voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

Mei maand moeder maand

 

MEIMAAND MOEDERMAANDKALENDER

Ontdek de kracht, liefde en schoonheid van moederschap in de maand van bloei en groei.

logoBen je een vrouw die de balans probeert te vinden tussen werk, gezin en zelfzorg?

logoBen je vaak bezig met het hoog houden van alle ballen?

logoVind je het lastig om tijd te vinden voor jezelf?

Dan ben je hier op de juiste plek!


Evenwicht, verbinding en groei
Mijn naam is Susanne Odekerken en ik ben hier om je te begeleiden op jouw reis naar meer evenwicht, verbinding en groei. Als ervaren coach en therapeut, gespecialiseerd in het begeleiden van vrouwen, begrijp ik de uitdagingen waar je voor staat. Samen gaan we op ontdekkingsreis door de Meimaand Moedermaandkalender, een unieke periode waarin we ons richten op:

logohet versterken van jouw moederlijke energieën

logohet loslaten van perfectionisme

logohet omarmen van zelfzorg

logohet creëren van harmonie in je relaties

 

Of je nu een jonge moeder bent

Met een combinatie van coaching, EFT (Emotional Freedom Techniques) en mindfulness, bied ik praktische tools en inzichten die je helpen om met meer veerkracht en zelfvertrouwen door het leven te gaan. Samen zetten we stappen naar een leven vol liefde, verbinding en authenticiteit.

Klaar om de eerste stap te zetten naar een meer vervullend leven? Lees verder om te ontdekken hoe mijn Meimaand - Moedermaandkalender jou kan helpen om te groeien, bloeien en stralen als vrouw, moeder en dochter.

 

 PROMO POST 1 3

 

 

  

Wat maakt deze Meimaand - Moedermaandkalender zo bijzonder?

logo31 dagen van transformatie!
Elke dag biedt een nieuwe kans voor groei en reflectie. De Meimaand - Moedermaandkalender bevat 82 pagina's aan diepgaande inhoud om je te begeleiden bij elke stap van je reis.

logoEFT klop-oefeningen.
Verdiep je persoonlijke ontwikkeling met dagelijkse EFT (Emotional Freedom Techniques) klop-oefeningen. Deze krachtige techniek helpt je om negatieve emoties los te laten en je groei te versnellen.

logoWerkboek.
De Meimaand - Moedermaandkalender is meer dan een reeks pagina's. Het is een interactief werkboek van wel 82 bladzijden, waarin je je gedachten, inzichten en doelen kunt vastleggen. Het is een waardevolle bron die je keer op keer kunt raadplegen.


logoReflectie en groei.

Ontdek de diepten van jezelf, leer van je levenservaringen en bereid je voor op een maand vol mogelijkheden. Deze Meimaand - Moedermaandkalender voor persoonlijke groei en verbinding is ontworpen om je innerlijke ontwikkeling te stimuleren en je te begeleiden naar meer vervulling en verbinding.

  

 logo 100 x 100 px

 

Bonussen!
logoBij aanschaf van de Meimaand - Moedermaandkalender ontvang je dus niet alleen 31dagen vol waardevolle content, maar je krijgt ook exclusieve bonussen, zoals het EFT boek om je reis nog waardevoller te maken.

 PROMO POST 1 3

 

 

 aanmeld knop adventskalender

 

Voor iedereen toegankelijk
Ik bied deze cursus aan met de mogelijkheid om zelf te bepalen hoeveel je wilt betalen. Ik begrijp dat iedereen uniek is en verschillende financiële omstandigheden heeft. Daarom heb ik ervoor gekozen om deze kalender toegankelijk te maken voor iedereen, ongeacht je budget. Betaal naar je eigen inkomen en geniet van dezelfde waardevolle content.

Hoeveel wil je betalen?

logo€ 19
logo€ 35
logo€ 55

Dit is het totaalbedrag voor alle 31 dagen, inclusief het bonusmateriaal.

 

Aanmelding en betaling
Aangezien ik geen webshop heb en betaling met iDeal niet mogelijk is, verzoek ik je vriendelijk om het volgende stappenplan te volgen.

  1. Vul je gegevens in: Voltooi (onderaan deze pagina) je aanmelding door je benodigde gegevens in te vullen.

  2. Selecteer je bedrag: Kies het juiste bedrag voor jouw Meimaand - Moedermaandkalender.

  3. Ontvang betaalverzoek: Na je aanmelding ontvang je een e-mailbericht met een betalingsverzoek.

  4. Betaal: Rond de betaling af.

  5. Ontvang je link: Zodra de betaling is voltooid, ontvang je een mail met de exclusieve link naar de Meimaand - Moedermaandkalender.

 logo 100 x 100 px

 

Haal het meeste uit deze Meimaand - Moedermaandkalender.
Mei, een betoverende maand doordrenkt met warmte en vernieuwing, is de perfecte tijd om jezelf te verwennen met een cadeau dat je leven zal veranderen. Stap aan boord van onze 31-daagse Meimaand - Moedermaandkalender en investeer in de bloei van jezelf als vrouw, moeder en dochter.

Klaar om jezelf te trakteren op een waardevol geschenk voor deze prachtige maand? Sluit je aan bij ons op deze betekenisvolle reis en maak van Mei 2024 jouw maand van groei, verbinding en succes.

 

logo 100 x 100 px
TIP: ook leuk om als (MOEDERDAG) kado (aan jezelf)  te geven!

 

Meld je aan en laat de transformatie beginnen!

 aanmeld knop adventskalender

 

Veel gestelde vragen.

logoMoet ik de EFT oefeningen elke dag doen?

Absoluut niet! Neem de tijd die voor jou werkt. De Mei Maand, Moeder Maand Kalender is bedoeld om ondersteuning te bieden, niet om extra druk te creëren. Doe het in je eigen tempo en geniet van de reis.

logoWat als ik een dag oversla?

Geen probleem! Het is jouw persoonlijke avontuur. Als je een dag wilt overslaan of van volgorde wilt wisselen, voel je vrij om dat te doen. Het belangrijkste is dat je de oefeningen ervaart op een manier die voor jou goed voelt.

logoMoet ik me strikt aan het schema houden?

Nee, helemaal niet. Deze kalender is flexibel ontworpen, zodat je het kunt aanpassen aan jouw behoeften. Als je behoefte hebt aan een beetje flexibiliteit, ga ervoor! Het gaat erom dat je jezelf ondersteunt, niet om rigide regels te volgen.

logoMaakt het uit waar ik klop?

Niet echt. Vind de plekken op je lichaam die voor jou het meest comfortabel en effectief zijn. Het is jouw reis, dus neem de vrijheid om de plekken te kiezen waar je je het beste bij voelt.

Ilogos het oké om de oefeningen op verschillende tijdstippen van de dag te doen?

Zeker! Of je nu 's ochtends, 's middags of 's avonds klopt, het maakt niet uit. Pas het aan aan jouw dagelijkse ritme en creëer een routine die past bij jouw levensstijl.

logoIs het alleen voor de Meimaand - Moedermaandkalender of kan ik het vaker gebruiken?

Geweldige vraag! Hoewel deze Meimaand - Moedermaandkalender is ontworpen als een speciale reis tijdens de meimaand, zijn de EFT oefeningen op zichzelf staande en kunnen ze op elk moment worden gebruikt. Dus, voel je vrij om ze ook buiten de maand mei te benutten. Of je nu behoefte hebt aan een moment van rust, reflectie of ondersteuning in welk seizoen dan ook, de EFT oefeningen staan altijd voor je klaar. Het is als een cadeautje dat je jezelf op elk gewenst moment kunt geven!

logoHoeveel tijd heb ik per dag nodig?

Ik begrijp dat het leven druk kan zijn, daarom zijn de EFT oefeningen ontworpen om flexibel te zijn. Je hebt slechts enkele minuten per dag nodig om de oefeningen uit te voeren. De focus ligt op kwaliteit boven kwantiteit, zodat je zelfs in een druk schema ruimte kunt vinden voor persoonlijke groei en welzijn.

Laat me weten als je nog meer vragen hebt of als ik je op een andere manier kan ondersteunen. Het is de bedoeling om te genieten van deze reis naar persoonlijke groei!

 

 aanmeld knop adventskalender

Hartelijke groeten,

Susanne Odekerken

 

 

#meimaandmoedermaand #meimaand #persoonlijkegroei #succes #zelfliefde #emotionelebalans #flexibiliteit  #zelfontwikkeling  #eigenritme #eftoefeningen #eft #tapping #groeiinjouwtempo #familie #familiesysteem #welzijn #holistischbewustzijn #bewustleven #voorrustinjehoofd #regieoverjeleven #elysioneft

 

 

 

 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.