeven Zussen biedt een holistische benadering van persoonlijke transformatie.

Hier zijn de zussen en hun bijbehorende archetypen en de titel van het boek

Zeven zussen Overzicht 500 x 300 px

 

Krijg je al zin om mee tee doen met de cursus De Zeven Zussen en de krachtige archetypen die in jou sluimeren te activeren?

 

Het is tijd om je eigen verhaal te omarmen en

een leven te leiden dat trouw is aan wie je werkelijk bent.

 

Website Dus

 • Heb je ooit gedroomd van een reis die niet alleen je verbeelding prikkelt, maar ook je ziel voedt?
 • Verlang je naar een avontuurlijke reis van zelfontdekking en empowerment, net zoals de personages in deze meeslepende boekenreeks?

JA? ... Stel je dan voor dat je diezelfde reis kunt maken, maar dan in je eigen leven en in je eigen tijd. 

 • Heb je altijd al de drang gevoeld om nieuwe horizonten te verkennen, om je creativiteit vrij te laten stromen, om jezelf te verdedigen met kracht en zelfvertrouwen?
 • Ben je nieuwsgierig naar je erfgoed, je roots en hoe ze je gevormd hebben?
 • Voel je de druk van perfectionisme en verlang je naar innerlijke rust?
 • Droom je van een toekomst vol mogelijkheden en wil je leren hoe je die realiteit kunt maken?
 • Voel je je anders, uniek, en vraag je je af hoe je die authenticiteit kunt omarmen?

Ja? ... Welnu, je dromen worden werkelijkheid met deze inspirerende cursus De Zeven Zusters! 

 

Website Want

 • Heb je ooit verlangd naar avontuur (zoals Maia, de Pionier)?

 • Droom je ervan om je creatieve vleugels uit te slaan (net als Ally, de Kunstenares)?

 • Verlang je naar empowerment en zelfvertrouwen (zoals Star, de Strijder)?

 • Wil je je culturele erfgoed verkennen en omarmen (zoals CeCe, de Ontdekker)?

 • Zoek je naar innerlijke rust en acceptatie (net als Tiggy, de Perfectionist)?

 • Heb je grootse dromen die je wilt manifesteren (zoals Electra, de Visionair)?

 • Voel je de drang om authentiek te zijn en je eigen pad te volgen (zoals Merope, de Rebel)?

Ja? ... Lees nog even verder!

 

 Als jouw antwoord op één of meer van deze vragen 'ja' is,

dan is De Zeven Zusters cursus precies

wat je zoekt èn nodig hebt!

 

0. Zeven Zussen Werkboek Voorbereiding ElysionEFT.nl 2

 

 

Website Want 1

Zeven Zussen PROMO

 • Laat je betoveren door de kracht van de vrouwelijke archetypen en ontdek jouw eigen pad van groei, zelfexpressie en empowerment. Doe mee met de cursus De Zeven Zusters en geef jezelf de kans om te bloeien, te groeien en te stralen als nooit tevoren. Zeg nou zelf: dat wil je toch?

 • Met de cursus De Zeven Zusters krijg je de kans om deze vragen te beantwoorden en meer. Elke module van deze cursus biedt een diepgaande verkenning van een ander aspect van het vrouwelijke archetype, begeleid door praktische oefeningen, zelfreflectie-opdrachten en EFT-technieken èn een bijbehorend werkboek.

 • Stap binnen in een wereld van zelfontdekking en empowerment, waar je leert hoe je nieuwe kansen kunt herkennen en omarmen, je creatieve stem kunt versterken, zelfvertrouwen en assertiviteit kunt opbouwen, je culturele identiteit kunt omarmen, perfectionisme kunt loslaten, je dromen kunt manifesteren en authentiek kunt zijn.

Doe mee met de cursus De Zeven Zusters en geef jezelf de kans om te bloeien, te groeien en te stralen als nooit tevoren. Jouw reis naar zelfontdekking begint hier. Waar wacht je nog op?

 

aanmeld knop adventskalender

Voor iedereen toegankelijk
Ik bied deze cursus aan met de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel je wilt betalen. Ik begrijp dat iedereen uniek is en verschillende financiële omstandigheden heeft. Daarom heb ik ervoor gekozen om deze cursus toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht je budget. Betaal naar je eigen inkomen en geniet van dezelfde waardevolle content.

Hoeveel wil je betalen?

- [ ] € 199,-
- [ ] € 259,-
- [ ] € 299,-

Dit is het totaalbedrag voor alle modules, inclusief het bonusmateriaal.

 

Website Aanmelden en betaling
Aangezien ik geen webshop heb en betaling met iDeal niet mogelijk is, verzoek ik je vriendelijk om het volgende stappenplan te volgen.

 1. Vul je gegevens in
  Voltooi (onderaan deze pagina) je aanmelding door je benodigde gegevens in te vullen.
 2. Selecteer je bedrag
  Kies het juiste bedrag voor de cursus De Zeven Zussen.
 3. Ontvang betaalverzoek
  Na je aanmelding ontvang je een e-mailbericht met een betalingsverzoek.
 4. Betaal
  Rond de betaling af.
 5. Ontvang je link
  Zodra de betaling is voltooid, ontvang je een mail met de exclusieve link naar de de cursus De Zeven Zussen.

 TIP: ook leuk om als (moederdag) kado te geven!

 

Meld je aan en laat de transformatie beginnen!

 aanmeld knop adventskalender

 

8. Tot slot Bonus

📖🌟 Bonus: werkboek over zelfliefde🌟📖

Als een extra geschenk bij de cursus "De Zeven Zussen" ontvang je een werkboek over zelfliefde. Dit boek is ontworpen om je te begeleiden op een reis van zelfontdekking, acceptatie en liefdevolle zorg voor jezelf.

In deze drukke wereld vergeten we vaak om tijd te maken voor zelfzorg en compassie. Dit werkboek nodigt je uit om te vertragen, naar binnen te keren en diep in jezelf te kijken. Door middel van reflectieve vragen, oefeningen en meditaties, zul je ontdekken hoe je een liefdevolle relatie met jezelf kunt cultiveren.

Zelfliefde is niet egoïstisch; het is een essentiële pijler van welzijn en veerkracht. Wanneer we onszelf liefhebben, geven we onszelf toestemming om te groeien, te falen, te genezen en te bloeien. Dit werkboek is jouw metgezel op de reis naar een dieper begrip en acceptatie van wie je werkelijk bent.

Of je nu aan het begin van je reis naar zelfliefde staat of al een tijdje onderweg bent, dit werkboek biedt waardevolle inzichten en praktische tools om je te ondersteunen. Dus neem de tijd om jezelf te omarmen, te waarderen en lief te hebben. Je verdient het.

 

Veel gestelde vragen.

 

aanmeld knop adventskalender

 

Laat me weten als je nog meer vragen hebt of als ik je op een andere manier kan ondersteunen. Het is de bedoeling om te genieten van deze reis naar persoonlijke groei!

  

Hartelijke groeten,

Susanne Odekerken

 

 

#zelfontdekking #empowerment #transformatie #dezevenzusters #vrouwelijkekracht #familiesystemen #EFT #regieoverjeleven #voorrustinjehoofd #elysioneft

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.