voor rust in je hoofd

Omslag website 1000 250 1

 Tijd voor verandering0. Inleiding Over Gewicht ElysionEFT 21 x 29.7 cm 300 x 450 px

 • Heb jij het gevoel dat je vastzit in een eindeloze cyclus van diëten en weer terugvallen naar je oude gewicht?

 • Of saboteer jij jezelf keer op keer, zelfs als je iets hebt gevonden dat werkt?

Dan is het tijd voor verandering!

Stel je eens voor hoe fantastisch het zou zijn om slank te zijn en kleding te dragen die je echt leuk vindt. Om in de spiegel te kijken en tevreden te zijn met wat je ziet, zonder je blik af te hoeven wenden. Bij ons begrijpen we dat iedereen zijn eigen redenen en motivaties heeft om af te vallen. Maar we weten ook dat er redenen zijn waarom het niet lukt.

In onze cursus OVER GEWICHT neem ik al die redenen onder de loep en help ik je inzicht te krijgen op diverse niveaus. Ik wil je niet alleen helpen om gewicht te verliezen, maar ook om te begrijpen waarom het zo moeilijk is om op gewicht te blijven en hoe je die eindeloze strijd kunt overwinnen.

Deze cursus is anders dan alle andere diëten die je hebt gevolgd.
We focussen niet op het tellen van calorieën of het vermijden van bepaalde voedingsmiddelen. In plaats daarvan ligt de nadruk op bewustwording en inzicht. Door onze principes toe te passen, zul je veranderingen aanbrengen die je hele leven zullen veranderen.

Dus als je klaar bent om die voortdurende worsteling met je gewicht achter je te laten en een nieuwe, gezonde en gelukkige versie van jezelf te omarmen, dan is onze cursus OVER GEWICHT de juiste keuze voor jou. Laat mij je helpen om de beste versie van jezelf te worden!

 Header 1

 

Welkom in de wereld van EFT (Emotional Freedom Techniques), waarin we geloven dat verandering mogelijk is en dat jij de kracht hebt om je eetgewoontes te veranderen en je gewenste gewicht te bereiken. Geen moeilijke diëten, geen uren in de sportschool en geen eindeloze strijd met jezelf.

Met EFT gaan we naar de kern van de zaak, naar de emoties en overtuigingen die jouw eetgedrag beïnvloeden. We tikken op de meridiaanpunten van je lichaam en verminderen zo de spanning en stress die jouw eetgedrag negatief beïnvloeden. We leren je hoe je je eetgewoontes kunt veranderen en hoe je gezonde keuzes kunt maken zonder te hoeven lijden.

Klinkt dit te mooi om waar te zijn? Probeer het zelf en ervaar hoe EFT je kan helpen om:

 • Je verslavingen los te laten
  Of het nu gaat om suiker, zout, vet of alcohol, met EFT leer je hoe je je verlangens naar deze verslavende voedingsmiddelen kunt verminderen en loslaten.

 • Je keuzes omtrent voedsel te verduidelijken
  Met EFT krijg je inzicht in je eetgedrag en leer je hoe je gezonde keuzes kunt maken die passen bij jouw lichaam en levensstijl.

 • Je angst los te laten
  Angst kan een grote rol spelen bij overeten en gewichtstoename. Met EFT leer je hoe je angst kunt verminderen en loslaten, zodat je vrij bent om te genieten van gezonde voeding en lichaamsbeweging.

 • Je op het pad te zetten van echte liefde voor je lichaam
  EFT helpt je om je lichaam te accepteren en te waarderen, ongeacht je gewicht of uiterlijk. Zo kun je jezelf bevrijden van negatieve gedachten en emoties die je belemmeren om gezond en gelukkig te zijn.

Dus waar wacht je nog op? Laat EFT je helpen om de beste versie van jezelf te worden en je gewenste gewicht te bereiken, zonder strijd en met echte liefde voor je lichaam!

 

 

Header 2
Deze ongelooflijk krachtige techniek is verbazingwekkend gemakkelijk te leren en kan vrijwel overal en in elke situatie worden toegepast. Het werkt razendsnel en kan zowel als professionele therapiemethode en als zelfinstrument worden ingezet. Je zou bijna denken dat het te mooi is om waar te zijn, maar talloze mensen getuigen dag in dag uit van de verbluffende effectiviteit van EFT.

EFT is een wondermiddel dat vaak werkt wanneer niets anders lijkt te helpen. Het vermindert stress, brengt rust en balans en stelt je in staat om creatief en succesvol de uitdagingen van het dagelijks leven aan te gaan en je doelen te bereiken.

In deze cursus zal ik je introduceren tot deze revolutionaire methode, die niet alleen mijn eigen leven, maar ook dat van talloze mensen die ik heb begeleid, heeft veranderd. EFT kan jou helpen om je innerlijke wonden te helen, belemmerende overtuigingen te doorbreken en beter controle te krijgen over je dagelijks leven, zodat je eindelijk kunt ervaren en doen wat werkelijk belangrijk is voor jou.

Bovendien is EFT een fantastisch hulpmiddel dat je kan helpen om de verwarrende emoties, traumatische herinneringen en beperkende overtuigingen te overwinnen die aan de basis liggen van je ongezonde eetgedrag. Door te werken op het niveau van emoties, herinneringen en overtuigingen, zal je merken dat je gedrag vanzelf verandert en dat je weer controle krijgt over je eigen leven.

 
(Klik hier voor 3 manieren om EFT thuis toe te passen. Kom dan hier weer terug)

 

Header EFT oefening 730 x 90 px

EFT script 700 x 500 px 500 x 450 px 600 x 500 px 600 x 600 px

 

 

Header 4

Deze cursus Over Gewicht spreekt met een krachtige, vrouwelijke stem tot de mensen die door de jaren heen mijn diensten hebben aangevraagd. Maar laat je niet misleiden door het vrouwelijke perspectief, want deze cursus is voor iedereen die worstelt met voedsel. Of je nu man of vrouw bent, als je je worsteling met eten wilt genezen en niet alleen de symptomen wilt behandelen, dan is deze cursus absoluut voor jou.

 • Ben je klaar om een einde te maken aan de restrictieve diëten, straffende lichaamsbeweging en de constante obsessie met de weegschaal?

 • Wil je jouw worstelingen bij de wortel genezen en bevrijd worden van de persoonlijke, sociale en spirituele factoren die jouw eetproblemen veroorzaken?

  Dan is deze cursus de sleutel tot jouw succes!

Of je nu bekend bent met EFT of nieuw bent in de techniek, deze cursus geeft je de tools om onmiddellijke en langdurige verlichting te vinden voor jouw voedselgedrag. Je zult versteld staan ​​hoe effectief deze eenvoudige techniek kan zijn. Dus waar wacht je nog op?

 

HOE GEBRUIK JE DEZE CURSUS

Deze cursus Over Gewicht is niet zomaar een informatieve gids. Het is een transformerende ervaring die je inzicht geeft in de problemen die jouw eetproblemen omringen en je helpt deze op te lossen met behulp van de EFT-tapping techniek. Met talloze EFT oefeningen die je direct kunt toepassen, zal deze cursus je leven veranderen en je helpen de controle terug te krijgen over je lichaam en geest. Mis deze kans niet!

 
Header 4
 
Het Proces van Zelfvertrouwen
Grijp een schop en graaf diep om je innerlijke kracht te vinden en deze te gebruiken tijdens een proces bestaande uit meerdere stappen. Dit proces omvat alles wat nodig is om zelfverzekerder te worden:
 
 • Weten wat je wilt.
  Verduidelijk je levensdoel, wensen en behoeften. Ontwikkel een visie voor je leven en creëer een raamwerk waarbinnen je jezelf kunt ontwikkelen.
 • Weten wat je voelt.
  Neem controle over je emoties, ook de negatieve, en leer hoe je er constructief mee om kunt gaan. Verminder irrationele angsten en bouw gezond zelfvertrouwen op.
 • Weten wat je kunt.
  Activeer je innerlijke krachtbronnen en werk aan je zelfbeeld, zodat je niet meer zo makkelijk onder de voet gelopen wordt. Versterk niet alleen je zwakke punten, maar ook je sterke punten. Laat zien wat je allemaal kunt.
 • Weten hoe het moet. 
  Ontwikkel effectieve strategieën om je sterke punten naar voren te laten komen. Train hoe je zelfverzekerd en zelfbewust kunt overkomen en leer hoe je met kleine tegenslagen om kunt gaan.

Header EFT oefening 730 x 90 px

EFT script 700 x 500 px 500 x 450 px 600 x 500 px 600 x 600 px 1

 

Misschien ontbreekt het je alleen maar aan wat bewustwording en oefening. Onze gezamenlijke (EFT)sessies èn een werkboek zijn gericht op bewustwording. Om vervolgens de daad bij het woord te voegen, zul je wat moeten oefenen.

Met behulp van vragenlijsten en andere manieren van zelfanalyse maak je je persoonlijke balans op, waardoor je kunt leren hoe je je sterke kanten naar voren kunt halen.


De basiskennis daarvoor heb je waarschijnlijk al:

jij bent hoofdverantwoordelijk voor wat je doet en

hoe je in het leven staat.

Wanneer het gaat om de omgang met anderen, staan jouw eigenwaarden en jouw geweten centraal. 

 

Header 728 x 90 px 730 x 90 px

 • Ben je aan het overwegen om te gaan diëten of ben je er net mee begonnen?
 • Heb je al verschillende diëten geprobeerd die niet hebben gewerkt of ben je teruggevallen naar je oude gewicht?
 • Saboteer je jezelf zelfs als je iets gevonden hebt dat werkt?

Gebruik de vragen en oefeningen in deze cursus over gewicht als een methode voor zelfonderzoek. Ontdek je eetpatronen en eetproblemen en krijg waardevolle informatie over jezelf en je eetgedrag.

 • Als je al op dieet bent, gebruik dan de nieuwe informatie om je dieetstrategie aan te passen.
 • Als je geen vooruitgang meer merkt, kunnen de vragen en oefeningen in dit tijdschrift je helpen om te achterhalen waarom dat zo is. Dit is ook nuttig als je op zoek bent naar een andere levensstijl!

Dus als je iets wilt veranderen, ga dan aan de slag!

 

Header 5

 

 

 Header 728 x 90 px 730 x 90 px

In deze cursus OVER GEWICHT krijg je praktische handvatten, oefeningen en advies om de symptomen van een uit balans zijnde lichaam aan te pakken. Door deze cursus te volgen kun je:

 • Toxines uit je lichaam verwijderen die je metabolisme verstoren en het afvallen bemoeilijken. Toxische stoffen kunnen zich ophopen als vetweefsel in je lichaam en zorgen voor slechte gewoontes, obsessies, hongergevoelens en vermoeidheid. Ze verhogen ook het risico op cognitieve achteruitgang en geheugenverlies.

 • Het set-point in je brein veranderen dat je gewicht bepaalt en het voor jou moeilijk maakt om af te vallen. Dit set-point is het gewicht waar je lichaam zich prettig bij voelt.

 • Je mentale gezondheid optimaliseren, stabiliseren en het risico op burn-out, depressie en angst verminderen.

 • Bewust worden van onhandelbare patronen in je hoofd en ze loslaten om je compleet te voelen. De gezondheid van je mentale en emotionele lichaam is namelijk de beste poort naar je fysieke lichaam.

Deze 4 maanden durende cursus is bedoeld om je bewustzijn opnieuw te bedraden met belangrijke gezondheidskundige principes. Door bewust te zijn van deze patronen en ze los te laten, kun je jouw lichaam en geest in balans brengen en een gezonde levensstijl ontwikkelen.

 

INHOUD 500 700

 

Duurzame verandering

De 4 maanden cursus OVER GEWICHT is een multi-stappenplan en strak georganiseerd proces dat tot langdurige veranderingen leidt in de dans van je leven.

 • Je vindt er vragenlijsten voor de symptomen waar je het meest last van hebt, op basis van een vragenlijst waaruit duidelijk wordt welk specifiek protocol voor jou geschikt is.

 • Tijdens de cursus krijg je de regie terug over je gedachten, waardoor je niet langer overweldigd wordt door angsten of depressie.

 • Daarnaast richt de cursus zich ook op het verminderen van toxische stress en het voldoen aan de behoeften die jij hebt op het gebied van slaap, zonlicht, beweging, emotionele connecties, gezonde relaties en spirituele ontwikkeling.

 • Door het resetten van hormonen die invloed hebben op je brein, kan er controle worden verkregen over honger en geheugen.

 • Als je te zwaar bent, kan de cursus je helpen om het lichaamsgewicht-setpoint te verlagen dat via interacties tussen je lichaam en brein wordt geregeld.

 • Na de cursus zul je je weer thuis voelen in je lichaam, met mentale scherpte en flexibiliteit om tegenslagen op te vangen. En wie weet, pas je binnenkort weer in je favoriete jeans!

Het klinkt als een zeer uitgebreide en holistische aanpak om gewichtsproblemen aan te pakken en een gezonde levensstijl te ontwikkelen en dat is het ook.

Het is goed om te weten dat er individuele protocollen worden gebruikt om specifieke symptomen aan te pakken en dat er aandacht wordt besteed aan de mentale en emotionele gezondheid, evenals aan de fysieke gezondheid.

Het is ook positief dat er aandacht wordt besteed aan het verlagen van het setpoint voor lichaamsgewicht en het resetten van hormonen.

Al met al is het een zeer veelbelovende cursus voor mensen die op zoek zijn naar een duurzame verandering in hun gewicht en levensstijl.

 

Header 728 x 90 px 730 x 90 px 2

 

Plek vol gezondheid en harmonie
Wanneer je de cursus OVER GEWICHT afmaakt, zul je je intens rustig voelen, vol energie, in evenwicht, helder, slank en slim. Je lichaam zal gemakkelijker functioneren. Je zult je ergste kwalen oplossen en eindelijk een gevoel van vrede ervaren. Je gaat betere beslissingen nemen. Je zult beter liefhebben. Dan hebben we het alleen nog maar OVER GEWICHT, laat staan wat dat op alle vlakken van je leven zal teweeg brengen.

Je zult beginnen te begrijpen hoe de relatie tussen bewustzijn en lichaam werkt en hoe die dysfunctioneel wordt. Vervolgens gaan we samenwerken om jouw dagelijkse keuzes en acties te veranderen, zodat ze in lijn komen met de beste uiting van jouw unieke lichaam.

Het vraagt tijd en geduld om te leren hoe je op een nieuwe manier moet leven met je lichaam. Maar dankzij de stappen in deze cursus OVER GEWICHT vraag ik slechts 4 maanden om deze plek vol gezondheid en harmonie te ontdekken. Ik heb het zelf gedaan, en vele anderen ook. Nu is het jouw beurt. Samen kunnen wij dit aan!

 

 

Header 728 x 90 px 730 x 90 px 7

Commitment

Er is eigenlijk geen fatsoenlijk Nederlands woord voor commitment. Vertalingen zijn: verplichting, verbintenis, belofte, toezegging

Het hebben van commitment is een cruciale succesfactor voor een proces van verandering. Commitment blijkt uit gedrag en mensen hechten meer waarde aan wat je doet dan aan wat je zegt. Het gaat erom wat je doet en laat zien.

Door je eigen belofte te ondertekenen, laat je zien:

 

"Ik ben volledig toegewijd aan deze verandering

en

ik zal alles in het werk stellen om dit doel te bereiken.

Ik neem verantwoordelijkheid voor mijn acties

en

zal consistent handelen

in overeenstemming met mijn belofte."

 

 

Header 728 x 90 px 730 x 90 px 3

 

Wiel 300 x 200 px 1

Hoe goed voel jij je écht? Is het tijd om eerlijk te zijn en je huidige levenssituatie onder de loep te nemen?

Visualiseer je huidige leven als een wiel en geef elk aspect een eerlijk cijfer tussen 1 en 10. Door deze cijfers in te kleuren ontstaat er een beeld van waar je nu staat.

Maar we willen toch allemaal een leven vol succes en tevredenheid, oftewel een 10 op elk gebied? Laten we daarom starten met het opbouwen van dit droomleven, door te beginnen met een eerlijke analyse van waar we nu staan. Zo kunnen we gericht werken aan het verbeteren van de gebieden die nog niet zo goed zijn en ons leven naar dat felbegeerde niveau 10 brengen.

Ben jij er klaar voor om deze uitdaging aan te gaan?


  

Header 728 x 90 px 730 x 90 px 4

Hoe zul je veranderen tijdens het volgen van deze cursus OVER GEWICHT?
Wat helpt is om te weten hoe veranderen gaat. Veranderen gaat fase per fase:

onbewust onbekwaam 300 x 315 px 1

 

 

 

Header 728 x 90 px 730 x 90 px 5

Waar sta je op dit moment? Lees elke beschrijving en kies welke het meest van toepassing is op jou. 

In welke fase zit je

 1. De pre-overwegingsfase
  In deze fase voel je een onrustig gevoel, maar je kunt je vinger er niet precies op leggen. Je weet niet waarom je je zo voelt. Je denkt dat er misschien niets mis is met je gewicht, ook al zeggen anderen misschien van wel. Als je niet meer in al je kleding past, geef je het wasmiddel de schuld. Of je kijkt om je heen en denkt: "Ik ben niet dikker dan de anderen op dit kantoor". Maar diep van binnen besef je dat er iets moet veranderen. Misschien voelt het nog als een onmogelijke opgave om er iets aan te doen, maar ontkennen of verwerpen is ook geen optie. Het is tijd om te erkennen dat jij de regie hebt over je eigen lichaam en dat verandering mogelijk is.

 

02. In de overwegingsfase
In deze fase realiseer je je dat er verandering nodig is, maar dat betekent niet dat het makkelijk is. Misschien voel je je nog steeds wat terughoudend, of je vraagt je af hoe je moet beginnen. Maar je bent bereid om te luisteren naar de signalen van je lichaam en de bezorgdheid van anderen. Misschien ben je al begonnen met het zoeken naar informatie of heb je een paar gezonde recepten geprobeerd. Je weet dat verandering niet van de ene op de andere dag komt, maar je bent vastbesloten om binnen een half jaar actie te ondernemen. Je beseft dat het niet alleen om het uiterlijk gaat, maar ook om je gezondheid en kwaliteit van leven. En dat geeft je de motivatie om door te gaan.

 

03. De voorbereidingsfase
 In de voorbereidingsfase zet je kleine, maar belangrijke stappen om je doel te bereiken. Je omarmt verandering en neemt actie. Je schrijft je in bij een fitnessclub, koopt nieuwe sportschoenen en leent boeken over afslanken uit de bibliotheek. Je zoekt informatie op bij afslankorganisaties en probeert kleine veranderingen uit, zoals het overslaan van een late night snack of het uitproberen van een yogales met een vriendin. Je visualiseert het idee van verandering en markeert zelfs een "D (van dieet) -day" op je kalender. Je bent klaar om te beginnen!

 

04 De actiefase
 In de actiefase van verandering ga je voor goud! Je bent vastbesloten om je doelen te bereiken en je voelt je krachtiger dan ooit tevoren. Je omarmt je nieuwe eetgewoonten en voelt je trots als je een dag volhoudt zonder te snoepen. Je geniet van de endorfines die vrijkomen tijdens het sporten en je voelt je energieker dan ooit tevoren. Je houdt vol, ook als je een keer een mindere dag hebt. Je weet dat deze weg niet altijd gemakkelijk zal zijn, maar je bent vastberaden om door te gaan. Je zult slanker en gezonder worden en dat voelt geweldig!

 

05. De volhoudfase
 Je ontdekt nieuwe manieren om gezond te koken en te genieten van eten zonder te overeten. Je voelt je energiek en zelfverzekerd en je geniet van het complimenten die je krijgt. Maar de volhoudfase is niet alleen een kwestie van vasthouden aan de nieuwe gewoonten; het gaat er ook om dat je flexibel blijft en je aanpast aan de uitdagingen en verleidingen van het leven. Als je een keer uit de band springt en te veel eet op een feestje, is dat niet het einde van de wereld. Je pakt gewoon de draad weer op en gaat door met je gezonde levensstijl.

 

Je kunt ervan uitgaan dat je de verschillende fasen van gedragsverandering niet slechts één keer doorloopt. De meeste mensen vallen meerdere keren terug voordat een verandering permanent wordt. Gedurende het hele proces zul je merken dat sommige strategieën uit deze cursus op bepaalde momenten nuttiger zijn dan andere.

 • Cognitieve strategieën, zoals het leren kennen van de risico's van overtollig gewicht, werken vooral in de overwegings- en voorbereidingsfase.

 • Cognitieve en gedragsstrategieën, zoals jezelf aanmoedigen, het bijhouden van een eetdagboek en je vork neerleggen tussen twee happen, zijn eerder efficiënt in de actie- en volhoudfase.

 

In welke fase zit je 1

 

 

Header 728 x 90 px 730 x 90 px 8

 

 • Enerzijds gebeurt het door je af te stemmen op de verschillende niveaus en hoe dit jou in wezen beïnvloedt.

 • Anderzijds helpen diverse reflecties, oefeningen, en nog veel meer je week na week duidelijkheid te verkrijgen in de patronen, gevoelens en stemmingen van jou en in je leven en om ze vervolgens constructief te beïnvloeden.

 • Tijdens deze online cursus OVER GEWICHT ontvang je wekelijks een mail met een link naar het programma. Je leert hoe je door vragen, opdrachten en de (live) EFT sessies je energie kunt afstemmen en transformeren naar een positieve en gelukkige toekomst. Je gaat jezelf afstemmen op het natuurlijke ritme van jezelf.

 • Dit programma biedt je een rode draad, waarlangs je jezelf kunt ontwikkelen. Bovenal brengt het je altijd weer bij jezelf - de werkelijke krachtbron van je leven.

 

 

Header 728 x 90 px 730 x 90 px 9

Door deel te nemen aan dit proces van zelfontdekking en bewustzijn, kun je jezelf uitnodigen om onbewuste patronen los te laten en bewustere keuzes te maken.

Het is een kans om je te verbinden met je eigen kernkwaliteiten en meer wakker, aanwezig, alert, helder en zelfverzekerd te worden.

Je zult merken dat je meer in contact komt met jezelf en je lichaam en je zult je steeds meer betrokken voelen bij jezelf op een liefdevolle manier.

 

 Header EFT oefening 730 x 90 px

EFT script 700 x 500 px 500 x 450 px 600 x 500 px 600 x 600 px 3

 

 

Header 728 x 90 px 730 x 90 px 10


Graag wil ik je uitnodigen voor deze cursus OVER GEWICHT met o.a. EFT oefeningen, en ook met een werkboek, waarin veel ruimte is aanwezig is voor je eigen aantekeningen.

Op deze manier wordt dit een persoonlijk dagboek. Een dagboek, waarin je maand na maand je eigen vorderingen kunt bijhouden en jezelf keer op keer kunt inspireren en aanmoedigen. Met de aanvulling van persoonlijke ervaringen, foto's e.d. heb je een mooi naslagwerk. 

 

 

Header 728 x 90 px 730 x 90 px 11

 aanbod overgewicht

 • 4 maanden online geeft je toegang tot de cursus OVER GEWICHT.

 • 4 maanden - met LIVE groepscoaching - geeft je 4 maanden toegang tot dit programma èn 6 keer groepscoaching (EFT) gedurende de 4 maanden.

  Data tijdens de herfst periode:
  12 oktober 2023
  19 oktober 2023
  26 oktober 2023
  02 november 2023
  9 november 2023
  16 november 2023

 • 10.00 - 12.00 uur te Wijlre, Zuid-Limburg

 

GRATIS

Ben jij geïnteresseerd in het verbeteren van je gezondheid en wil jij graag deelnemen aan de cursus Over Gewicht, inclusief 6 live sessies?

Als jij een groepje van minimaal 6 personen bij elkaar krijgt om samen deel te nemen aan deze cursus, dan krijg jij als beloning deze cursus helemaal gratis!

Met de toevoeging van de 6 live sessies heb je de mogelijkheid om in real-time vragen te stellen en meer te leren over hoe je de methode EFT kunt toepassen. Deze sessies bieden ook de mogelijkheid om in contact te komen met andere deelnemers en ervaringen uit te wisselen. Dit kan helpen om elkaar te stimuleren en te motiveren om gezonde keuzes te maken en jullie doelen te bereiken.

Dus als je klaar bent om die voortdurende worsteling met je gewicht achter je te laten en een nieuwe, gezonde en gelukkige versie van jezelf te omarmen, dan is onze cursus Over Gewicht de juiste keuze voor jou. Laat je helpen om de beste versie van jezelf te worden!

En als jij een groepje van minimaal 6 personen bij elkaar weet te krijgen om samen deel te nemen aan deze cursus, dan kun jij deze cursus gratis volgen als beloning voor jouw inzet. En als groep kunnen jullie samen de 6 live sessies volgen en werken aan een gezondere toekomst! Samen bepalen we datum en tijd.

 

 Laat je het me weten? Je kunt je hieronder aanmelden. 

Hartelijke groetjes,
Susanne

 

aanmeld knop

 

 

Voor onze website gebruiken wij cookies. Hierdoor kunnen we je bezoek aan onze website zo prettig en soepel mogelijk laten verlopen.